Night's Blood Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 vidiš vidiš, može svašta od muških da se pokupi! koliko sutra ću to da probam na jednoj problematičnoj muškoj glavudži valjda će mi dopustiti da ga maltretiram :) Ako je tvrdoglavi balkanac, nece .
Talvi Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 I ja sam se otimao tokom prvog tretmana, posle sam se navikao.
Talvi Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Nije uopste. Miris je malo cudan ali NE neprijatan. Barem meni. Samo povezes kosu da ne uflekas odecu ili tako nesto i opusteno.
Night Prowler Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Postuj sliku pre i posle sisanja ako hoces da vidimo imaju li razloga za kenjanje ^^ Zadnja slika mi je iz oktobra 2008. tako da bas i nije za uporedjivanje...
Tanya Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Zadnja slika mi je iz oktobra 2008. tako da bas i nije za uporedjivanje... Onda sledi svoje instinkte, ne slusaj druge. Meni su svi uvek kukali da pustam kosu, pa sam se ja sisala na kratko Sad su odustali pa sam je pustila da poraste ^^ Nagovaraju me da se opet farbam u crno ili makar crveno, ja se ne farbam uopste Bitno je da si ti zadovoljan izgledom svoje kose, za ostale te bas boli uvce
Ni! Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Meni sad svi kukaju da vratim stepenastu frizuru i šiške. xD
Ајлин Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Ako je tvrdoglavi balkanac, nece . balkanac jeste, i tvrdoglav jeste, ali mislim da će dozvoliti jer nije od onih što jedu mekdonalds kad odu u stranu državu - drugim rečima radoznao je bogu hvala :)
Brynhildr Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Meni sad svi kukaju da vratim stepenastu frizuru i šiške. xD NIPOŠTO! Inače, što se tiče šišanja - podržavam kad se nekome smuči duga kosa i samostalno odluči da je ošiša, ali te fore "mama/baba/tetka/čukundeda su me naterali" su mi glupe. Mislim, nije njihova kosa, već naša.
Bejbe Kompajler Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Jel može neko da mi objasni što se 96% riba po gradu navuklo na one šišketine od kojih se ne vidi pola lica????? primer
Talvi Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 (edited) Ne volim kada devojke imaju shishke. Izgledaju mi kao nekakve pudle. :) Edited April 5, 2009 by Talvi
El Karnisero Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Jel može neko da mi objasni što se 96% riba po gradu navuklo na one šišketine od kojih se ne vidi pola lica????? primer Odvratno.Puna mi je skola pudlica.
kuruz Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Нема ничег практичнијег од кеца, двојке. Перем је кад се умивам.
Alx_WS Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Odvratno.Puna mi je skola pudlica. Nekim devojkama to stoji.. jako lepo... ali za 96% od tih 96% je cist promasaj i ono cisto "trendovanje" - znas - da budes i ti u modi, makar ti stajalo k'o piletu karburator... ja to ne kontam, pa da me ubijes :S
APOHAKC Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ево, и ја се олиндрао након неких 10ак година, идем у дизелаше јуууху
El Karnisero Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Nekim devojkama to stoji.. jako lepo... ali za 96% od tih 96% je cist promasaj i ono cisto "trendovanje" - znas - da budes i ti u modi, makar ti stajalo k'o piletu karburator... ja to ne kontam, pa da me ubijes :S To je taj procenat otprilike.
Brynhildr Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ja nikad u životu nisam imala šiške. To ok stoji onim devojkama koje imaju veliko čelo. Mada me nervira što se meni šiške same prave. -.- Često ne mogu da ih pomerim u stranu, pa šugavo izgleda.
Ni! Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Meni su guste šiške super stajale, ali ne da smaraju, nego...
Baal Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ja koristim La Biosthetique šampon i regenerator, Jesu malo skuplji (14 evra šampon i 13 evra regenerator), ali su toliko dobri i stvarno neću da ih menjam nikada.
Night's Blood Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ja ih nosim od decembra, najvece smaranje je sto stalo moras da ih skracujes jer brzo rastu. Moje su koso secene.
Zen Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Shishke... Nekoliko puta sam imala shishke i svaki put kazem - vise nikad. Mrzi me da ih feniram a ovako "prirodno" stoje sa razdeljkom na stranu i ponekad ume da bude ok. Mada, meni je kosa talasasta pa dok ne poraste i ne dobije na tezini da lepo padne mahom izgleda neuredno. Tako da - glasam protiv shishki
Night's Blood Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ja sam kupila presu za kosu (ne onu kinesku, WAHL je marka) ali i kada susim fenom kosu bude skoro skroz ravna, kovrdza se samo kad se prirodno susi.
Теша Тешановић Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 (edited) Ne volim kada devojke imaju shishke. Izgledaju mi kao nekakve pudle. :) stvarno ne valjaju onako kratko secene siske Edited April 5, 2009 by Теша Тешановић
Recommended Posts