_powerslave_ Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Ako vidite neku budalu koja izmedju pesama viche Wishing Well i FLML taj sam hehe. Moraju bre bar jednu od te dve da odsviraju....nego ova nedelja mi bash pretrpana sa obavezama oko shkole, tako da uopshte i nisam svestan da cu sutra gledati Queen, a odma sutradan posle certa treba da odgovaram jebenu sociologiju, i ideje nemam kako cu...Shto se tiche prvih redova potrudicu se nekako da doguram do njih, poshto sa ekipom dolazim tek oko pola 8... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Dracu se i ja brate!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 kakvu setlistu sviraju, jebe mi se za te rodzersove pesme zesce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 kakvu setlistu sviraju, jebe mi se za te rodzersove pesme zesce Forever Storm je sranje!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Skull_ Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Eto dodje i taj dan. Ustah i pogledah kroz prozor a vreme ne moze biti usranije. Nadam se da mi to nece pokvariti celokupan utisak. Ako se vratim sa nazeblim bubrezima kuci jbg vredelo je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Jebote,veceras... Ja nisam ni svestan kakav me spektakl ocekuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 na sajtu pise u 21h a mogla bih da se zakunem da na karti pise 20h a nisu mi sad tu, kad ovo pocinje stvarno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Na karti pise u 21h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 E hvala sto si brzo odgovorio to mi znacajno menja plan... Btw ko je iz kraja konjarnika-crvenog krsta-vracara, 83 staje prilicno blizu a potpuno je prazan popodne/uvece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 zvao sam jutros arenu i rekli su mi da su dozvoljeni fotoaparati, samo ako nisu profesionalni. ko ga jebe, ponecu aparat, pa cu se svadjati s njima ako treba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Bice extra ako stvarno u 21h i krene :] Ovde bese nema predgrupa? Oh Pesusa mu, recite mi da nema predgrupa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Nema predgrupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Kol'ko ja znam, fotoaparati se ne mogu unositi. Bar je tako pisalo na rockserbia.net. Al' ti ponesi i svadjaj se sa njima ako ti ne budu dali da ga uneses. Posle mi saljes slike, naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Prodajem kartu, 1800 dinara. Ulaz Zapad Sektor Parter. Kontakt preko pp-a aktuelno, 1500 din. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 Forever Storm je sranje!!! Jebote,veceras... Ja nisam ni svestan kakav me spektakl ocekuje. Somethin' like that, gledam ono iz Harkova i ne verujem da ću to videti uživo večeras. E hvala sto si brzo odgovorio to mi znacajno menja plan... Btw ko je iz kraja konjarnika-crvenog krsta-vracara, 83 staje prilicno blizu a potpuno je prazan popodne/uvece Sa relacije Konjarnik/Šumice/Dušanovac/Autokomanda i dalje prema NBGu, 17-ica staje pred samom Arenom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Da ali je 17ica sranje koje mnogi zele da izbegnu a i meni ne odgovara, moram da se spustam na autoput. Nego zasto na gomili sajtova pise da je u 8?? Jos ne mogu da pogledam kartu poludecu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaSSa Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 10 crnih buseva i 15 crvenih, ogromnih je ispred Arene!!! Jebem ti sunce! Koji ce haos da bude veceras!!!! Jedva cekam... Ae pa tako ljudi! Vidimo se veceras! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maarek Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 10 crnih buseva i 15 crvenih, ogromnih je ispred Arene!!! Jebem ti sunce! Koji ce haos da bude veceras!!!! Jedva cekam... Ae pa tako ljudi! Vidimo se veceras! Vidimo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
yossarian Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Vrh koncert! Ocu slike! Ocu i snimak! Ovo mora da se ima u kolekciji. Mnogo dobar nastup, pogotovo onaj prateci deo, svetlosni efekti i snimci koji su pustani na video bimu. Zao mi je sto nisu svirali mnogo pesama koje volim, ali ja volim toliko mnogo njihopvih pesama, tako da je i nemoguce odsvirati ih sve na jednom okncertu. Neka ostane nesto i za drugi put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Ovako... Koncert kao audio-vizuelni dogadaj je pun pogodak medjutim ja se smorih poprilicno. Vredelo je doci zbog par pesama ali generalno mi set lista nije odgovarala. Moja cjale je odusevljen koncertom. http://rapidshare.com/files/158835022/V291008.3gp.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
dok Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Jedan od boljih koncerata u BG-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urosh Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Odlicno je bilo, sta god rekli svi su uzivali, a i Rodzers je ok lik skroz. Najteze je bilo na "Bijou", a najlepse na "Radio ga ga" i naravno na Rapsodiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Queen rasturio...toliko za sada, sutra cu malo opshirnije da napishem o certu sad sam jako umoran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted October 30, 2008 Author Report Share Posted October 30, 2008 Bem ti sunac, ono se zove spektakl! Ja mislim da su ga odradili i bolje nego Stonsi! Koncertčina jebanje mame! Ja sam daleko do fana Queena, još ni albume nemam, znao sam ukupno 2 strofe, 3 refrena i delove gde se pominju nazivi pesama , pa u par navrata kad me nije strefilo nešto, mogu da zamislim kako je bilo onima kojima je Queen #1. Queen rasturio...toliko za sada, sutra cu malo opshirnije da napishem o certu sad sam jako umoran. E čoveče, mislim da sam te video kod miksete posle 'certa... Helloween majica, ako se dobro sećam sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Bilo je do jaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts