Bata Trokrilni Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Moj ortak što je bio na toj utakmici se hvalio kako je slomio dve stolice. Taman posla da ja podržavam lomljenje stolica, nego kažem da sam mogao da nastradam od ''svojih''.
Axeanosilas Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 (edited) Ма знам, бре, зезам се. Ово је ионако спам тема. Ја сам једном добио столицу у леђа, у Пиониру, а Пионира се, због стрмих трибина, плашим у ПМ. Све је добро док не добијеш коцку у главу, а једна ми је једном пролетела тик поред левог рамена. О ножевима да не причам. Безвезе што се људи више не шибају као људи, ово са ножевима ми је турско-шиптарска фора. Edited July 6, 2008 by Axeanosilas
vudun Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Ono i treba čovek da se plaši Pionira. Kako bejahu u derbiju poispadali navijači odozgo :) Kol'ko od tada prođe ... godina, dve? Brzo leti vreme u ćoravu stranu.
vudun Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Axeanosilase car si. Znam da su atačmenti tvoje maslo!
Axeanosilas Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Хвала. Али морам признати да не знам о чему се ради. Какви атачменти, где?
El Karnisero Posted July 7, 2008 Author Report Posted July 7, 2008 Безвезе што се људи више не шибају као људи, ово са ножевима ми је турско-шиптарска фора. To se slazem. Ali ti si ipak Grobarska picka.
Axeanosilas Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Марш, бре, барабо мала. Могу отац да ти будем. :)
El Karnisero Posted July 7, 2008 Author Report Posted July 7, 2008 Bolje bi ti bilo da sklonis to sranje sa avatara.
Feniks . Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Марш, бре, барабо мала. Могу отац да ти будем. :) Usvoji ga
El Karnisero Posted July 7, 2008 Author Report Posted July 7, 2008 Neka,neka imam ja roditelje i oni su mi previse ne treba mi ovaj monstrum.
Routasydän Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Zamisli taj bedak da su ti roditelji grobarske picke .......... fuj!!!! Bolje da te roda donela
Feniks . Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Neka,neka imam ja roditelje i oni su mi previse ne treba mi ovaj monstrum. ma pazio bi on tebe, mazio....i zvao Djole
El Karnisero Posted July 7, 2008 Author Report Posted July 7, 2008 Zamisli taj bedak da su ti roditelji grobarske picke .......... fuj!!!! Bolje da te roda donela Bolje da su me nasli u kupusu.
Axeanosilas Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Некога доносе роде, а некога Цигани (прави, па оставе дете на прагу). :)
Feniks . Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Некога доносе роде, а некога Цигани (прави, па оставе дете на прагу). :) Taman sam hteo reci, ko zna ko je njega doneo...kupljen je negde par kila gvozdja
Routasydän Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 A grobara najbolje mozes prepoznati po tome sto se rodio na anus
Feniks . Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 A grobara najbolje mozes prepoznati po tome Sto sahranjuje cigane
Axeanosilas Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Ја сам се родио на пупак, тако ми је речено кад сам био мали и немој да ми је неко рекао другачије!
gavrosaurus Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Па да Партизан уопште и не постоји - опет не бих навијао за Звезду већ за Рад или Офку.
Routasydän Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Pogresili su samo jedno slovo, nisi na pupak nego šupak
El Karnisero Posted July 7, 2008 Author Report Posted July 7, 2008 A grobara najbolje mozes prepoznati po tome sto voli kad ga karaju Delije. Па да Партизан уопште и не постоји - опет не бих навијао за Звезду већ за Рад или Офку. Pa da ti uopste ne postojis Srbija bi imala jednog debila manje. Nadam se da ovo niko ne shvata ozbiljno(tako je bilo od pocetka al' gavranosaurusa nisam ranije vidjao...).
Feniks . Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Steta sto nema neki radovac ovde, da ubacimo i njih, da bude zanimljivija tema...sto bi se reklo, lepse je utroje Mi grobari sa dve picke
Recommended Posts