Jump to content

Zvezda Vs Partizan  

220 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Meni je vrhunac bio kad su me na kruznom toku na NBG saleteli zvezdini navijaci i uzeli 500 dinara uz pretnju nozevima i pistoljem...Realno zabole njih shevak za koga navijas,to su sve propalice da je zao sto uopste postoje takvi ljudi.

Posted
Meni je vrhunac bio kad su me na kruznom toku na NBG saleteli zvezdini navijaci i uzeli 500 dinara uz pretnju nozevima i pistoljem...Realno zabole njih shevak za koga navijas,to su sve propalice da je zao sto uopste postoje takvi ljudi.

Upravo to! Kao i ovi demonstranti za Kosovo! Jebe se njima za sve, daj samo da se lomi nesto... e sad, najgore je to sto posle normalna raja trpi posledice...

Posted

Mislim da sam o njima malopre napisao dugacak post. Znaci retardi neopevani. Cim mi neko za sebe kaze da je ostrasceni navijac koji nije propustio ni jednu tekmu od ... odmah znam da je u pitanju brainless propalitet

@ Demonical - pa ja sam upravo pokusao da te prevedem na svetlu stranu, cak ti je i Misko darivao 5 zvezdica, a ti tako ... cccc :(

Posted
Mislim da sam o njima malopre napisao dugacak post. Znaci retardi neopevani. Cim mi neko za sebe kaze da je ostrasceni navijac koji nije propustio ni jednu tekmu od ... odmah znam da je u pitanju brainless propalitet

@ Demonical - pa ja sam upravo pokusao da te prevedem na svetlu stranu, cak ti je i Misko darivao 5 zvezdica, a ti tako ... cccc :(

But I want to stay on the dark side.. :da:

Posted

Mozes ti da budes strastveni navijac i da ne propustas utakmice ali da odes na deo tribine gde sedi normalan svet.Moj ujak je isao da gleda zvezdu kad je bila prvak evrope i sveta,i na sve moguce utakmice je bio kad je zvezda u to vreme bila tata mata za sve klubove ali uvek je sedeo medju ljudima koji su dosli da uzivaju u fudbalu,a ne da od 90 minuta fudbala sve vreme se mlate i odgledaju na kraju samo nadoknadno vreme!

Posted
But I want to stay on the dark side.. :da:

Onda navijaj za sudije.........................

Da 5 zvezdica, pa to svakom grobaru, ali iz sazalenja :)

Posted (edited)

Mog caleta 91. zamalo nije ubio neki ludak.Moj cale nosio Zvezdinu zastavu koja lici na sahovnicu i ovaj izvadi pistolj al' je promasio jer je kreten bio pijan.

Edited by El Karnisero
Posted
Ha ha, anyway, ova tema polako prelazi u temu 'Navijaci'... a ona vec postoji...

Ovo je tema o tome koliko je zvezda bolja od grobara :) :) :)

Slazem se da tema nema smisla jer je Zvezda mnogo bolja :da:

Posted
Navijam za Zvezdu(necu valjda za Grobare,Boze sacuvaj).

Zvezda forever.

Nego bre,sto nisi postavio temu kao glasanje??? :confused:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...