Jump to content

Recommended Posts

Posted
vidiš vidiš, može svašta od muških da se pokupi!

koliko sutra ću to da probam na jednoj problematičnoj muškoj glavudži :) valjda će mi dopustiti da ga maltretiram :) :)

Ako je tvrdoglavi balkanac, nece :).

Posted

Nije uopste. Miris je malo cudan ali NE neprijatan. Barem meni. :) Samo povezes kosu da ne uflekas odecu ili tako nesto i opusteno. :da:

Posted
Zadnja slika mi je iz oktobra 2008. tako da bas i nije za uporedjivanje...

Onda sledi svoje instinkte, ne slusaj druge. Meni su svi uvek kukali da pustam kosu, pa sam se ja sisala na kratko :) Sad su odustali pa sam je pustila da poraste ^^

Nagovaraju me da se opet farbam u crno ili makar crveno, ja se ne farbam uopste :D

Bitno je da si ti zadovoljan izgledom svoje kose, za ostale te bas boli uvce ;)

Posted
Ako je tvrdoglavi balkanac, nece :) .

:) balkanac jeste, i tvrdoglav jeste, ali mislim da će dozvoliti jer nije od onih što jedu mekdonalds kad odu u stranu državu - drugim rečima radoznao je bogu hvala :) :)

Posted
Meni sad svi kukaju da vratim stepenastu frizuru i šiške. xD

NIPOŠTO! :blink:

Inače, što se tiče šišanja - podržavam kad se nekome smuči duga kosa i samostalno odluči da je ošiša, ali te fore "mama/baba/tetka/čukundeda su me naterali" su mi glupe. Mislim, nije njihova kosa, već naša. :zeleni:

Posted
Odvratno.Puna mi je skola pudlica.

Nekim devojkama to stoji.. jako lepo... ali za 96% od tih 96% je cist promasaj i ono cisto "trendovanje" - znas - da budes i ti u modi, makar ti stajalo k'o piletu karburator... ja to ne kontam, pa da me ubijes :S

Posted

Ево, и ја се олиндрао након неких 10ак година, идем у дизелаше јуууху

Posted
Nekim devojkama to stoji.. jako lepo... ali za 96% od tih 96% je cist promasaj i ono cisto "trendovanje" - znas - da budes i ti u modi, makar ti stajalo k'o piletu karburator... ja to ne kontam, pa da me ubijes :S

To je taj procenat otprilike. :da:

Posted

Ja nikad u životu nisam imala šiške. To ok stoji onim devojkama koje imaju veliko čelo.

Mada me nervira što se meni šiške same prave. -.- Često ne mogu da ih pomerim u stranu, pa šugavo izgleda.

Posted

Shishke... Nekoliko puta sam imala shishke i svaki put kazem - vise nikad. Mrzi me da ih feniram a ovako "prirodno" stoje sa razdeljkom na stranu i ponekad ume da bude ok. Mada, meni je kosa talasasta pa dok ne poraste i ne dobije na tezini da lepo padne mahom izgleda neuredno.

Tako da - glasam protiv shishki :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...