Jump to content

Recommended Posts

Posted
Satriani ili ove kosijanerke?

Pa verovatno kosjane ove, mislim u pravu si bio, zaboravih da kazem, da je Satriani napravio najbolji potez ka je osisao kosicu. Svirka mu je bila uvek unikatna ali sad je i njegov imidz isto tako jak, kao ZEMLJA! :pivopije:

Posted
Pa verovatno kosjane ove, mislim u pravu si bio, zaboravih da kazem, da je Satriani napravio najbolji potez ka je osisao kosicu. Svirka mu je bila uvek unikatna ali sad je i njegov imidz isto tako jak, kao ZEMLJA! :pivopije:

Mudro zboris prijatelju :pivopije:

A ove kosijanerke su uzasne, ko zna kakve sve "Stanare" imaju u kosici :opusteno:

Posted
Mudro zboris prijatelju :pivopije:

A ove kosijanerke su uzasne, ko zna kakve sve "Stanare" imaju u kosici :opusteno:

Ha ha, ma 'bes njih, SATRIANI! :pivopije:

Posted (edited)
Tema je kosa a Satrijani nema kosu.

Da, ali pazi ti koji je to car! Tema je kosa i pored milion gitarista sa dugom kosom na temi o istoj se PRVI pomene Satriani, ha ha! Kralj! :D

Edited by ....
Posted

Ma Satrianiev imidz je neprevazidjen. :pivopije:

Secam se kada sam ga prvi put gledala kako izvodi uzivo surfing with the alien, onda sam skontala na koga me je podsecao svo to vreme :D

Posted
Ma Satrianiev imidz je neprevazidjen. :pivopije:

Secam se kada sam ga prvi put gledala kako izvodi uzivo surfing with the alien, onda sam skontala na koga me je podsecao svo to vreme :D

Na koga?

Posted
On svira kao da je sa druge planete (naprednije, muzicki naprednije) pa zasto ne bi i izgledao kao svemirac :pivopije:

Mhm, verujem da je sa tom taktikom i smislio taj imidz. Sav je space-y :lol:

satriani.jpg

Posted

Ja obozavam ravnu kosu. Imam neko talasasto sranje treba mi vecnost da je ispravim, i onda cim je vazduh vlazan ili nedaj boze pada kisa, kao da je nisam ni ispravljala :puke:

Moj stariji brat ima krupne lokne, to je ok, ali talasasta... Uzas...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...