johnnyzzz Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Moja je kovrdzava. Zavezem je i ne vidi se da je prljava. Inace, maximum mi je 14 ili 15 dana... Nisam siguran. i meni... ali minimum... ozbiljno, perem je na 2-3 nedelje zimi... leti češće... Ako neko ne pere kosu 3-4 dana znaci da se niej kupao/tushirao toliko dugo - bedak covece!!!! šališ se, ne? ne umeš da vežeš-umotaš kosu i da se samo istuširaš? ili samo da opereš kosu bez da se kupaš-tuširaš? kada bih ja prao kosu svaki put kad se tuširam nikada ne bih izašao iz kuće (osim kada je t>30C)... to bi značilo da svaki dan perem kosu a potrebno joj je 3 sata da se osuši u korenu a više od 12 sati za ostatak... znači stalno bi mi bila mokra...
Machka Naopachka Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 šališ se, ne? ne umeš da vežeš-umotaš kosu i da se samo istuširaš? ili samo da opereš kosu bez da se kupaš-tuširaš? kada bih ja prao kosu svaki put kad se tuširam nikada ne bih izašao iz kuće (osim kada je t>30C)... to bi značilo da svaki dan perem kosu a potrebno joj je 3 sata da se osuši u korenu a više od 12 sati za ostatak... znači stalno bi mi bila mokra... Imaš kosu ko crnac?
johnnyzzz Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Imaš kosu ko crnac? ako si pri tome mislila na dredove, da...
Machka Naopachka Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 ako si pri tome mislila na dredove, da... Haha, nisam, ali to mnogo toga objašnjava, i mogao si da pomeneš
johnnyzzz Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 pa kontao sam da će neko da pita... bio bih isuviše laka riba kad bih sve odmah rekao :D
Machka Naopachka Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Jesi ti nekad bio Fiery? Jer je i taj imao momente kad je objašnjavao kako mu ne opada kosa uopšte i kako mu je obim repa kad skupi dal 20 cm il tako nešto
johnnyzzz Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 ne, ja nikad nisam bio niko drugi... i ne znam kako si povezala to što je on objašnjavao samnom...
Machka Naopachka Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 "Gledajte, imam dredove!" sindrom vam je zajednički, očigledno...
MissionVao Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 nisi smeo da se hvalis kako susis kosu 12h elem, vracam se vala na Pantene pro-V. Ovaj Kerastase za masnu lepo opere, ne isusi previse ali mi je kosa masna vec sutradan uvece. Steta bas je fin (em dise em mirise ). Collistar za volumen je neponovljiv. Jel ga ima jos po Jasmin parfimerijama? 1
johnnyzzz Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 (edited) ma šali se, garant... na temi "kosa" samo spomenem kakvu kosu imam i patim od nekog sindroma... ma nisam smeo uopšte da spominjem da imam kosu... vidi mene, imam kosu... ne ne, vidi mene, ja umem da postujem na yumu, umem da kucam... to su sve opasni sindromi... vidi mene, pazi, ja imam adsl... ej ej, gledaj, vidi, ovaj, ja sam... khm... ovaj... jeste! Edited March 15, 2009 by johnnyzzz
MissionVao Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 mozda je taj Fiery toliki kompleksas ili ga ona tako dozivljava da cim je neko podseti na njega ima istu reakciju... al nebitno kosa, da imamo je i... lepo je
Routasydän Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 "Gledajte, imam dredove!" sindrom vam je zajednički, očigledno... mozda su ti dredovi na guzi
Feniks . Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 mozda su ti dredovi na guzi Nego, vi sa dredovima, jer vas biju oni likovi kad, sto navijaju za onaj FK sa Banjice
vudun Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Nego, vi sa dredovima, jer vas biju oni likovi kad, sto navijaju za onaj FK sa Banjice pUF smRAD.
johnnyzzz Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Obicno UF bije dredase kontam da se iza toga krije neka maloumnost, kao iza ovih tvojih postova pošto ti je već smešno kada neko nekog bije bez razloga... a ako ti znaš razlog, izvoli... ja nikad nisam imao problema da je neko hteo da me bije zbog kose...
Feniks . Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Ne budi nervozan, opusti me da se smejem, smeh je zdrav, probaj
Fapril ethereal Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Vuduove slike jebote kakav mu je ono kurac na glavi?
MudriPanj Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 to mu je dred.. takav je od spavanja u lokvama i valjanja u govnima
vudun Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Vuduove slike jebote kakav mu je ono kurac na glavi? Mа курац од овце. Zasto ne volite ljude sa dredovima? Мени нити смрде, нит' миришу. Равнодушан сам. Ако је њима лепо, онда је и мени ...
Recommended Posts