Jump to content

2008.10.29. *Beogradska Arena, Beograd* Queen + Paul Rodgers

crusader84

Recommended Posts

Ako vidite neku budalu koja izmedju pesama viche Wishing Well i FLML taj sam hehe. Moraju bre bar jednu od te dve da odsviraju....nego ova nedelja mi bash pretrpana sa obavezama oko shkole, tako da uopshte i nisam svestan da cu sutra gledati Queen, a odma sutradan posle certa treba da odgovaram jebenu sociologiju, i ideje nemam kako cu...Shto se tiche prvih redova potrudicu se nekako da doguram do njih, poshto sa ekipom dolazim tek oko pola 8...

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Forever Storm je sranje!!! :D

:mhihi:

Jebote,veceras...

Ja nisam ni svestan kakav me spektakl ocekuje.

Somethin' like that, gledam ono iz Harkova i ne verujem da ću to videti uživo večeras. :rockdevil:

E hvala sto si brzo odgovorio :D to mi znacajno menja plan...

Btw ko je iz kraja konjarnika-crvenog krsta-vracara, 83 staje prilicno blizu a potpuno je prazan popodne/uvece :da:

Sa relacije Konjarnik/Šumice/Dušanovac/Autokomanda i dalje prema NBGu, 17-ica staje pred samom Arenom. :pivopije:

Vrh koncert!

Ocu slike!

Ocu i snimak! Ovo mora da se ima u kolekciji.

Mnogo dobar nastup, pogotovo onaj prateci deo, svetlosni efekti i snimci koji su pustani na video bimu.

Zao mi je sto nisu svirali mnogo pesama koje volim, ali ja volim toliko mnogo njihopvih pesama, tako da je i nemoguce odsvirati ih sve na jednom okncertu. Neka ostane nesto i za drugi put.

Bem ti sunac, ono se zove spektakl! Ja mislim da su ga odradili i bolje nego Stonsi!

Koncertčina jebanje mame! :muzicar::rockdevil:

Ja sam daleko do fana Queena, još ni albume nemam, znao sam ukupno 2 strofe, 3 refrena i delove gde se pominju nazivi pesama :) , pa u par navrata kad me nije strefilo nešto, mogu da zamislim kako je bilo onima kojima je Queen #1.

Queen rasturio...toliko za sada, sutra cu malo opshirnije da napishem o certu sad sam jako umoran.

E čoveče, mislim da sam te video kod miksete posle 'certa... :pivopije: Helloween majica, ako se dobro sećam sad.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...