lemmy sixx Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Da te prisetim na medjusobne duele iz prethodnih par godina?
El Karnisero Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 (edited) Grobarima cim pomenes nesto izu proslosti oni glume ludilo.Valjda po njima trebamo da se hvalimo uspesima koji ce tek uslediti(tipa osvojicemo ovo 3125.godine...). Mi zivimo u proslosti a Grobari u buducnosti. HEHE Edited March 17, 2008 by El Karnisero
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ma oni su previse EMO Inace cuo sam da se na JNA prodaju karte za Tokio Hotel
El Karnisero Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 Inace cuo sam da se na JNA prodaju karte za Tokio Hotel Prica se... Koji god da period izaberes isto im je So true.
Aces High Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Eeee grobari se uvek kada nije po njihovom hvataju za nesto pre Hrista i onda nam sole pamet............. to je stara grobarska navika.................uvek se vade............. kako ima samo ne dosadi..................samo to znaju...............
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Aces High, tvoji postovi mi lice na tablature, sa svim tim silnim tackicama Inace svaka cast na izboru kluba za koji navijas
Aces High Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 LOL...................haha jbg...............tako sam navikao i uvek pisem tako postove..........tablature hehehehhe a CZV..............nisam ja izabrao.................Zvezda mi je u dusi i oduvek navijam za Zvezdu od malena..........
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 LOL...................haha jbg...............tako sam navikao i uvek pisem tako postove..........tablature hehehehhe a CZV..............nisam ja izabrao.................Zvezda mi je u dusi i oduvek navijam za Zvezdu od malena.......... To care
Aces High Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 za tebe............. I pogledaj moj profil pa ce ti biti sve jasno.............. CZV ZAUVEK................i uvek cu navijati pa kako god oni igrali.............. kao sto je JUVE ispao u Seriju B i nisam prestao da navijam jer volim taj klub.............nego sam nastavio da navijam i svim srcem sa njima idem napred......................... i ZIVEO TI MENI I ZIVELE DELIJE!!!!!!!!!!!!!!
jana03 Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 ел ово нема никог да брани част гробарског братства камон делије лец плеј
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 i ZIVEO TI MENI I ZIVELE DELIJE!!!!!!!!!!!!!! To careeeeeeeeee, zivele sve Delije i tablature i metal .....
Aces High Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 To careeeeeeeeee, zivele sve Delije i tablature i metal ..... :pivopije: :pivopije: Grobari su picke i uvek ce biti..................ne vredi im braniti.................. ne mogu protiv DELIJA....................
Andrija Smith Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Jes da je komunisticki grb, ali kako mozete da ga ne volite...
El Karnisero Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 :pivopije: :pivopije: Grobari su picke i uvek ce biti..................ne vredi im braniti.................. ne mogu protiv DELIJA....................
Aces High Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 :pivopije: :pivopije: ZIVELI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nekako sam izbegao onaj grb iznad................cim sam video malcice nesto crno odma sam ga skrolovao skorz dole do dna........................ jer pretpostavljam da je grobarsko sranje.............
El Karnisero Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 (edited) KONZA Jes da je komunisticki grb, ali kako mozete da ga ne volite... Kakav glup grb. Edited March 17, 2008 by El Karnisero
jana03 Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Jes da je komunisticki grb, ali kako mozete da ga ne volite... čisto da ga vide još 1x glupo je da pričate da smo mi pičke
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 :pivopije: :pivopije: ZIVELI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nekako sam izbegao onaj grb iznad................cim sam video malcice nesto crno odma sam ga skrolovao skorz dole do dna........................ jer pretpostavljam da je grobarsko sranje............. To je grobarsko EMO sranje ... i inace ne priznajem poraz od OFK Beograda
El Karnisero Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 To je grobarsko EMO sranje ... i inace ne priznajem poraz od OFK Beograda Kad je Partizan izgubio protiv OFK Beograda?
jana03 Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 glup sam sto sam počeo samo nastavite....... ajd pzzz napaljenici
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 glup sam sto sam počeo samo nastavite....... ajd pzzz napaljenici Ma nici ti picka, da si grobarska picka zvao bi se djana 03 a ne jana03 Ma covece ovo je sve posalica nemoj preozbiljno da shvatas
El Karnisero Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 glup sam sto sam počeo samo nastavite....... ajd pzzz napaljenici This is example of EMOtional reaction.
Andrija Smith Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 (edited) Aj da se takmicimo ko ce vise smajlija da napise yay! Uf uletose mi u post, ovo se odnosilo na unakrsu paljbu smajlija. Kakva ce ludnica biti protiv Panathinaikos-a !!!!! Osvajamo Euroligu! Nazalost, 92 sam godiste pa nisam imao prilike da vidim Zvezdu u Ligi sampiona Edited March 17, 2008 by Piper...
Aces High Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 (edited) This is example of EMOtional reaction. tako jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Edited March 17, 2008 by Aces High
Recommended Posts