Dark_Elf Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Ma kakva farba, kakvi bakrači. Pustiš dlake po licu i telu, pa kako Bog dao.
angels deserve to die Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Voolem! Farbane mushke ko ovaj moj shto je slici, dlakave zene- bljak!
Ајлин Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 elfa zezam ali on ne naseda.. kad smo već kod proizvoda, revolucionarni philipsov satinelle je dao otkaz mojoj kozmetičarki pre 10 godina. i još uvek traje. i radi i masažer. kad crkne (tj, AKO crkne) zameniću ga nekim onim što može i bikini područje da depilira. jedina zamerka, da sprečite urastanje ako imate osetljivu kožu (kao ja npr) mora ponekad umesto depilacije da padne brijanje nogu.
Bejbe Kompajler Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Voli M. Mansona, dugu kosu kod muskaraca....stvarno si sumnjiva...da nisi lezbejka ili nesto slicno? po ovom tvom sam i ja lezbijka.... A ti sam reci jesam li...
Zen Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Tipovi koji farbaju kosu i brkove da pokriju sede... So wrong... Kao i perike i tupei ako su cjelavi... Pih... Heh inace od juce opet imam nekakve shishke.. Prvi put posle... Hmmm... IV razreda osnovne skole XD
мать Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 razmišljam i o tome da sama prestanem da se farbam. al nije lako "preseći" tj ne ličiti ni na šta dok ne izraste.... ja sam presekla. zavisi koliko zelis da prestanes da se farbas.. ja sam iz crnog postepeno prelazila u crveno pa narandzasto, pa sam prestala. inace sam smedja. ne farbam se vec skoro 2godine, a narandzasti deo se ispira i sad mi je pola kose zlatasto. ne izgleda lose uopste (mada, kad je kosa prljava sve izgleda lose). ima trenutaka kada opet pozelim da se ofarbam, ali nekako iskuliram. i tako u krug. samo je malo nezgodno oko biranja sampona za polu-farbanu kosu.. sampon za netretiranu kosu ne odgovara krajevima (bar ne mojim), a sampon za farbanu brzo masti koren.. pa neko resenje nalazim u stavljanju vise pakovanja na krajeve i doooobro ispiranje temena.. moje misljenje: (mladji) muskarci ne treba da se farbaju. posebno ne u crno i plavo. mnogo je lose.
Feniks . Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 a sta mislite o muskarcima koji se farbaju? Sve najgore, pedercine Voolem! Farbane mushke ko ovaj moj shto je slici Osim lezbejki, volis i pedere...bas si nastrana
Machka Naopachka Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 elfa zezam ali on ne naseda.. kad smo već kod proizvoda, revolucionarni philipsov satinelle je dao otkaz mojoj kozmetičarki pre 10 godina. i još uvek traje. i radi i masažer. kad crkne (tj, AKO crkne) zameniću ga nekim onim što može i bikini područje da depilira. jedina zamerka, da sprečite urastanje ako imate osetljivu kožu (kao ja npr) mora ponekad umesto depilacije da padne brijanje nogu. U, blago tebi kada možeš. Moja mama isto time skida sve živo. Meni užasno urastaju dlake i posle toga i depilacije. Zato sam prešla na veet. Da ne znate neke recepte za protiv urastanja dlaka? Ono, menstrualna krv, mleko device, čaj od kamile...?
Zen Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 razmišljam i o tome da sama prestanem da se farbam. al nije lako "preseći" tj ne ličiti ni na šta dok ne izraste.... Koja ti je prirodna boja? Vec sam rekla ko zna koliko strana unazad da sam ja prestal ada se farbam od septembra. Pree toga sam se 3 godine farbala u crveno, a prirodna boja mi je inace tamno smedja. Prvo sam se dva meseca farbala u tamnije crveno a zatim dva puta ofarbala u tamno smedje i to je to. Prelaz se gotovo ne vidi, samo na suncu se vidi da mi se kosa presijava na crvenkasto (kao da sam se kanirala). Veoma sam zadovoljna kako sve izgleda. I sad tek opet vidim kako je moja prrodan ne tretirana kosa sto puta bolaj od farbane na koju sam stavljala sto kojekakvih pakovanja. A cini mi se da je i Kokopeli pre x strana pomenula slicno - prelazak iz crvene u tamno smedju. Farbala sam se dugo Palette-ovim farbama pa sam posle presla na Garnier Nutrisse, a ta tamno smedja koaj je koriscena za definitivni prelaz u "nefarbanje" je bila 4 brown. I da, osedela sam.. Ne previshe ali za mene primetno. Meni to deluje kul. Cu da budem ko Kozeljnik za koju godinu. Ne blek metalac nego seda
Ајлин Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Imam utisak da pricas o vibratoru. sisuse, vrati se na pjurskor i odradi još jednom dok ne spadneš ispod 10% ja sam presekla. zavisi koliko zelis da prestanes da se farbas.. u tome je i problem ne želim preterano, jer ne znam baš šta me "čeka" tj koliko sam osedela u međuvremenu. farbam se već dosta dugo, jedno 10+ godina... i ne smeta mi čak mi i prija kosi. ma videću U, blago tebi kada možeš. Moja mama isto time skida sve živo. Meni užasno urastaju dlake i posle toga i depilacije. Zato sam prešla na veet. Da ne znate neke recepte za protiv urastanja dlaka? Ono, menstrualna krv, mleko device, čaj od kamile...? veet je isto kao žilet možda i gore jer ti tretira i kožu hemijskim šišanjem... protiv urastanja ima veet krema koja "fercera" a ima i još jedan proizvod koji ne mogu sad da se setim kako se zove, imam negde zapisano bilo ga je po apotekama ako nađem okačiću ti. in the meantime, probaj veet krem protiv urastanja. Koja ti je prirodna boja? smeđa. kad pustim i malo posvetli kosa mi pocrveni i ukovrdža se što me strašno nervira valjda se zato i farbam... kul je što ti ne smetaju sede. prihvatanje sebe je mnogo lepa stvar imam drugaricu 4 godine stariju od mene ne farba se i čupa svoje sede. draga šajka
Zen Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Pa kako da me neko shvati ozbiljno ako nisam bar malo seda :)
angels deserve to die Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Ja pre devet godina ofarbala kosu u crveno i dugo sam je nosila krv crveno, dok mi nije dosadilo pa sam chekala da se ispere i ishatirala je- izgledalo je mnogo ludo- kosa po prirodi tamno smedja, teme ishatirano plavo, a krajevi ostali crvenkasti Onda mi je i to dosadilo (posle godinu dana) pa sam se ofarbala u teget crno. Tako sam hodala oko dva- tri meseca i onda sam pochela da pushtam svoju kosu i evo sad vec oko 4,5 godina imam svoju boju kose, koja je zimi tamna- skoro crna, a leti posvetli pa ljudi misle da sam plavusha
Sisus Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 sisuse, vrati se na pjurskor i odradi još jednom dok ne spadneš ispod 10% Ne mogu, jbg, niko mi nije turao prste u dupe.
Ајлин Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 @smorock ima i drugih načina da se bude bičerka na travi angels, baš si imala burnu colorful istoriju... izgleda da vas je ženskinja nefarbanih više ovde na yumu nego farbanih? a i nas koji se farbamo u neke braonkaste natural-looking ima dosta. ko bi rekao da sve yum žene toliko prirodno izgledamo a visimo ovde?!?
MissionVao Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 jel opravdan strah da ako se sad ofarbam u bordo za 2 nedelje kad budem nosila neku meni jako dragu kapu na zimovanje koja je bela da vise nece biti bela iznutra :-/ znam da se crvena non stop ispira, vec sam se farbala, al nisam primetila da farbam jastuk npr kad prodje nedelju i vise dana...
Feniks . Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Ja iz zezanja znam reci da zenama glava sluzi samo za farbanje i sisanje...mada, mozda to i nije zezanje po ovom tvom sam i ja lezbijka.... A ti sam reci jesam li... Pa ne znam, mora se to proveriti, ko zna sta ti je sad u glavi i kakve sad sklonosti imas
Zen Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Znam da je mojoj ortakinji iz srednje skole stalno garderoba bila isprljana crnom kosom sa koej se sjebavala farba, ali ona je koristial neke "bapske" recepte za ocuvanje farbe pa je u nju trpala ko zna sta i verovatno ju je upropastila. Ja sam se 3 god farbal au crveno i osim kad sushim kosu peshkirom pa na njemu ostane malo kao crvene boje, nisam primetila da se od kose "farba" odeca. Al ko zna...
Kokopelli Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Double: Ja sam imala i bordo i crvenu i ljubičastu i sve moguće nijanse istih... Još mi se nije desilo da mi boja ostavi trag na bilo čemu, osim na peškiru prilikom farbanja Ne znam kako je u slučaju kolor šampona, jer to nisam nikad probala.
Dead Man Walking Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Ja iz zezanja znam reci da zenama glava sluzi samo za farbanje i sisanje Amin.
Sisus Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Ja iz zezanja znam reci da zenama glava sluzi samo za farbanje i sisanje.. Ne, za sisanje je nesto drugo.
MissionVao Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 @kokopelli & smorock: gracias jeeej idem da isprobam Safiru... verovatno je bacanje para ta razlika u ceni (u odnosu na Garnier Nutrisse i sl) al kao ajde dobijas ono cime obnavljas farbu 2x... inace kosa mi je toliko sjebana od mini vala koji je radjen pre 2 godine (nije ni cudo), ostalo mi je jos 5 cm da oshisham i tih 5cm cini da ona tanka dlaka sto je ispod nivoa ociju pa nanizhe u roku od par h se skupi u dredove. tako da moram ili da je nosim skupljenu ili da se cesljam non stop. inace super stvar ako volite dugu a deluje vam "slepljeno" uz glavu - frizer mi je oshishao gornji deo kose malo krace tj recimo do brade (generalno je stepenasta) a najduzi deo mi je do pola ledja i to izgleda genijalno kad se isfenira cak i na ravno a i inace bi izgledala sjajno nego zbog tih 5 ufrckanih cm moram da ispravljam
Kokopelli Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Pošto sam (nažalost) poznata da dobro farbam, farbala sam ljude svakakvim farbama. Safira se pokazala kao odlična + dobiješ color booster i one razne zajebancije. Kosa je posle nje svilena, mekana i sjajna! Ja sam koristila Keune i Professional i jednu ital. marku kojoj sam zaboravila ime. Sjećam se da je imala metalik sivu tubu. One tri su mi se pokazale kao najbolje, jer mi boja najduže trajala, logično.
Recommended Posts