Josif Visarionovič Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Meni je vrhunac bio kad su me na kruznom toku na NBG saleteli zvezdini navijaci i uzeli 500 dinara uz pretnju nozevima i pistoljem...Realno zabole njih shevak za koga navijas,to su sve propalice da je zao sto uopste postoje takvi ljudi.
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Evo dobila si 5 zvezdica od mene jer navijas za Zvezdu ... a i imas zanimljive interests Niko me nikada u zivotu nije tako uvredio... Svaka cast,uspeo si!
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 :) :) Koja tuga, Emo-grobari, a ide im nekako uz onu crninu, pa i uz ustase. Jebo klub u Srbiji gde je Tudjman bio predsednik :)
.... Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Meni je vrhunac bio kad su me na kruznom toku na NBG saleteli zvezdini navijaci i uzeli 500 dinara uz pretnju nozevima i pistoljem...Realno zabole njih shevak za koga navijas,to su sve propalice da je zao sto uopste postoje takvi ljudi. Upravo to! Kao i ovi demonstranti za Kosovo! Jebe se njima za sve, daj samo da se lomi nesto... e sad, najgore je to sto posle normalna raja trpi posledice...
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Meni je vrhunac bio kad su me na kruznom toku na NBG saleteli zvezdini navijaci i uzeli 500 dinara uz pretnju nozevima i pistoljem...Realno zabole njih shevak za koga navijas,to su sve propalice da je zao sto uopste postoje takvi ljudi. Mislim da sam o njima malopre napisao dugacak post. Znaci retardi neopevani. Cim mi neko za sebe kaze da je ostrasceni navijac koji nije propustio ni jednu tekmu od ... odmah znam da je u pitanju brainless propalitet @ Demonical - pa ja sam upravo pokusao da te prevedem na svetlu stranu, cak ti je i Misko darivao 5 zvezdica, a ti tako ... cccc
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Mislim da sam o njima malopre napisao dugacak post. Znaci retardi neopevani. Cim mi neko za sebe kaze da je ostrasceni navijac koji nije propustio ni jednu tekmu od ... odmah znam da je u pitanju brainless propalitet @ Demonical - pa ja sam upravo pokusao da te prevedem na svetlu stranu, cak ti je i Misko darivao 5 zvezdica, a ti tako ... cccc But I want to stay on the dark side..
Josif Visarionovič Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Mozes ti da budes strastveni navijac i da ne propustas utakmice ali da odes na deo tribine gde sedi normalan svet.Moj ujak je isao da gleda zvezdu kad je bila prvak evrope i sveta,i na sve moguce utakmice je bio kad je zvezda u to vreme bila tata mata za sve klubove ali uvek je sedeo medju ljudima koji su dosli da uzivaju u fudbalu,a ne da od 90 minuta fudbala sve vreme se mlate i odgledaju na kraju samo nadoknadno vreme!
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 But I want to stay on the dark side.. Ma nadmudrice tebe stari Obi Van Kanobi kao sto je svojevremeno gosn Vejdera
Zagrivuk Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 But I want to stay on the dark side.. Onda navijaj za sudije......................... Da 5 zvezdica, pa to svakom grobaru, ali iz sazalenja
.... Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Ha ha, anyway, ova tema polako prelazi u temu 'Navijaci'... a ona vec postoji...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Ma nadmudrice tebe stari Obi Van Kanobi kao sto je svojevremeno gosn Vejdera OK,whatever...Poz my gypsy friends...Do nekog drugog puta...
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 OK,whatever...Poz my gypsy friends...Do nekog drugog puta... Ok, javi nam samo kako je bilo na Tokyo Hotel
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 (edited) Mog caleta 91. zamalo nije ubio neki ludak.Moj cale nosio Zvezdinu zastavu koja lici na sahovnicu i ovaj izvadi pistolj al' je promasio jer je kreten bio pijan. Edited March 16, 2008 by El Karnisero
Zagrivuk Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Ha ha, anyway, ova tema polako prelazi u temu 'Navijaci'... a ona vec postoji... Ovo je tema o tome koliko je zvezda bolja od grobara :) Slazem se da tema nema smisla jer je Zvezda mnogo bolja
SixStepsOnTheMoon Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=MEUBPHR-RZA
Josif Visarionovič Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Svaka cast,a ako je to merodavno onda cemo da se mi zvezdasi pozovemo na brojke u ciju korist idu pobede iz vecitih derbija,malo glupo zar ne?
wasd Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=MEUBPHR-RZA u vezi onog prvog gola cinjenica je da je stojanovic bio slep, ali je odradio posao kad je trebalo najvise
Melodicus Deathus... Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 El Karnisero, zreo si za atentat! Na ovoj temi moze neko i da pogine... Mrzi me da je citam!
LazaGNR Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Navijam za Zvezdu(necu valjda za Grobare,Boze sacuvaj). Zvezda forever. Nego bre,sto nisi postavio temu kao glasanje???
Melodicus Deathus... Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Cera-cemo-se... Ko je bre mrtav?! Chuck will live forever!
El Karnisero Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 Zvezda forever. Nego bre,sto nisi postavio temu kao glasanje??? Hteo sam ali nisam znao.Neso sam pokusavao ali nisam uspeo.Popravi ako moze.
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Nemojte, nije fer prema grobarima ... oni su ionako EMO pa ce to ih pogodi
El Karnisero Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 Nemojte, nije fer prema grobarima ... oni su ionako EMO pa ce to ih pogodi Sta ti imas protiv njihovih EMOcija?
Recommended Posts