Routasydän Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Kada bejah vojnik na Banjici navijah za Rad ...... uh kako sam uzivao kada je Rad odrao Partizan sa 1-0 a grobari na kraju tekme bacaju dresove na jug a njihovi retardirani navijaci vracaju nazad ..... to je uzivanje bilo gledati
lemmy sixx Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Radovac?Pa verovatno bi se zavrsilo krvavo,znajuci njihove navike.Ipak mi vise idemo na zajebanciju i navijacka podjebavanja.Za sada nije bilo zle krvi.
Axeanosilas Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Мали Енглези у Бодирогином кампу... Америка и Енглеска биће земља србијанска. :) Српска, наравно, него због риме...
Routasydän Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Uh ti se bas lozis na crnce..... a stvarno izgledaju kao da su izasli na anus.......... pravi grobarcici
El Karnisero Posted July 7, 2008 Author Report Posted July 7, 2008 Sabani.Nama kad igraci ne igraju dobro bijemo ih. Jel' se seca neko kad su Delije pre 8-9 godina uletele na trening i kad htedose da biju igrace?
Axeanosilas Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Pogresili su samo jedno slovo, nisi na pupak nego šupak Одличан.
El Karnisero Posted July 7, 2008 Author Report Posted July 7, 2008 Delije nego sta. Za sledecu sezonu imam samo da kazem- Glupi Grobar gaji svoju nadu, u Partizan i sezonu novu, a ni ne zna da je veca sansa, da Dafina isplati svu lovu. A Dafina propala je davno, u trezoru nema cak ni paru, zato Grobari ostaje vam samo, da i dalje pusite nam karu...ale,aleee...!
Feniks . Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Sabani.Nama kad igraci ne igraju dobro bijemo ih. Jel' se seca neko kad su Delije pre 8-9 godina uletele na trening i kad htedose da biju igrace? Da si malo upucen, znao bi da je u pitanju bilo nesto drugo...raspitaj se malo...ali ti tad bio mali...i ne znas kakve se ugra sve igraju...kao i sada...
El Karnisero Posted July 7, 2008 Author Report Posted July 7, 2008 Pa nemoj da se pravis pametan nego objasni.
Feniks . Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Pa nemoj da se pravis pametan nego objasni. Bilo je kao i uvek vise struja u klubu, mislim da je to bilo placeno, ne bi li se tadasnja uprava oslabila i da dodju novi ljudi...ciljam na jednog politicara...pricalo se...sad, da li je bas izstina...mada ima logike..posto znam da je doticni zvezdas...A biio je tad u vlasti...I bas lici na ciganina , he he...
Mustang Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Najjaci je Nivak Djokovic igra za partizan a navija za Zvezdu ... :) Cak je jednom otvorio utakmicu
Feniks . Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Najjaci je Nivak Djokovic igra za partizan a navija za Zvezdu ... :) Cak je jednom otvorio utakmicu Pa igraci idu tamo gde ce im biti bolje, gde ce vise napredovati/ko im bolje plati...nema tu emocija, sport je biznis kao i svaki drugi...
Feniks . Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Upravo to...pare su pare,uslovi su uslovi. Nije sve u parama...nesto je i u lovi
lemmy sixx Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Pa doduse,i to sto kazes.Iako,meni svejedno,volim i jedno i drugo.
Mustang Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Dovoljno da se ima za holsten ,bar za sada dok traje ispitni rock :) aj navijaci svih boja (nije bash uzoran hate, al nek ide zivot)
Lord Iffy Boatrace Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 ZVEZDA 4EVER,a Partizan ne prezirem toliko koliko prezirem Vojvodinu!!!
vudun Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Хвала. Али морам признати да не знам о чему се ради. Какви атачменти, где? Xexe ... Ovaj ti je najbolji:
vudun Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Bolje čak i njega, nego onog nesretnog Kosanovića.
Mustang Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Ma gde bolji Jesic od Kosana , vi ste sisli s uma...
Routasydän Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Svakom od njih po karton vinjaka pa da ukrste koplja, da vidimo ko je bolji
Guest Karleuš Jelenić Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 dusko je najbolji! ni zvezda ni prartizan, samo OFK!
Recommended Posts