Sandman Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 I svi ti sapmoni su sviranje kurcu i fora da se ljudi navuku i kupe ih-opadanje/proredjivanje kose je genetska stvar i tu nista nece pomoci-koristio sam nekoliko tih preparata i nijedan mi nije pomogao Kad oćelaviš jedino što pomaže je "panjković akademija".
Killing Floor Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 I svi ti sapmoni su sviranje kurcu i fora da se ljudi navuku i kupe ih-opadanje/proredjivanje kose je genetska stvar i tu nista nece pomoci-koristio sam nekoliko tih preparata i nijedan mi nije pomogao Hm, jeste genetika presudna stvar, ali ti samponima i preparatima mozes da usporis proces, evo ja od kako koristim Vichy protiv opadanja kose cisto preventive radi, u toku kupanja mi opadne 2-3 dlake bukvalno, a pre je bila puna saka....tako da cu ga korsititi dokle god imam kose :-) prezadovoljan sam i svima bi ga preporucio....
КЈО Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 PPPPHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA ova fotka je nenadjebiva!!!!!! Ееее ја волим да сам чупав!
Ајлин Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 volim i ja da sam čupava sad sam stepenasto ošišana pa mi još i polazi za rukom. mada, zbog posla, malko je bedak što moram da se upristojim
Dead Man Walking Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Hm, jeste genetika presudna stvar, ali ti samponima i preparatima mozes da usporis proces, evo ja od kako koristim Vichy protiv opadanja kose cisto preventive radi, u toku kupanja mi opadne 2-3 dlake bukvalno, a pre je bila puna saka....tako da cu ga korsititi dokle god imam kose :-) prezadovoljan sam i svima bi ga preporucio.... Di to ima da se pazari i pošto košta?
Killing Floor Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 U bilo kojoj apoteci, oko 890din je 200ml sampona, imas da rokas i neke ampule nabudzene uz to ali to nisam koristio...
angel84 Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Vichy je fenomenalan!!!Takodje i njihov sampon protiv peruti
Ајлин Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 viš' to bih mogla da probam. baš sam stukla ovaj foltene, i naravno zaboravila danas da kupim drugi. još sutra mogu da se provučem sad ću da upišem u telefon da me podseti thx 4 the tip
Shamandalie Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Brzo se potrose sva ta mala pakovanja...i moj je pri kraju, mada ne verujem da cu ga ponovo kupiti, jer sam uzela nesto iz Alter Ego kolekcije koju je neko preporucio ovde, a u mom kraju su otvorili prodavnicu (UniTech, u BG Ustanicka 65 http://www.alteregoitaly.com/# ).Inace, po farmaceutskoj analizi Foltene je sampon koji ne moze doprineti sad da kosa od njega pocne da buja, ali zato ne moze da steti, pa je u tome njegova korist.
Killing Floor Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 http://www.alteregoitaly.com/# Uliva poverenje...
Novaliis Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Кратка коса је екстра, много ми се свиђа и има да је задржим и после војске сигурно..па је можда пустим опет кад оматорим.
Fapril ethereal Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 ja se ne secam kako je to imati kratku kosu! od osnovne sam chupavac!
vudun Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Кратка коса је екстра, много ми се свиђа и има да је задржим и после војске сигурно..па је можда пустим опет кад оматорим. Драго ми је да си то сконтао. Дуге косе сам се ратосиљао још 2004. године ... и немам намеру икада више да је пуштам.
Nisko_Se_Mazim Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Da znate I meni se svidja kec frizura-nikakvo odrzavanje ili nezahtevno odrazvanje A i lepsi sam nego sa cupercima
angel84 Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 viš' to bih mogla da probam. baš sam stukla ovaj foltene, i naravno zaboravila danas da kupim drugi. još sutra mogu da se provučem sad ću da upišem u telefon da me podseti thx 4 the tip obavezno probaj,odlican je
Ајлин Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Кратка коса је екстра, много ми се свиђа и има да је задржим и после војске сигурно..па је можда пустим опет кад оматорим. jedva se naterah prošlog marta da počnem da puštam ponovo. ma zahtevno je strašno. mada mi ne pada teško toliko videćemo kad poraste još kako reče moj ćale "duga kosa, kratka pamet". blah.
NećuDisplejNejm Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 iam ja jedno pitanjce za vas koji se razumete u to. neko je pomenuo ricinusovo ulje za rast kose. da li stvarno deluje? ocu kosu
Machka Naopachka Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Deluje, da, provereno. Ne ocekuj cuda, ali brze raste.
NećuDisplejNejm Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 pa ono, ne ocekujem da poraste preko noci 5 cm... samo malo brze na mesecnom nivou da raste... e hfala, bas cu da kupim ovih dana.
Mita Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 polako se vraca na prvobitni oblik samo me nerviraju siske ali nema veze
Sisus Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 pa ono, ne ocekujem da poraste preko noci 5 cm... samo malo brze na mesecnom nivou da raste... e hfala, bas cu da kupim ovih dana. Pij po 2 supene kasike ujutru i uvece. To daje najbolje rezultate.
Machka Naopachka Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 I mene vala nerviraju shishke. Nikako da izrastu. A kapiram da nece dugo proci i da cu opet pozeleti da ih imam na pola cela.
Rle Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 meshkoljim se ovih dana dal da se shisham il da stuzem tabane
Recommended Posts