NatashaNS Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 (edited) Uf! Roger Taylor i "I'm in love with my car" je za mene tako snažna pesma, najviše zbog ritma, ali i zbog Taylorovog glasa. Odlična kombinacija! Mislim da sam video u izvođenju Bohemian Rhapsody od strane Q+PR kako dobar deo pesme (onaj u kome Freddieju nema zamene) puštaju zvuk i sliku LIVE izvedbe pesme s Freddiejem, a kasnije se uključuje PR, pri čemu preostali članovi sviraju dok peva Freddie sa snimka. Sviđa mi se što drže uspomenu na Freddieja i što ne pokušavaju da stvore novu verziju Queen-a. Da, uvek na video bimu bude pusten taj deo u kome je Freddie nezamenljiv, i to iz spota, cini mi se. Taj deo stvarno niko ne moze da izvede tako dobro kao sto je on izvodio! Imam ceo koncert i odusevljen sam...cim sam cuo da dolaze odmah sam znao da sam tamo - bez obzira sto nema Fredija... A uostalom i Paul Rodgers je legenda, sam po sebi... ...ljudi FEEL LIKE MAKIN' LOVE!!!Bre!!! Da, imam i ja. Koncert je strava! I 100% sam 29. oktobra u Areni! Ako iz nekih razloga budem sprecena (ne daj Boze), idem na njihov sledeci koncert, ma gde u Evropi bio! Em sto cu da cujem i vidim omiljeni bend uzivo tog divnog 29. oktobra, a em sto ne idem u skolu ni taj ni sledeci dan! Edited May 19, 2008 by NatashaNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Najbliži inostrani concert je Pešta, samo ne znam da li je dan ranije ili kasnije. Koji to concert imate od Q+PR? Hoću da ga nadjem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Da, uvek na video bimu bude pusten taj deo u kome je Freddie nezamenljiv, i to iz spota, cini mi se. Taj deo stvarno niko ne moze da izvede tako dobro kao sto je on izvodio! sad puštaju i prvi deo pesme fredija uživo, dok onaj čuveni deo (skaramuš, skaramuš) takođe puštaju, ali naravno studijsku verziju, a to su radili i dok je fredi bio živ jer nema šanse da se otpeva bez nekog hora Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 ...ljudi FEEL LIKE MAKIN' LOVE!!!Bre!!! Joj tu stvar moraju oprziti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted May 19, 2008 Author Report Share Posted May 19, 2008 Najbliži inostrani concert je Pešta, samo ne znam da li je dan ranije ili kasnije. Koji to concert imate od Q+PR? Hoću da ga nadjem! Pretpostavljam Return of the Champions? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Najbliži inostrani concert je Pešta, samo ne znam da li je dan ranije ili kasnije. Koji to concert imate od Q+PR? Hoću da ga nadjem! Mislila sam na bilo koji od sledecih koncerata. Ne ide mi se bas u Pestu, previse je blizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Onda vidi da l' sviraju u Australiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Onda vidi da l' sviraju u Australiji. Evo mogla bih u London 27. juna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Jesi sigurna da je dovoljno daleko? Nije čak ni "preko vode", možes da stigneš a da se ni ne pokvasiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Pa vec sam bila jednom u Londonu, tako da mi je poznat teren, a i grad mi se svidja, pa zato. Ovo im je evropska turneja, tako da ne mogu dalje od Evrope, a i da mogu, ne bih isla. Vise mi se svidja u Evropi nego na bilo kom drugom kontinentu. Al' nece me nista spreciti da odem u BG, samo... treba docekati oktobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Aaaa, ti si Euro-patriota? E, vidiš, ja volim da idem u Peštu na koncerte (kad nema u Beogradu) iz istog razloga, jer mi je poznat teren, a i najbliži mi je inostrani koncertni centar. Propustio sam Queen + PR u Pešti pre neke 2 godine, ali je Beograd moj na jesen! Do oktobra imaš druge concerte da prekratiš vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBodyAsAleksa Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Ide se nema sta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Ide se nema sta. Naravno. Gde to propustiti! Nikako, niposto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Ko juri karte ima jos u tur. agenciji GROSSI u bivsoj Bozidara Adzije, u delu izmedju Milesevske i bivse 14. decembra Uzeh juce karte one od 3500 pa prvi red Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Je l' i ovo otpada (ako Terra Nostra vishe nece raditi)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 organizator je Lupa, sto znaci da ne otpada Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 (edited) Poodavno već oni ne rade zajedno, još je Kiss trebala Lupa da radi bez TN... Edited July 3, 2008 by crusader84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 mislio sam da TN stoji iza ovoga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron-samedi Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Slučajno sam naleteo na ovo: Queen u Zagrebu 1979. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Jao pa oni su bili u Zagrebu '79! Al' evo opet u nase krajeve, tako da to stvarno ne treba propustiti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 Svirali i u Ljubljani na istoj turneji. To su im, čini mi se, jedina 2 'certa na ovim prostorima do sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Ko juri karte ima jos u tur. agenciji GROSSI u bivsoj Bozidara Adzije, u delu izmedju Milesevske i bivse 14. decembra Uzeh juce karte one od 3500 pa prvi red Kad bi bar mogla nekako da vidim kakav pogled imam sa tih VIP tribina, to bi bilo super. Ja cu valjda uzeti ove od 2200, za parter. Onda budes odmah ispred bine, kol'ko sam skontala sa one mape na tickets.co.yu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 I ja uzimam kartu od 2200, razmishljao sam o tribinama poshto nisam neki ekstra fan Queena, ali ipak parter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Ma da. Parter je super! Em sto su bas blizu bine, a em sto nisu uopste skupe. Znaci, defintivno se uzimaju one od 2200 i to sto je pre moguce! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Jedino da li se zna bas tacan datum? Na Areni pise 20.10. ovde 29.10. a na sajtu lupa promotiona 24.10.... ccc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts