Jump to content

Zvezda Vs Partizan  

220 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Aj da se takmicimo ko ce vise smajlija da napise yay! Uf uletose mi u post, ovo se odnosilo na unakrsu paljbu :pivopije: smajlija.

Kakva ce ludnica biti protiv Panathinaikos-a !!!!!

Nazalost, 92 sam godiste pa nisam imao prilike da vidim Zvezdu u Ligi sampiona :)

Nemas pojma kako je to lep osecaj :D

A nisi samo propustio osvajanje tutile prvaka Evrope, vec i osvajanje titule prvaka Sveta

Posted
This is example of EMOtional reaction.

nismo na istoj liniji da bi nastavili shootout

ja sam ti od onih što podržavaju i zvezdu kad igra protiv  stranaca fudbal, basket, votever

šta znači EMO, jel to nešto loše pa je ono primer?

Posted

ja sam ti od onih što podržavaju i zvezdu kad igra protiv  stranaca fudbal, basket, votever

šta znači EMO, jel to nešto loše pa je ono primer?

Tokio Hotel je EMO.

Posted

ja sam ti od onih što podržavaju i zvezdu kad igra protiv stranaca fudbal, basket, votever

Svaka ti cast za ovo, nazalost, vecina delija ne misli ovako...

Kad je Partizan izgubio od CSKA secam se da su mi cudo pravili u skoli...

Posted

Naravno..............................

ja nikad ne bi ni pomislio da navijam za Partizan kada igra protiv drugih..................MRZIM IH!!!!!!!!!!!!!!

uvek navijamda pobedi suparnicki klub...................ali uvek....................

Posted

ja nikad ne bi ni pomislio da navijam za Partizan kada igra protiv drugih..................MRZIM IH!!!!!!!!!!!!!!

uvek navijamda pobedi suparnicki klub...................ali uvek....................

to znachi da si ogranichen kao terasa i da dalje priche nema

ja znam da cu sutra da gledaM ULEB i da navijam za zvezdu

a posle za partizan protiv panatinaikosa

za  nastavljnje sa polu navijachima mrziteljima drugih klubova boli me kurac

zbogom :evotigana:

Posted

Slazem se.Kako da navijam za nekoga ako ga mrzim?

Posted

El Karnisero, sta ima ovde? :pivopije: Jel se prijavio neko da ide na Tokyo Hotel, ha ha ha! :pivopije: Aj' otvori temu za njih pa da pljujemo do ujutro! :pivopije:

Posted
El Karnisero, sta ima ovde? :pivopije: Jel se prijavio neko da ide na Tokyo Hotel, ha ha ha! :pivopije: Aj' otvori temu za njih pa da pljujemo do ujutro! :pivopije:

Bila je vec TH tema ali je zatvorena.Steta.

Posted
Napušite mi se svi kurca!

Čisto onako navijački, naravno.

FK Luzeri

Sta ti je Thule?

Nervira me sto mnogo ljudi ovo shvata ozbiljno,a ne kao zqajebavanje i bezazleno prozivanje.

Posted

Podnaslov glasi "HATE". Samo se nadovezujem u navijačkom smislu.

Ako je bilo onih koji su greškom propustili prethodni komentar, da napomenem - Napušite mi se svi kurca!

FK Raspad

Posted
Podnaslov glasi "HATE". Samo se nadovezujem u navijačkom smislu.

Ako je bilo onih koji su greškom propustili prethodni komentar, da napomenem - Napušite mi se svi kurca!

FK Raspad

Preozbiljno ovo shvatas.Za sad je na ovoj temi bila samo jedna"huliganka" i svi su je ispljuvali.

Posted
Sta javi mi?! Ja sam mislila da idemo zajedno? :confused:

Pa moze ... evo ljudi ovo se zove tolerancija, vatrena grobarka me poziva da zajedno idemo na Tokio Hotel :pivopije:

Thule opusteno brate :( sve je ovo zajebancija niko ovde nije ozbiljan

Posted
Ali da Satan iz bataje bude moderator teme :D

HA HA HA! Ne znam ko je ali vidim da postuje non stop u onim temama 'oprostite mi...', 'zalbe', itd...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...