Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Aj da se takmicimo ko ce vise smajlija da napise yay! Uf uletose mi u post, ovo se odnosilo na unakrsu paljbu smajlija. Kakva ce ludnica biti protiv Panathinaikos-a !!!!! Nazalost, 92 sam godiste pa nisam imao prilike da vidim Zvezdu u Ligi sampiona Nemas pojma kako je to lep osecaj A nisi samo propustio osvajanje tutile prvaka Evrope, vec i osvajanje titule prvaka Sveta
jana03 Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 This is example of EMOtional reaction. nismo na istoj liniji da bi nastavili shootout ja sam ti od onih što podržavaju i zvezdu kad igra protiv stranaca fudbal, basket, votever šta znači EMO, jel to nešto loše pa je ono primer?
El Karnisero Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 nismo na istoj liniji da bi nastavili shootout ja sam ti od onih što podržavaju i zvezdu kad igra protiv stranaca fudbal, basket, votever šta znači EMO, jel to nešto loše pa je ono primer? Tokio Hotel je EMO.
Andrija Smith Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 nismo na istoj liniji da bi nastavili shootout ja sam ti od onih što podržavaju i zvezdu kad igra protiv stranaca fudbal, basket, votever Svaka ti cast za ovo, nazalost, vecina delija ne misli ovako... Kad je Partizan izgubio od CSKA secam se da su mi cudo pravili u skoli...
jana03 Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 pa sta si teo da kazes da reagujem kao dojche tinejdz star zajebi ovu gluost
Aces High Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Naravno.............................. ja nikad ne bi ni pomislio da navijam za Partizan kada igra protiv drugih..................MRZIM IH!!!!!!!!!!!!!! uvek navijamda pobedi suparnicki klub...................ali uvek....................
Andrija Smith Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ja se ne bi hvalio sa tim da sam na tvom mestu... Bas sam o ovome pricao malo pre.
Aces High Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ja se ne hvalim nego samo kazem...................kako je kod mene..................
jana03 Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Naravno.............................. ja nikad ne bi ni pomislio da navijam za Partizan kada igra protiv drugih..................MRZIM IH!!!!!!!!!!!!!! uvek navijamda pobedi suparnicki klub...................ali uvek.................... to znachi da si ogranichen kao terasa i da dalje priche nema ja znam da cu sutra da gledaM ULEB i da navijam za zvezdu a posle za partizan protiv panatinaikosa za nastavljnje sa polu navijachima mrziteljima drugih klubova boli me kurac zbogom
El Karnisero Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 Naravno.............................. ja nikad ne bi ni pomislio da navijam za Partizan kada igra protiv drugih..................MRZIM IH!!!!!!!!!!!!!! uvek navijamda pobedi suparnicki klub...................ali uvek.................... Slazem se.Kako da navijam za nekoga ako ga mrzim?
jana03 Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 to je tvoj problem, nikog ne mrzim i nisam opterecen tim sranjima
.... Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 El Karnisero, sta ima ovde? Jel se prijavio neko da ide na Tokyo Hotel, ha ha ha! Aj' otvori temu za njih pa da pljujemo do ujutro!
El Karnisero Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 El Karnisero, sta ima ovde? Jel se prijavio neko da ide na Tokyo Hotel, ha ha ha! Aj' otvori temu za njih pa da pljujemo do ujutro! Bila je vec TH tema ali je zatvorena.Steta.
Thule Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Napušite mi se svi kurca! Čisto onako navijački, naravno. FK Luzeri
El Karnisero Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 Napušite mi se svi kurca! Čisto onako navijački, naravno. FK Luzeri Sta ti je Thule? Nervira me sto mnogo ljudi ovo shvata ozbiljno,a ne kao zqajebavanje i bezazleno prozivanje.
Thule Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Podnaslov glasi "HATE". Samo se nadovezujem u navijačkom smislu. Ako je bilo onih koji su greškom propustili prethodni komentar, da napomenem - Napušite mi se svi kurca! FK Raspad
El Karnisero Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 Podnaslov glasi "HATE". Samo se nadovezujem u navijačkom smislu. Ako je bilo onih koji su greškom propustili prethodni komentar, da napomenem - Napušite mi se svi kurca! FK Raspad Preozbiljno ovo shvatas.Za sad je na ovoj temi bila samo jedna"huliganka" i svi su je ispljuvali.
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ok, javi nam samo kako je bilo na Tokyo Hotel Sta javi mi?! Ja sam mislila da idemo zajedno?
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Sta javi mi?! Ja sam mislila da idemo zajedno? Pa moze ... evo ljudi ovo se zove tolerancija, vatrena grobarka me poziva da zajedno idemo na Tokio Hotel Thule opusteno brate sve je ovo zajebancija niko ovde nije ozbiljan
.... Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Bila je vec TH tema ali je zatvorena.Steta. E jebi ga, propustio sam to...
El Karnisero Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 E jebi ga, propustio sam to... It was bloody.
.... Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 It was bloody. Aj otvaraj opet, pa sa' ce koncerat, ha ha!
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Aj otvaraj opet, pa sa' ce koncerat, ha ha! Ali da Satan iz bataje bude moderator teme
.... Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ali da Satan iz bataje bude moderator teme HA HA HA! Ne znam ko je ali vidim da postuje non stop u onim temama 'oprostite mi...', 'zalbe', itd...
Recommended Posts