Jump to content

Recommended Posts

Posted

ajde ajde vidiš da smo sad sve napale

pokaži tu kosu bre :D

nema tih feniksovskih "IT dummie" izgovora.

ako moja keva može da položi vožnju u 52.godini a ćale da se navuče na net u 56, možeš i ti da uploaduješ slike :P

Guest Shejnova
Posted

eeejj jel moze meni neko da pomogne?? imam crnu kovrdzavu kosu i otisla sam kod frizera da izadjem iz crne i stavili su mi neke pramenove blanshom i sad mi je kao da je izgorela i nece da mi se uvije vise uopste samo mi je kao talasasta?? sta da radim da povratim svoje lokne??????

Posted

ovo do sada nisam cuo...meni je kosa loknasta...nikada nisam nesto preterano pazio na nju...operem je nekim obicnim samponom i to je to...meni je ravna 10ak santima,pa onda pocimje da se lokna...krupne lokne...prirodno mi tako...mislim da to ne moze da se izgubi,meni ,iako nisam nesto preterano pazio na kosu,nikada se to nije desilo...8 godina je vec tako...pa skrati jedan deo nje,i mislim da ce to biti to...ovo je sada laicki,meni kosa uvek bila jaka i bujna,nikada nisam eksperimentisao...

Posted
ovo do sada nisam cuo...meni je kosa loknasta...nikada nisam nesto preterano pazio na nju...operem je nekim obicnim samponom i to je to...meni je ravna 10ak santima,pa onda pocimje da se lokna...krupne lokne...prirodno mi tako...mislim da to ne moze da se izgubi,meni ,iako nisam nesto preterano pazio na kosu,nikada se to nije desilo...8 godina je vec tako...pa skrati jedan deo nje,i mislim da ce to biti to...ovo je sada laicki,meni kosa uvek bila jaka i bujna,nikada nisam eksperimentisao...

Identicno. Osim godina, u mom slucaju je cetiri.

Posted

meni je ravna kosa, tamnosmedja ali imam cijelog zivota plavi pramen u prednjem dijelu, znaci na jednoj strani su mi plave siske kad mi poraste kosa i to izgleda kao vjestacki pramen, znaci totalno je hip & fresh i gej. ali devojke to vole i sta ja sad da radim

Posted

ma varijanta je da se nosi ono sto ti prija...ko kako voli,ja volim to sto imam dugu...pustis ako ti se svidja,ako ne,ne pustis i to je to,neces zbog toga nista manje slusati metal ili sl...ja sam je sa 13 godina pustio jer to "rade" metalci...posale sam poceo da slusam druge stvari vise,al kosu volim,pa je zati i dalje imam...imati kratku,dugu,vazan je zvuk...ziveli obojica :pivopije:

Posted
eeejj jel moze meni neko da pomogne?? imam crnu kovrdzavu kosu i otisla sam kod frizera da izadjem iz crne i stavili su mi neke pramenove blanshom i sad mi je kao da je izgorela i nece da mi se uvije vise uopste samo mi je kao talasasta?? sta da radim da povratim svoje lokne??????

Kosa ti je prosto receno sprzena. Nije kao izgorela, jesu je unistili. Kad se oporavi od "tretmana" vratice joj se i prirodan oblik. Pokusaj sa nekim provereno dobrim balzamom i pakovanjima za kosu. Meni odgovara gliss kolekcija. Imaju svakakvih preparata za sve tipove kose. Moras da je vratis u zivot bukvalno. Iskreno se nadam da ces uspeti. Good luck.

Posted

Meni je bila kovrdzava i ja sam je peglala sa namerom da je ispravim i prilicno sam uspela :D

Posted

pisali smo o tome. ali evo ponoviću :P

kad sam izlazila iz crne isti problem sam imala. moraš da je tretiraš maskama sa proteinima za oporavak strukture kose, svaki put kad pereš (obavezno čitaj uputstva na maskama i pakovanjima! nikako za hidriranje, silikoni i sranja nego samo ovo); ništa agresivno ne stavljaj, gelove pene pičke materine, blago fenom suši... bez frizeraja narednih par meseci.

machka naopachka je ostavljala jednu dobru masku sa jajima na prethodnih desetak strana pa prekopaj, odlična je.

meni je ravna kosa, tamnosmedja ali imam cijelog zivota plavi pramen u prednjem dijelu, znaci na jednoj strani su mi plave siske kad mi poraste kosa i to izgleda kao vjestacki pramen, znaci totalno je hip & fresh i gej. ali devojke to vole i sta ja sad da radim

vanilla ice undercover = mudri panj :)

Posted (edited)
Meni je bilae kovrdzava i ja sam je peglala sa namerom da je ispravim i prilicno sam uspela :D
eee.. moja je ravna.. da ravnija ne mos' da bude..

evo, otpriike:

5a3znt.jpg

a najvise mi se svidja talasasta kosa.

Edited by cва
Guest Shejnova
Posted
pisali smo o tome. ali evo ponoviću :P

kad sam izlazila iz crne isti problem sam imala. moraš da je tretiraš maskama sa proteinima za oporavak strukture kose, svaki put kad pereš (obavezno čitaj uputstva na maskama i pakovanjima! nikako za hidriranje, silikoni i sranja nego samo ovo); ništa agresivno ne stavljaj, gelove pene pičke materine, blago fenom suši... bez frizeraja narednih par meseci.

machka naopachka je ostavljala jednu dobru masku sa jajima na prethodnih desetak strana pa prekopaj, odlična je.

e hvala ti punoooo... od prilike to i radim kappi koprive ricinusovo ulje maslinovo ulje jaje... takve neke maske pravim

vanilla ice undercover = mudri panj :)

Posted

evo, otpriike:

5a3znt.jpg

Wooo prelepo :wub:

Obozavam ravnu kosu, meni je kosa blago talasasta, taman dovoljno da uvek izgleda neuredno ako je ne ispravim :D tako da je ispravljam :)

Posted (edited)

isao sinoc da kupim neki Wash'n'Go...

kupim ti ja to i kasnije uzmmem da se brchnem...imam sta da vidim-balzam jebote bog...dakle marsh u pizdu materinu!(a vec pokvasio kosu)

uzmem onaj sto ima cenu na sebi(jer bese jedino pakovanje preostalo) a cena bila zalepljena tacno preko reci balsam...

medjutim trebao sam da znam da balzami stoje invertno za razliku od shampona...

dakle rotacija casnog balzama...

Edited by april ethereal
Posted

Haha pa da, kod njih je uvek cep dole. Cekaj odgovaraju ti njihovi samponi? O.o meni je kosa uzasna od toga XD

Posted

evo, otpriike:

5a3znt.jpg

Divnu kosu imaš, uživaj u njoj ;)

isao sinoc da kupim neki Wash'n'Go...

kupim ti ja to i kasnije uzmmem da se brchnem...imam sta da vidim-balzam jebote bog...dakle marsh u pizdu materinu!(a vec pokvasio kosu)

uzmem onaj sto ima cenu na sebi(jer bese jedino pakovanje preostalo) a cena bila zalepljena tacno preko reci balsam...

medjutim trebao sam da znam da balzami stoje invertno za razliku od shampona...

dakle rotacija casnog balzama...

Haha tako sam ja u Nemačkoj kupila umesto šampona tonik za kosu.

Grrr

Posted (edited)

kad smo već kod kose i šampona... :) da vam ispričam doživljaj

teča ima običaj da pere kosu iznad kade. onda kad pokvasi glavu, rukom lovi šampon sa poluzatvorenim očima...

oprao on tako jednom kosu i izlazi iz kupatila, gleda se gleda u ogledalo, pa će tetki:

"au bre kakav si ovo novi šampon kupila vidi na šta ličim"

naravno oprao je kosu sa nekom hemijom za klonju :) :) kakav car.

Edited by Ајлин
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...