El Karnisero Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 Ali da Satan iz bataje bude moderator teme A ko drugi? HA HA HA! Ne znam ko je ali vidim da postuje non stop u onim temama 'oprostite mi...', 'zalbe', itd... On je clan ANTI-EMO Crew iz Bataje.
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 On je clan ANTI-EMO Crew iz Bataje. Osnivac i pocasni dozivotni predsednik
Axeanosilas Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Само да честитам ганферима због навијања на женској одбојци, случајно сам видео...
Mustang Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Jes da sam Zvezdas, al ovo je kul fora: Koja je razlika između dizelaša i Zvezdaša? Dizeli žive u 93` , A DELIJE U 91` --- Koja je razlika izmedju Partizana i Coca-cole? Coca cola se puni u Zmunu, a Partizan na MARAKANI Uglavnom, znate li da Novak Djokovic Igra za teniski klub Partizan? A čovek navija za, pogađate :
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Za Real Madrid ... bar je tako izjavio na turinu u Spaniji kada se pojavio sa dresom Reala ... hehe, salim se, naravno da navija za Zvezdu I Mustang, Partizan se ne puni samo na Marakani, popduzi je spisak punionica, pocevsi od Maximira .......
El Karnisero Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 Za Real Madrid ... bar je tako izjavio na turinu u Spaniji kada se pojavio sa dresom Reala ... hehe, salim se, naravno da navija za Zvezdu I Mustang, Partizan se ne puni samo na Marakani, popduzi je spisak punionica, pocevsi od Maximira ....... Ne zaboravimo Izrael(Tikva HAHAHAHAHAHAHAHA).
Melodicus Deathus... Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Ne zaboravimo Izrael(Tikva HAHAHAHAHAHAHAHA). Kad porastes bices ISTORICAR!!
Melodicus Deathus... Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 имам ли ја какав уплив у даљу причу? Samo se definisi... Grobar ili Cigan... Jes da je komunisticki grb, ali kako mozete da ga ne volite... MY MAN!!!
Nazzgul Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Ako nesto volis, to ne znaci da sve drugo mrzis. Uostalom delije i grobari se "kao" ne podnose, a posle zajedno navijaju za Partizan ili Zvezdu kada isti igra ligu sampiona ili kup uefa. Takodje isti se okupe zajedno kada navijaju za Srbiju. Potpuno besmisleno. Nerealno!! Razumem, da postoji neko rivalstvo i neki sportski duh koji te tera da budes bolji, ali mrznja i "uzbiti-zaklati" ne kapiram. Inace, navijam za Zvezdu, ali mi to u principu nista ne znaci..
Melodicus Deathus... Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 (edited) Ma ovo je tema za zajebavanje, i "prepucavanje"... Nema pravog HATEa... Cestitam na 2000om postu!! PU cigane!! Edited March 18, 2008 by EVIL DEAD
.... Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 El Karnisero, je si li primetio da ljudi koji ne prate ovu temu upadnu puni besa i napsuju sve redom kao onaj lik (ne znam mu nick) i lepo rece da je podnaslov HATE, ha ha!
Nazzgul Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Oh yeah!! Tnx! Covece, preterao sam.. moracu malo da isqliram forum..
kuruz Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Овај ... би могао да одјебе са теме ако је већ рекао да не прати спорт.
Melodicus Deathus... Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Овај ... би могао да одјебе са теме ако је већ рекао да не прати спорт. "..." je OK lik...
.... Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Овај ... би могао да одјебе са теме ако је већ рекао да не прати спорт. Nije... nego.... i otvori temu advokati, posto vidim da volis to!
kuruz Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Наравно да волим, нисам џабе уписао Правни факултет.
.... Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Наравно да волим, нисам џабе уписао Правни факултет. Svaka cast!
El Karnisero Posted March 18, 2008 Author Report Posted March 18, 2008 Наравно да волим, нисам џабе уписао Правни факултет. Hoces da kazes da si nekoga podmitio?
Thule Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 El Karnisero, je si li primetio da ljudi koji ne prate ovu temu upadnu puni besa i napsuju sve redom kao onaj lik (ne znam mu nick) i lepo rece da je podnaslov HATE, ha ha! A ti mi se posebno napušiš kurca. Isključivo navijački. A mene su svi shvatili ozbiljno
Baal Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Grobarima cim pomenes nesto izu proslosti oni glume ludilo. Prošlost? http://www.juznifront.com/kk_partizan/prvaci_evrope.htm Edukuj se o prošlosti. I nemoj da mi sereš kako je fudbal >> košarka. Košarka je mnogo inteligentniji sport od fudbala, ko je igrao istu zna zašto. Mislim na košarku, ne na basket. A vi cigani, razumljivo je da odbacujete košarku kao sport koji vas ne zanima kada veze nemate u istom.
.... Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 A ti mi se posebno napušiš kurca. Isključivo navijački. A mene su svi shvatili ozbiljno Ja ne navijam ni za koga tako da nista od tog posla... Uostalom, ne videh da si moderator, znaci moze ti se da psujes ovde i prodjes nekaznjen... politika...
sabre Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 pa gde pise da je psovanje kaznjivo? i najjace da samo moderatori psuju..
El Karnisero Posted March 18, 2008 Author Report Posted March 18, 2008 Prošlost? http://www.juznifront.com/kk_partizan/prvaci_evrope.htm Edukuj se o prošlosti. I nemoj da mi sereš kako je fudbal >> košarka. Košarka je mnogo inteligentniji sport od fudbala, ko je igrao istu zna zašto. Mislim na košarku, ne na basket. A vi cigani, razumljivo je da odbacujete košarku kao sport koji vas ne zanima kada veze nemate u istom. 1.Hteo sam da kazem da se bunite kad mi pomenemo 91. 2.Ne vrednujem fudbal vise od kosarke,kosarka mi je interesantnija.Cak sam je i trenirao 3 godine.Ali je cinjenica da je Evroliga slabija od LS. LS je najjace svetsko takmicenje u fudbalu,a Evroliga tada nije bila ni do kolena NBA ligi.Sad je malo izjednacenija ali je slabija.
Baal Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 1.Hteo sam da kazem da se bunite kad mi pomenemo 91. 2.Ne vrednujem fudbal vise od kosarke,kosarka mi je interesantnija.Cak sam je i trenirao 3 godine.Ali je cinjenica da je Evroliga slabija od LS. LS je najjace svetsko takmicenje u fudbalu,a Evroliga tada nije bila ni do kolena NBA ligi.Sad je malo izjednacenija ali je slabija. 1. Dobro, ima onih privrženih koji se bune, ali ja npr. ne i svaka čast za '91. 2. Pazi, NBA liga je cirkus, znaš i sam kakva je sada situacija. Mnogo mi je zanimljivija evroliga od NBA lige sada, a to nije bio slučaj pre jedno 6-7 godina, bar meni.
Recommended Posts