Jump to content

Zvezda Vs Partizan  

220 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Ali da Satan iz bataje bude moderator teme :D

A ko drugi?

HA HA HA! Ne znam ko je ali vidim da postuje non stop u onim temama 'oprostite mi...', 'zalbe', itd...

On je clan ANTI-EMO Crew iz Bataje.

Posted

Само да честитам ганферима због навијања на женској одбојци, случајно сам видео...

Posted

Jes da sam Zvezdas, al ovo je kul fora:

Koja je razlika između dizelaša i Zvezdaša?

Dizeli žive u 93` , A DELIJE U 91`

---

Koja je razlika izmedju Partizana i Coca-cole?

Coca cola se puni u Zmunu, a Partizan na MARAKANI :)

Uglavnom, znate li da Novak Djokovic Igra za teniski klub Partizan?

A čovek navija za, pogađate :

Posted

Za Real Madrid ... bar je tako izjavio na turinu u Spaniji kada se pojavio sa dresom Reala ... hehe, salim se, naravno da navija za Zvezdu :pivopije:

I Mustang, Partizan se ne puni samo na Marakani, popduzi je spisak punionica, pocevsi od Maximira .......

:pivopije:

Posted
Za Real Madrid ... bar je tako izjavio na turinu u Spaniji kada se pojavio sa dresom Reala ... hehe, salim se, naravno da navija za Zvezdu :pivopije:

I Mustang, Partizan se ne puni samo na Marakani, popduzi je spisak punionica, pocevsi od Maximira .......

:pivopije:

Ne zaboravimo Izrael(Tikva HAHAHAHAHAHAHAHA). :):):)

Posted

Ako nesto volis, to ne znaci da sve drugo mrzis. Uostalom delije i grobari se "kao" ne podnose, a posle zajedno navijaju za Partizan ili Zvezdu kada isti igra ligu sampiona ili kup uefa. Takodje isti se okupe zajedno kada navijaju za Srbiju. Potpuno besmisleno. Nerealno!!

Razumem, da postoji neko rivalstvo i neki sportski duh koji te tera da budes bolji, ali mrznja i "uzbiti-zaklati" ne kapiram.

Inace, navijam za Zvezdu, ali mi to u principu nista ne znaci..

Posted

El Karnisero, je si li primetio da ljudi koji ne prate ovu temu upadnu puni besa i napsuju sve redom kao onaj lik (ne znam mu nick) i lepo rece da je podnaslov HATE, ha ha! :pivopije:

Posted
Овај ... би могао да одјебе са теме ако је већ рекао да не прати спорт.

Nije... nego.... i otvori temu advokati, posto vidim da volis to!

Posted
El Karnisero, je si li primetio da ljudi koji ne prate ovu temu upadnu puni besa i napsuju sve redom kao onaj lik (ne znam mu nick) i lepo rece da je podnaslov HATE, ha ha! :pivopije:

A ti mi se posebno napušiš kurca. Isključivo navijački.

A mene su svi shvatili ozbiljno :cry:

Posted
Grobarima cim pomenes nesto izu proslosti oni glume ludilo.

Prošlost?

prvaci_evrope.jpg

http://www.juznifront.com/kk_partizan/prvaci_evrope.htm

Edukuj se o prošlosti.

I nemoj da mi sereš kako je fudbal >> košarka. Košarka je mnogo inteligentniji sport od fudbala, ko je igrao istu zna zašto. Mislim na košarku, ne na basket. A vi cigani, razumljivo je da odbacujete košarku kao sport koji vas ne zanima kada veze nemate u istom. ;)

Posted
A ti mi se posebno napušiš kurca. Isključivo navijački.

A mene su svi shvatili ozbiljno :cry:

Ja ne navijam ni za koga tako da nista od tog posla...

Uostalom, ne videh da si moderator, znaci moze ti se da psujes ovde i prodjes nekaznjen... politika...

Posted
Prošlost?

prvaci_evrope.jpg

http://www.juznifront.com/kk_partizan/prvaci_evrope.htm

Edukuj se o prošlosti.

I nemoj da mi sereš kako je fudbal >> košarka. Košarka je mnogo inteligentniji sport od fudbala, ko je igrao istu zna zašto. Mislim na košarku, ne na basket. A vi cigani, razumljivo je da odbacujete košarku kao sport koji vas ne zanima kada veze nemate u istom. ;)

1.Hteo sam da kazem da se bunite kad mi pomenemo 91.

2.Ne vrednujem fudbal vise od kosarke,kosarka mi je interesantnija.Cak sam je i trenirao 3 godine.Ali je cinjenica da je Evroliga slabija od LS.

LS je najjace svetsko takmicenje u fudbalu,a Evroliga tada nije bila ni do kolena NBA ligi.Sad je malo izjednacenija ali je slabija.

Posted
1.Hteo sam da kazem da se bunite kad mi pomenemo 91.

2.Ne vrednujem fudbal vise od kosarke,kosarka mi je interesantnija.Cak sam je i trenirao 3 godine.Ali je cinjenica da je Evroliga slabija od LS.

LS je najjace svetsko takmicenje u fudbalu,a Evroliga tada nije bila ni do kolena NBA ligi.Sad je malo izjednacenija ali je slabija.

1. Dobro, ima onih privrženih koji se bune, ali ja npr. ne i svaka čast za '91.

2. Pazi, NBA liga je cirkus, znaš i sam kakva je sada situacija. Mnogo mi je zanimljivija evroliga od NBA lige sada, a to nije bio slučaj pre jedno 6-7 godina, bar meni.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...