Jump to content

Zvezda Vs Partizan  

220 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)
Procitaj Kuruzov post,slepce.

Razmisli ko je slepac... ja sam svoj post napisao, pre nego sto je on svoj editovao...:da: Ps. Ne mozes po krovu reci za nesto dal je stadion il nije... vec po uslovima koje taj stadion daje... trava, grejanje, topla voda... Govorimo o lepoti oba stadiona, koja ne postoji kod istih... :da: Mozete vi imati krov, ako je vama donji deo stadiona krater od neke komete... :da: A i semafori na oba stadiona su "sjajni"... oba iz '70-ih godina... klupe su ukradene iz neke tamo osnovne skole, a ograde su dotrajale... kao sto rekoh, oba stadiona su jadna, samo je "Stadion Crvene Zvezde" veci... i ostajem pri tome...

Edited by Geozee
Posted
:) :) :)

hahaha

sta je smesno?

kakav glup post. smeje se covek necemu sto je tacno. samo zato sto ima veze sa zvezdom pa kao 'hahaha'.

Posted
Kako tu izvesti evri go?

Kako je to bilo ludo devedesetih, do uvodjenja stolica, he he...secam se jednog derbija na marakani, gubimo 2-0, a jug poludeo, pola sata samo sutka! Smanjimo na 2-1, jos vece ludilo, posle par minuta damo gol ali ga sudija ponisti....jedno od najboljih nasih izdanja na marakani...A ja pre tekme izvrnuo zglob trceci za tramvajem, pa sam na jednoj nozi skakao kao blesav :)

Posted

Da nije jedan od strelaca za Partizan u tom derbiju bio Bata Mirković, a ekipa nastupila u belim šortsevima i crnim čarapama?

Posted

Nije...

Izgubili smo 3-2...

Bio sam na prvoj utakmici kad su na jugu postavljene stolice, revans kup uefa protiv Njukastla 97.g.dobili smo 1-0(Rasovic iz penala) i prosli dalje...posle utakmice je jedan lik usao u teren, uzeo dres od igraca, par pandura pocne bez razloga da ga bije, onda nastao haos, lete stolice prema muriji....

Posted

Ja sam bio samo na jednom derbiju, kada sam maltene vene sek'o za Partizan.

Kao klinja daleke '94 godine, Pandurović primao bedne golove iz penale, izgubismo 2-0.

Posted
Marakana je samo VECA od JNA... i nista vise...

Ma daaj,bio sam na oba stadiona i po pljuskovima i po jakom suncu,nemoj zezati... JNa je simpatican,ali nemas gde da se sklonis,pokisnes do kostiju,ili rizikujes suncanicu na kraju sezone...

Uostalom zar vi ne gradite neki spejs stadion,bar Zeka tako govorashe...

Posted

Name: New Partizan Stadium

Club: FC Partizan

Inauguration: 2009

Capacity: 36,000 seats

partizannew5.jpg

partizannew6.jpg

partizannew7.jpg

Ovako bi to trebalo da izgleda... tako makar pise na sajtu neke svajcarske firme za arhitekturu... :da: Na ovom sajtu isto nesto pise, al malo drugacije...

About JNA...

Chini mi se da kenjaju, al ostaje da se nadamo...

Posted

Grobari ispozirase za sve pare...

Kod Delija je trebao da ide, al oni nisu hteli da ga ugoste jer je hteo da im nalepi etiketu `Arkanove delije`, jer se zna koja je najsrpskija grupa i kolko englezi to vole mamu im jebem posred p*cke...

Posted

Ma, Cigani su stoka! Najveca!

Sutnuse Jankovica danas, bez imalo grize savesti.

Danima ga ponizavaju, kojekakvim tajnim pregovorima sa potencijalnim trenerima, a ovako lazu da "Jankovic ostaje trener". I, sta? Oterase ga danas. Bruka i sramota :)

Zivotinje.

Boli me za Jankovica ali mrzim kada se neko poigrava necijim emocijama, licnoscu... napravise od decka kretena, a to uopste nije zasluzio.

Ciganska posla.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...