Jump to content

Recommended Posts

Posted

ne imam gljivice na tabanima pa se mazem kremom al moram mrtvi sloj koze prvo da skinam zbog boljeg efekta al ne znam kako

Posted

tipičan muški problem.... tu će ti trebati istrajnost i dobra priprema...

možeš da poskidaš višak epitela kamenom za pete. i prokuvaj ga posle upotrebe.

prokuvaj sve čarape. obuću iznutra dobro obriši a patike naprskaj sa praškom protiv gljivica ili ih ako možeš izbegavaj :D

delotvorno sredstvo je dr scholl "athlete foot" ako se dobro sećam.

Posted

canesten kremu koristim strejt form barselona on maj fut .

bash to zvuchi ono unkul kao sve spaliti shto je moje stopalo dodornulo pa nisam gubav , samo mazem kremu i ono prodje to sam saznao na konsultacijama u apoteci kamen nemam nit imam nameru da ga kuvam , charape se kuvaju u vesh mashini a patike ce do sledeceg proleca same da se dezinfekiju dok cipele nosim ali mi se ne znoji noga + podebeil sloj zimke charape pruza kvalitetnu izolaciju od zaraza

Posted
canesten kremu koristim strejt form barselona on maj fut .

bash to zvuchi ono unkul kao sve spaliti shto je moje stopalo dodornulo pa nisam gubav , samo mazem kremu i ono prodje to sam saznao na konsultacijama u apoteci kamen nemam nit imam nameru da ga kuvam , charape se kuvaju u vesh mashini a patike ce do sledeceg proleca same da se dezinfekiju dok cipele nosim ali mi se ne znoji noga + podebeil sloj zimke charape pruza kvalitetnu izolaciju od zaraza

:D kul ili unkul bivši je imao problema upravo tih, i dok se nije okanuo onih njegovih patikčina i dok mu nisam zgrabila sve čarapčine i prokuvala (u mašini, pa nisam ja veštica da kuvam tuđe čarape ogljivičene boga mu), nije uspeo da ristoruje kožu na tabanima.

mnogo dosadna stvar, te gljivice.

Posted

Doslo vreme da se ponovo farbam i sada se opet dvoumim izmedju izbora nijanse i farbe za kosu...hajde, dajte neke predloge? Opet Biokap, Logona, ili one profi italijanske?

Posted (edited)

Ne znam za marku, ali sto se tice nijanse.. Ako si jedna od onih koej prate trendove, ove zime je moda extrema - plavushe da su sto platinastije, a sve ostale sto tamnije, vracaju se boje kao sto je boja vina, kestenjasta, tamnoljubicasta (aka sljiva), a za "natural" look se preporucuje izvlacenje pramenova u dve bliske nijanse sa palete.....

E sad ako ti je to od nekakve koristi super.

Ako ne, najbolje da pitash muza sta on misli da bi bilo lepo, ipak te on gleda ceo dan :)

(ovaj, to je jedan od razloga zasto sam ja prestala da se farbam XD)

Edited by Smorock
Posted

čast izuzecima.

shamandalie, ja sam promenila boju prošlog meseca, i nisam se pokajala.

u pitanju je l'oreal p10, beige brown, i to je verovatno najsvetlija moja nijansa ikad (ne računajući onomad kad sam imala 4 različite boje pramenova na glavi i bila u potpunom neopunku.. )

farba je odlična, ima jednu komponentu više, neko ulje koje posvetljuje kosu, nije mi ništa oštetilo čak mi je i ojačalo dlaku. sad ću opet :) samo da nađem žrtvu ko će da me farba....

Posted
Muskarci razlikuju maksimalno 16 boja a njima govoriti o nijansama je uzalud. Sta god odaberem, on ce mi reci da je lepo. Bitno je da se ne "okrecim" puderom.

Ko commodore 64... Hahah :)

Šta da radimo kad smo od uzvišene sorte koja se ne bavi trivijalnim stvarima poput kose, šarenog cveća, kupovinom, međuneljudskim odnosima, histerijom i porivom ispravljanja nedokučivih nam stvari. :P

Posted
Volim duuuuguuuu kosu kod mushkaraca, duuugu,duugu,dugu :D

Voli M. Mansona, dugu kosu kod muskaraca....stvarno si sumnjiva...da nisi lezbejka ili nesto slicno? :)

Posted
a sta mislite o muskarcima koji se farbaju?

Eve jedan na mom avataru- pa, shta ja znam, nekima to super stoji, ali neki izgledaju da ne moz' da ih prepoznash da li su mushkarci ili zene- e, ti su mi sumnjivi :)

@Cale (Fenix) ti bi najbolje trebalo da znash kakva sam :)

Posted
a sta mislite o muskarcima koji se farbaju?

uf. meni je to malo gay.

u stvari baš mi je gay. a gay baš ne volEm. imam neke gay prijatelje i to je ok njihov je izbor šta rade sa svojim anusima, ali ne bih preterano želela da budem sa muškarcem koji se farba. ono, kao ne u neku ošajdarenu boju nego kao da pokrije sede, e to mi je loš trip.

razmišljam i o tome da sama prestanem da se farbam. al nije lako "preseći" tj ne ličiti ni na šta dok ne izraste....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...