Jump to content

Zvezda Vs Partizan  

220 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

sranje ili ne, ali sranje koje okrene godisnje vise para nego evropski fudbal.. a zivimo u svetu gde je novac, odnosno zarada, odnosno profit - merilo broj 1.. i sranje u kom zele da igraju svi evropski igraci... ali da ne skrecemo previse sa teme...

Edited by sabre
Posted (edited)
pa gde pise da je psovanje kaznjivo? i najjace da samo moderatori psuju..

Pishe u pravilniku... :da::) Ja sam jednom prilikom dobio warn za psovanje... Hahaha... Boles... Evo ga copy/paste iz mog "Warn log-a":

Shamandalie Warned on 27. 5. 2007, 20:24

Added to warn level Vulgarno izrazavanje na temi derbni utakmice

1. Dobro, ima onih privrženih koji se bune, ali ja npr. ne i svaka čast za '91.

2. Pazi, NBA liga je cirkus, znaš i sam kakva je sada situacija. Mnogo mi je zanimljivija evroliga od NBA lige sada, a to nije bio slučaj pre jedno 6-7 godina, bar meni.

Ukusi su razliciti... istina je da su u NBA-u bolji igraci i istina je da se evropska kosarka priblizila americkoj, al ogromna je razlika izmedju americke kosarke i evropske...i meni je zanimljivija evroliga jer je ozbiljnija i ima vise takmicarskog duha... mada nije da mrzim NBA... mada chini mi se da zvezdashi govore da vishe vole NBA zato sto Partizan postize uspehe u Euroligi... :da: mozda greshim, al chini mi se da je tako... :da:

Edited by Geozee
Posted
Pishe u pravilniku... :da::) Ja sam jednom prilikom dobio warn za psovanje... Hahaha... Boles... Evo ga copy/paste iz mog "Warn log-a":

Shamandalie Warned on 27. 5. 2007, 20:24

Added to warn level Vulgarno izrazavanje na temi derbni utakmice

Ukusi su razliciti... istina je da su u NBA-u bolji igraci i istina je da se evropska kosarka priblizila americkoj, al ogromna je razlika izmedju americke kosarke i evropske...i meni je zanimljivija evroliga jer je ozbiljnija i ima vise takmicarskog duha... mada nije da mrzim NBA... mada chini mi se da zvezdashi govore da vishe vole NBA zato sto Partizan postize uspehe u Euroligi... :da: mozda greshim, al chini mi se da je tako... :da:

Ne znam za druge ali meni je NBA sranje.EEEEjjj 168 poena???K'o da kriket igraju.

Posted (edited)
Ja ne navijam ni za koga tako da nista od tog posla...

Uostalom, ne videh da si moderator, znaci moze ti se da psujes ovde i prodjes nekaznjen... politika...

NEWS-clapping81.jpg

Ajmo sutra - napred Partizan. Sad il' nekad!

Edited by Thule
Posted
Realno NBA je sranje nevidjeno.

Denver je pre neki dan dao 168(recima sto sezdeset osam)poena?!?!?!?! :udri::udri::udri:

'Bem ti zivot,pa da li ti cobani igraju odbranu?!?!?!?NBA je u kurcu jos od silaska generacije iz Atlante '96.

sranje ili ne, ali sranje koje okrene godisnje vise para nego evropski fudbal.. a zivimo u svetu gde je novac, odnosno zarada, odnosno profit - merilo broj 1.. i sranje u kom zele da igraju svi evropski igraci... ali da ne skrecemo previse sa teme...

Neoborive cinjenice. :da:

Posted

pa šta onda sledećih 1000 godina treba da živite od toga

šta ste uradili ove god u fudalu, kresnuli vas svi s kojima ste igali u evropi i šta.... vi imate odgovor

da.... 91. 91. 91.

zajebite te priče

pa gde vam je Dzaja cveće vaše, još u bajboku, i to krao od vaših zvezda

Posted

Oho,evo i malo starijih grobara,da brane decu...Ne,nego cemo ziveti od AJDE,MILIVOJE....Fudbal je takav sport,nekad jebes,nekad te jebu, ali vi ste srali 25 godina :Kad smo mi IGRALI finale Kupa Šampiona.....čuj igrali,poveli i izgubili...A za Džaju ćemo još videti,sve je moguće. Ipak je on u duši neiskvareni seljačić sa Uba,pokvarili ga mangupi,nije to pandursko-udbaško-generalsko dete kao Zeka ni kvaran genetski kao Bjeka...

Posted

šta ste uradili ove god u fudalu, kresnuli vas svi s kojima ste igali u evropi i šta.... vi imate odgovor

da.... 91. 91. 91.

zajebite te priče

eeeevo mog coveka...

Tako jeee!!

Ziveooo!! :pivopije::pivopije:

Posted
Cigansture GADNE!!!

Cuti smrdljivi.

da.... 91. 91. 91.

zajebite te priče

1.Partizan je ispao kad je igrao protiv Zrinjskog,Tikve i ostalih velikana.

Zvezda je ispadala od Milana,PSV-a,Rome,Zenita...

2.91. je veciti grobarski kompleks.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...