Grob Bez Dna Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Meni ne preti opasnosto d skinsa ...jbg nisam Sapcanin prevedi
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 (edited) prevedi Hteo je da kaze da nije EMO. - "На Маракани опет песма стара, стадион пун сви певају у глас, поново смо бољи од гробара, а парни ваљак опет тражи спас. Ал спаса нема, неће га ни бити, јер наша Звезда најбоља је сад, гробари ће горке сузе лити, и ориће се песмом бели град" Edited March 16, 2008 by El Karnisero
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Pa Sapcani su cigani (mislim bukvalno a ne kao navijaci) pa su ugrozeni od skinsa
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 kao ti? Kao Grobari. лепо је бити уз тебе партизане јер ти играш поред Маракане комшије твоје прваци су света увек си други и то нам не смета але-але деведесет друге се певало тужно је бити навијач партизана он средом седи крај малог екрана и гледа Звезду, светског шампиона како иде право до Лондон
.... Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Skontao sam koga Vi, navijaci, vise mrzite od protivnickog kluba: MURIJU!
Grob Bez Dna Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 ti si nekad bio pa znas da su cigani?
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 Skontao sam koga Vi, navijaci, vise mrzite od protivnickog kluba: MURIJU! Ama nismo mi ona stoka sto izaziva tuce itd.
Grob Bez Dna Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 ahhahahahahahahahahahahahahahahahahah sto ste dokazali kad ste napali onog pandura na tribinama.....
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 ahhahahahahahahahahahahahahahahahahah sto ste dokazali kad ste napali onog pandura na tribinama..... 1.Ja kazem za nas na forumu. 2.Picke sa juga nisu nista bolje od ovih sto su bili pandura.
Grob Bez Dna Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 ako cemo realno, 80% njih su babuni...
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 ako cemo realno, 80% njih su babuni... Bar se oko necega slazemo.
.... Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Sad se setih kad je neki decko poginuo na derbiju od neke pirotehnike... eto, toliko o fudbalu (a da ne pominjem ostale fudbalske tragedije mada i nisam neki strucnjak za to)
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 U ime svih nas u crveno belom za zakletvu Zvezdi ja spevo sam stih ja kunem se srcem i dusom i telom da bodricu do smrti njih. Al zivot pred nama jos bitaka skriva jer tezak je tezak taj fudbalski boj ja znam Zvezdu ceka jos sto ofanziva i zivot joj poklanjam svoj. Racunajte na nas. Sumnjaju neki da bodrimo pogresan tim i mrze nas zato sto uvek smo s' njim al Sever i dalje odjekuje tom navijackom pesmom najboljom Racunajte na nas...
Josif Visarionovič Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Au al si ti neka paljevina.trebas ti malo na prinudni rad
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 Au al si ti neka paljevina.trebas ti malo na prinudni rad Jel' ovo treba da bude duhovito?
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Pa iskreno za mene su svi oni likovi koji ne propustaju ni jednu tekmu, koji cirkaju kao svinje ispred dragstora, tuku se zbog zastava, dresova, u coporima posle i pre tekmi kradu po prodavnicama, benzinskim pumpama, koji su u stanju da se odreknu rodjenog brata jer voli drugi klulb, koji nista u zivotu korisno ne rade vec samo smaraju ljude sa tim ko za koga navija, koji ce radije popiti batine od grupe huligana kao sto su oni nego da im prepuste zastavu ili dres i koji tako nesto smatraju herojstvom i pozrtvovanjem za klub ... su najgori retardi sto postoje i moras biti totalno brainless da bi se tako ponasao. Ja volim da pogledam dobar fudbal, od domacih timova najvise volim Zvezdu kao i ostatak moje familije (dobio sam ime po Pizonu) ali nisam zaludjenik i ovo na ovoj temi se samo salim, naravno da ne mrzim ljude koji navijaju za drugi klub i ne padam u vatru kada neko kaze da ne voli Zvezdu. Znaci drago mi je kada Zvezda dobije derbi (cesto u poslednje vreme) i drago mi je zbog toga, ali ne padam u depresiju ni kada ga izgubi. Ima mnogo drugih stvari u zivotu zbog kojih se vredi nervirati, ovo definitivno nije jedna od tih stvari
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Kako je ovo pateticno... Pa iskreno za mene su svi oni likovi koji ne propustaju ni jednu tekmu, koji cirkaju kao svinje ispred dragstora, tuku se zbog zastava, dresova, u coporima posle i pre tekmi kradu po prodavnicama, benzinskim pumpama, koji su u stanju da se odreknu rodjenog brata jer voli drugi klulb, koji nista u zivotu korisno ne rade vec samo smaraju ljude sa tim ko za koga navija, koji ce radije popiti batine od grupe huligana kao sto su oni nego da im prepuste zastavu ili dres i koji tako nesto smatraju herojstvom i pozrtvovanjem za klub ... su najgori retardi sto postoje i moras biti totalno brainless da bi se tako ponasao. Ja volim da pogledam dobar fudbal, od domacih timova najvise volim Zvezdu kao i ostatak moje familije (dobio sam ime po Pizonu) ali nisam zaludjenik i ovo na ovoj temi se samo salim, naravno da ne mrzim ljude koji navijaju za drugi klub i ne padam u vatru kada neko kaze da ne voli Zvezdu. Znaci drago mi je kada Zvezda dobije derbi (cesto u poslednje vreme) i drago mi je zbog toga, ali ne padam u depresiju ni kada ga izgubi. Ima mnogo drugih stvari u zivotu zbog kojih se vredi nervirati, ovo definitivno nije jedna od tih stvari A i uvredio si mi brata...
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 Kako je ovo pateticno... A i uvredio si mi brata... A sto je pateticno?
.... Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Pa iskreno za mene su svi oni likovi koji ne propustaju ni jednu tekmu, koji cirkaju kao svinje ispred dragstora, tuku se zbog zastava, dresova, u coporima posle i pre tekmi kradu po prodavnicama, benzinskim pumpama, koji su u stanju da se odreknu rodjenog brata jer voli drugi klulb, koji nista u zivotu korisno ne rade vec samo smaraju ljude sa tim ko za koga navija, koji ce radije popiti batine od grupe huligana kao sto su oni nego da im prepuste zastavu ili dres i koji tako nesto smatraju herojstvom i pozrtvovanjem za klub ... su najgori retardi sto postoje i moras biti totalno brainless da bi se tako ponasao. Ja volim da pogledam dobar fudbal, od domacih timova najvise volim Zvezdu kao i ostatak moje familije (dobio sam ime po Pizonu) ali nisam zaludjenik i ovo na ovoj temi se samo salim, naravno da ne mrzim ljude koji navijaju za drugi klub i ne padam u vatru kada neko kaze da ne voli Zvezdu. Znaci drago mi je kada Zvezda dobije derbi (cesto u poslednje vreme) i drago mi je zbog toga, ali ne padam u depresiju ni kada ga izgubi. Ima mnogo drugih stvari u zivotu zbog kojih se vredi nervirati, ovo definitivno nije jedna od tih stvari E, svaka cast, to cenim i postujem! E, ajd' sad jos i El Karnisero da se pridruzi 'neagresivnim' zaljubljenicima u fudbal pa da pijemo! Evo, cu pogledam i ja neku tekmu!
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 A sto je pateticno? Zato sto likovi poput tebe prvi beze sa tribine!
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Zato sto likovi poput tebe prvi beze sa tribine! hahaha koji si ti kralj Pretpostavljam 15-godisnjak?
Recommended Posts