Aces High Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 a sto zene vole da se sisaju pa to ti je.................
El Karnisero Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 a sto zene vole da se sisaju pa to ti je................. Nikad mene zene slusale nisu.Nece pa to ti je.cCc
Machka Naopachka Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Ma da, ja pogotovo, mislim da sam sve probala frizure... a pred kraj srednje sam na mesec dana menjala frizuru hahaa bilo je zabavno, dok nisam dosla do shishanja na 7 mm, a posle pushtanje.... uzas.
Aces High Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Nikad mene zene slusale nisu.Nece pa to ti je.cCc hahaha ni mene bas oko sisanja.................. ali ja im ne dam bre.........jednostavno ne dam................... a ova Jovana sto ima sise kod mene u razredu............... imala je dugu kosu a sad kratku....................... a kada sam video da se osisala poludeo sam ali poludeo...................... sad ima da pusta kosu pa ne znam sta da bude..................
cutak Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 a sto zene vole da sisaju pa to ti je................. hahah :) :) Samo sam se salio
lithium Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 jaoo, evo ja mrzim shishanje. pre 3,5 god sam kosu koja je bila do dupeta takorecji i bajdvej bila jako zdrava odsekla na neku pazh duzhinu. mislim da nikad u zhivotu nisam vishe plakala. sad je negde na pola ledja, raste nevidjeno sporo, kao i uvek. e da jel zna neko neshto za brzhi rast kose?xD
.... Posted March 23, 2008 Author Report Posted March 23, 2008 Ta tvoja drugarica, samo nemoj sisu da skrati a kosu moze!
Machka Naopachka Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 jaoo, evo ja mrzim shishanje. pre 3,5 god sam kosu koja je bila do dupeta takorecji i bajdvej bila jako zdrava odsekla na neku pazh duzhinu. mislim da nikad u zhivotu nisam vishe plakala. sad je negde na pola ledja, raste nevidjeno sporo, kao i uvek. e da jel zna neko neshto za brzhi rast kose?xD Ricinusovo ulje i to na koren, naravno. Mada se masti, al to pred pranje npr, i drzi koliko god mozes dugo. Ja sam to u pakovanju koristila sa zumancem i stvarno mi je kosa rasla (morala sam cesce da se farbam, pa znam ) ali pazi ako ti je kosa farbana ULJE SKIDA FARBU. I teze se prima farba kad se natopi kosa uljem.
lithium Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 hvala:) ma jok, ne farbam se:) zhivotni san mi je da imam crnu kosu, al bih izgledala kao ciganchica jer imam taman ten pa sam ostala smedja:D
Aces High Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 jaooooooooooooo crna kosa.......................i jos duga...........i ravna.............. majko moja........................odma da se farbas....................
lithium Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 tjuti:( meni bi to super stajalo da nemam tamniji ten...leti bih izgledala kao begunac iz neke cherge...
Machka Naopachka Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 A ovako si braon pa ne izgledas tako? Pa pre bi izgledala kao ciganka kad bi furala kontrast na taman ten... mada, ti znas najbolje kako izgledas al opet... mislim da si natripovala.
Aces High Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 e samo se ti ofarbaj.................PLSSSSSSSSSSSSSSS. pa da te vidim....................sigurno bi ti stajalo jako dobro............. jel crna kosa je extra..................
Rüzgar /değişik/ Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 (edited) *jer Edited March 24, 2008 by Symbolica.
Aces High Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 jbg.............pa dobro u kucanju sam pogresio jedno slovo............ a posto znam da kucam na slepo i brzo.............pa pogresim po neki put.......... jbg.................
Rüzgar /değişik/ Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 (edited) Dobro, malo bode oci. Preparat za izbegavanje je ovo: I ovo: Edited March 24, 2008 by Symbolica.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 A meni taj garnierov nije los uopste, bar ne za moju farbanu crnu kosu. Ali ubedljivo najbolji ko se farba u crno je gliss kur za farbanu, barem sto sam do sada probala
freya Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Garnier,L'oreal i Panten su najgori samponi na svijetu!!A i svi oni koji dolaze na nase trziste nisu originali,vec ko zna kakve buckalice. Evo sastava za savrsen sampon koji mozete i kod kuce sami da napravite(a i svaki frizer ce vam to preporuciti): kosili sampon pomjesate sa pantenol rastvorom,AD kapima i ricinus uljem,s tim sto je sampon 50% od te smjese a ostalih 50% rasporedite na ova 3 sastojka koja kupite u apoteci. Znaci,zaista moze da oporavi kosu,da stimulise rast itd.
Black Diamond Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 nJBOLJE JE GENERA PAKOVANJE ZA KOSU A JA IMAM BLANS I SUPER JE
Bejbe Kompajler Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 ^Дида је црвена и то је мноооогоооо слатко
Leona Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Imam kosu duzine...hm....vise od pola ledja... skoro sam se oshishala na stepenasto, uzas. duzina je ostala. a sad nameravam skroz na kratko da se oshisham. znaci smor vise sa ovom kosom.
freya Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Imam kosu duzine...hm....vise od pola ledja... skoro sam se oshishala na stepenasto, uzas. duzina je ostala. a sad nameravam skroz na kratko da se oshisham. znaci smor vise sa ovom kosom. Uh,stepenasto je bas zeznuto.Mora se stalno fenirati,u protivnom lici na metlu.
Leona Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Uh,stepenasto je bas zeznuto.Mora se stalno fenirati,u protivnom lici na metlu. Hahaha, ma kakvo feniranje Nista o toga, nemam ja vremena za gubljenje. Ali ne izgleda kao metla. A ako krene da izgleda kao metla, ja samo vezem kosu u red i taman izrazim svoja 2 bela pramena sa strane
Rüzgar /değişik/ Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 A meni taj garnierov nije los uopste, bar ne za moju farbanu crnu kosu. Meni se nakon 2 pranja vratila perut, a kosa k`o slama. Srecom, prestadoh na vreme.. Inace, to je od sampona koji sam kupila ovde, a pre toga sam probala Fructis kupljen u Hrvatskoj, drugacijeg mirisa (drugo voce valjda) i u drugacijoj ambalazi, koji je bio sasvim ok. Garnier,L'oreal i Panten su najgori samponi na svijetu!!
Recommended Posts