Мајор Гашпар Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Колико се год Неле трудио, не може да стигне Куруза по броју налога.
El Karnisero Posted December 1, 2009 Author Report Posted December 1, 2009 Ja sam mu video 2 ili 3 fake naloga,koliko ima otprilike? xD
Мајор Гашпар Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Ценим да има бар 7-8..то је из оног периода кад смо пили банове сваке недеље. И Баал има гомилу. Можда је он и рекордер. Готични (тада мод) нас није волео.
El Karnisero Posted December 1, 2009 Author Report Posted December 1, 2009 Nisam bio tada na forumu. Sad je forum postao LDP nastrojen,ne mozes warn da dobijes ni kad hoces.Ja sam probao pre neki dan ali mi ga nisu dali.
Мајор Гашпар Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Nemojte reci da je Nele=Razbijac? Проваљен је, мада не признаје. Карнисеро, ми смо тада рокали по Најтвиш и Алогија теми. Добра стара времена.
El Karnisero Posted December 1, 2009 Author Report Posted December 1, 2009 (edited) Ti si moderator,ne smemo da ti kazemo. @Srbija Kada sam se registrovao jum je bio zabavniji.Stalno neka prozivanja,haos.Sad svi redom tupe kurac i pisu kilometarske postove.Jebes ti to.Samo je sport ostao. Edited December 1, 2009 by El Karnisero
vudun Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Само спорт, Мексиканац! Mens sana in corpore sano. Nemojte reci da je Nele=Razbijac? Не слушај ове погане зликовце. Јесам НААЋИ, али само на Champions League Fantasy Manageru. Но, ти исти зликовци ме убрзо провалише, очито нисам био довољно вешт.
kuruz Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 (edited) Ценим да има бар 7-8..то је из оног периода кад смо пили банове сваке недеље. И Баал има гомилу. Можда је он и рекордер. Готични (тада мод) нас није волео. Бал је рекордер, али и ја сам добар по том питању. Једном сам за вече отворио 4 налога и сви су били одмах бановани. Нисам спемовао, него сам стављао за надимак jebo_vas_yumetal и jebali_vas_yumetal_i_gothic_angel и још неке варијације. Nisam bio tada na forumu. То су били дани, 2005. је била најбоља година на форуму. Nemojte reci da je Nele=Razbijac? Edited December 2, 2009 by Куруз
lemmy sixx Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 То су били дани, 2005. је била најбоља година на форуму. Nemas pojma paceru,2003.je bila jedina interesantna godina ovog foruma...znaci tvrdim...brate.
Infest Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 ZVEZDA JE ZIVOT...SVE DRUGO SU SITNICE! 2 3
crusader84 Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Za izjednacenje! img neka krš slika /img Izdao si metal! 1
Теша Тешановић Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 ja mislim da su oba dva sranje 1 5
vudun Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 Гле сисе, нарокали га минусима, можда дечко навија за његов Вршац. Реци им, Тешо: НУСКНВП! 1
serblackbeard Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 n u s k v c z! Хе хе. Ни то није лоше. 1
Recommended Posts