Geozee Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 (edited) Groblje je nepopravljivo. Groblje je ljubomorno. Groblje je napaceno. Groblje je smrdljivo kao ispod pazuha zemunskog cigana Ne postoji smajli koji pokazuje \"uspeo sam\"... Edited June 14, 2008 by Geozee
El Karnisero Posted June 14, 2008 Author Report Posted June 14, 2008 Pa, oterajte Miskovica, kad ste tako jaki navijachi! Unistice vam klub... Da ga oteramo kao sto ste vi oterali Zeku? Vas stadion se raspada, stolice su vam gore nego u rumunskom cirkusu a nema gde covek ni da se popisa ..... osim po stadionu I kao sto pise na jednoj vasoj tribini "svi ste vi Tumbasi" Ako je JNA stadion,onda je Marakana svemirski brod.
sabre Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Ne postoji smajli koji pokazuje \"uspeo sam\"... a u cemu si to uspeo? verovatno mislis da si uspeo da nas isprovociras ili iznerviras
Geozee Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Samo sam uspeo da izazovem reakciju... nisam imao zelju ni da provociram ni da nerviram...
Feniks . Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Samo sam uspeo da izazovem erekciju... Au, pa oni se pale na tebe.... Prijatelju, dupe uza zid
sabre Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 nisam imao zelju ni da provociram ni da nerviram... zasto da ne, ova tema i jeste za to
hypnos Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Ako je JNA stadion,onda je Marakana svemirski brod. fudbalski to je hram stadion jna na njemu igra partizan tim za koji zivim!! partizan je mnogo bolji od crvene zvezde trenutno
Mustang Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Da da.... I vi sudije za trku imate 6-7 golova u devedesetim minutima , malo li je Jedina neporazena ekipa za sezonu 07-08 je Crvena Zvezda Hvala legendi Aci Jankovicu, doci ce on opet na klupu, kad se smiri malo egoizam uprave.. I `strucnjaci`...
hypnos Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Da da.... I vi sudije za trku imate 6-7 golova u devedesetim minutima , malo li je Jedina neporazena ekipa za sezonu 07-08 je Crvena Zvezda Hvala legendi Aci Jankovicu, doci ce on opet na klupu, kad se smiri malo egoizam uprave.. I `strucnjaci`... zna se ko je prvi i ko je bolji pa rezeltate za neku dr pricu
Routasydän Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Zeman potpisao inace svaka cast Jokanu, ali mislim da je ipak Zeman malcice iskusniji i kvalitetniji trener Sad jos par jakih pojacanja (tu ubrajam i odlazak nekih igraca poput Randjelovica) i da pregazimo bar ove domace neprijatelje
Amphitritê Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 (edited) Ma, popicemo vas, bre! Edited June 17, 2008 by VilHELLmina
Routasydän Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Zeman dos'o treba vojevati, za krst casni krvcu prolevati
El Karnisero Posted June 17, 2008 Author Report Posted June 17, 2008 Ako je JNA stadion,onda je Marakana svemirski brod. fudbalski to je hram stadion jna na njemu igra partizan tim za koji zivim!! partizan je mnogo bolji od crvene zvezde trenutno Pre je cikuski hram sa onim stolicama i onim budalama na terenu i tribinama. Da da.... I vi sudije za trku imate 6-7 golova u devedesetim minutima , malo li je Jedina neporazena ekipa za sezonu 07-08 je Crvena Zvezda Hvala legendi Aci Jankovicu, doci ce on opet na klupu, kad se smiri malo egoizam uprave.. I `strucnjaci`... Aca Jankovic legenda! Zeman potpisao inace svaka cast Jokanu, ali mislim da je ipak Zeman malcice iskusniji i kvalitetniji trener Sad jos par jakih pojacanja (tu ubrajam i odlazak nekih igraca poput Randjelovica) i da pregazimo bar ove domace neprijatelje Tu su negde Jokan i Zeman. Aca Jankovic je najbolji.
sabre Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 (edited) dobar je jankovic, ali je dobar i zeman. mislim, za grobare su i vise nego dovoljno dobri i jedan i drugi. a za nesto vise (zima u evropi, liga sampiona), videcemo. Edited June 17, 2008 by sabre
Nimrod Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Ma, popicemo vas, bre! Ma,popicete vi....znas sta,da nisi zensko,sad bih ti rekao
hypnos Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Ma,popicete vi....znas sta,da nisi zensko,sad bih ti rekao sta ce da popiju pivo a? podjite svi na pivo pa se posle pokokajte
Geozee Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Ma, popicemo vas, bre! Pre je cikuski hram sa onim stolicama i onim budalama na terenu i tribinama. Aca Jankovic legenda! Tu su negde Jokan i Zeman. Aca Jankovic je najbolji. Pa vi cete i osvojiti titulu... na vas je red... Nama je samo cilj da udjemo u ligu sampiona... uopste vise nije bitno ko ce biti sampion... tj. bitno je, jer je to jedini nacin da se igraju kvalifikacije za ligu sampiona... titula je izgubila znacaj...
Baal Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Cigani, rasturismo vas ove godine u svim sportovima (skoro). Pogledajte odnos titula.
Grob Bez Dna Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 hahaha postovi ovog el morona me svaki put oduseve some, je l bolja zvezda i ove sezone u kosarci? kako si napisao jednom prilikom
Angelystor Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 (edited) Cigani, rasturismo vas ove godine u svim sportovima (skoro). Pogledajte odnos titula. Odnosi trofeja ove sezone: Fudbal: Partizan 2 Crvena Zvezda 0 Kosharka: Partizan 3 Crvena Zvezda 0 Rukomet: Partizan 1 Crvena Zvezda 1 Vaterpolo: Partizan 2 Crvena Zvezda 0 Odbojka: Partizan 0 Crvena Zvezda 1 Dakle ukupan bilans: Partizan 8 Crvena Zvezda 2 Od toga Partizan ima dve duple i jednu triplu krunu! Shto se tiche evropskih takmichenja, Partizan se plasirao medju 8 najboljih u vaterpolu i kosharci. Toliko. Edited June 19, 2008 by Angelystor
Amphitritê Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Odnosi trofeja ove sezone: ............................ Od toga Partizan ima dve duple i jednu triplu krunu! Shto se tiche evropskih takmichenja, Partizan se plasirao medju 8 najboljih u vaterpolu i kosharci. Toliko. Sta reci?
lemmy sixx Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Da je smrdljivo groblje ove sezone bilo bolje...samo to treba reci.
Recommended Posts