lithium Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 a jebiga sad, menjash jastuchnicu redovno valjda,peresh kosu redovno, valjda...x)
Ајлин Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 razbolela sam se i kosa mi je u haosu. ali, u haosu. svaki dan da je perem, i svaki dan će da bude gnezdo. sranje.
KazimKazim Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Perem kosu svaki treci dan, menjam jastucnicu svake prestupne godine
KazimKazim Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Pri svakoj pojavi Halejeve komete Ma salim se, jastucnicu i posteljinu menjam jednom mesecno, a za kosu stoji 3 dana, mada bi moglo i svaki drugi dan, no otom - potom
Ајлин Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 dobro pa nije to strašno mašćenje kose. još ako si iz bg.. samo da prepešačiš dnevno 1km eto ti pune kose smoga i crnila...
Zen Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 @ Kazim Probaj sa menjanjem jastucnice dva puta nedeljno pa javi jel ima boljitka
Ајлин Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 jastučnice treba bre menjati redovno i jastuke prati, i zbog lica. koliko mi se puta samo desi kad sam mnogo umorna da zabalavim pa sad sve to što ostane tu, čeka iduću noć, jel' te na koliko samo stvari ne obraćamo pažnju kad je higijena u pitanju, a ovamo smo kao gadljivi nešto... pih
Tomislav Sawyer Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 (edited) Pa znas kako, kad bih poceo da detaljno mislim o tim stvarima, sumnjam da bih ikome vise pruzio ruku Jebi ga, stari dobri prljavi zivot Nego, vec par meseci krecim, farbam i svakodnevno se izlazem kojekakvim isparenjima. Rezultat - kosa mi odjednom zestoko opada. Sranje. Edited January 15, 2009 by Tomislav Sawyer
Tomislav Sawyer Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Ma da. Ali potrudio sam se da uradim sve sto ne treba. Tipa, ceo dan frka, pa ne operem kosu po nedelju dana, a hemija samo cuti i zdere. Kreten, tako mi i treba.
Tower... Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Je l' postoji mini val koji traje max nedelju dana?
Machka Naopachka Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Vikleri, krpice... ukucaj na youtube... ima tutoriala. Tomislave, probaj makar da je ispereš par puta nedeljno...
Tomislav Sawyer Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Sad je perem kao i uvek, svaki drugi-treci dan, a nosim i kape dok barvam. Nije da nisam znao da tako treba, nego prEtisak sa svih strana, pa zaboravim i da jedem.
Ајлин Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 hoće i od neurednog života kosa da opada provereno
Lucky_charm Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Ja imace koristim biomelem, i u njega sam sad po preporuci sipala malo pantenol rastvora, 2 ampule biveplexa i malo nakapala kapi od koprive, rezultet- vec prilikom treceg pranja ni jedna bukvalno dlaka mi nije opala.
Shamandalie Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Ako zelite promenu koja nije trajna, isprobajte ovaj proizvod: http://www.kemon.it/it/prodotti/prodotti.asp?id=104 a kakav efekat ima, pogledajte na mojoj fotografiji na profilu.
Mistress Burzum Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Ne razumem italijanski, nego, jel ima to u crvenkastoj boji? E da, meni je frizerka rekla da nema šanse da iz crne pređem u crvenu ako ne izblajham prethodno kosu... WRONG! Može da se pređe ali proces traje postepeno. Neka traje i malo duže, više volim tako nego da mi kompletno sprži kosu. Maslinovo ulje je zakon.
Shamandalie Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Ima u crvenoj boji, moja je bakarna. Mislim da ne moras da se blajhaè, jer ima neki proizvod koji skida boju, valjda neki neutralizator boje, pitaj po tim frizerskim radnjama, a potom mozes da uzmes normalnu crvenu.
Crna_Dama Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 uhvatih negde na pola prichu o kratkoj kosi...nekim devojkama kratka kosa tako dobro stoji, da bi ih duga samo unakazila Da, potpuno si u pravu. Ja sam imala i kratku i dugu kosu, i ukapirala sam da mi najbolje stoji-sredina. Trenutno mi je kosa do ramena, jos malo da poraste, i to je to.Odrzavam tu duzinu, mada mnogi kazu da mi je dobro stajala i kad je bila do pola ledja. Uglavnom, ne "maltretiram" kosu preparatima, nema potrebe.Jedino stavljam lak, i ponekad je uvijam onim matorim elektricnim aparatom , al to retko, jer i inace nije sasvim ravna, a tek kad izadjem na kishu nacisto "bukne". Ranije sam je tapirala, sad retko.Imam relativno "dobru" kosu, jedino je problem sto se brzo masti. Nikada se nisam farbala, mada sam vise puta razmisljala o tome, ali, ipak ostajem pri crnoj boji.
Sugar Overdose Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 ja sam trebala sutra da se ofarbam ali sam se razbolela :damn:
Recommended Posts