Jump to content

Zvezda Vs Partizan  

220 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Dobri su grobari, jebi ga.

Mislim ,ok je sto su prosli pao, meni je to kul, prvo jer je ipak SRPSKI (ponekad i meni apsurdno zvuci, al sta ces) klub.

Sad, ne znam sto se tolko Delije i grobari mrze, pa nismo mi Irska jebote.

Al dobro, obzirom da nam je izreka - da komsiji crkne krava pokretac celog drustva, ipak to ne vidim kao neki poseban izuzetak :lol:

Posted

навијаћу за вас прођете у УЛЕБ

али мрка капа, треба победити задар тамо,

покажите муда и скидам капу :rockdevil:

Posted

Sad sam se setio jedne zanimljive price... naime moj dobar prijatelj je nekad bio policajac i cesto je isao na obezbedjivanje utakmica. Inace voleo je Zvezdu, ali nije bio neki zaludjenik. I kaze on jednom prilikom, mislim da je cak bio 100. derbi njemu zapadne da stoji na severu ispred Delija. I kaze on jedan lik do ograde ispred njega celu utakmicu, ali celu utakmicu nije gledao u teren, vec u njega i neprestano mu vikao pusi ga pandur, keru, jebem ti majku pandursku .... a lik neki budjavi slogirani kreten koji sigorno ne bi to smeo da mu kaze u lice da izmedju njih nije zica jer moj prijatelj je grmalj i mnogo zajeban lik. I kaze on meni zapamtio sam tog kretena jer mi je bilo nenormlno i nemoguce da je neko toliki bolid da celu tekmu neprekidno tolikosere pljuje i psuje. I kaze posle nekog vremena opet on na Markani, lik na severu ceka u redu da udje ili kupi kartu ne secam se, uglavnom ovaj ga potapse po ramenu, a lik kao nisam nista uradio, sta sad hocete od mene.... i moj ti prijatelj njega lepo upita da li se seca 100. derbija i pandura kome je celu tekmu psovao majku, a ovaj u tom momentu prebledi kao lesh ...... i naravno moj prijatelj ga je odvalio od batina :D Kaze jeste da sam Delija, volim Zvezdu, ali ovoga sam sa osobitim zadovoljstvom odvalio od batina :D

Posted

Pa naravno da je ista stoka. E gledam jednom prenos basketa na TV, znaci Gurovic iznerviran izlazi iz igre, prilazi klupi i gleda navijace koji mu skandiraju ko zna kakvu gadost, a neki budjavi lik na dva metra od Gurovica na tribinama iza ograde dere se kao lud i psuje neprekidno Gurovica i mase nesto rukama u fazonu "dodji ovamo da ti jebem mater" a Gurovic ga gleda onako kako covek i moze da gleda u jadnika jer ta pizda gore sernja iza ograde, hrabar u picku materinu, ali da sretne Gurovica napolju bezao bi kao najgora picka ili bi Gurovic ubio Boga u njemu.

Sve je to stoka, ista stoka, u rulji su svi hrabri, muskarcine, a u stvari su obicne pizde, klosarcine, besposlicari, lopovi i u ugalvnom brainless

Posted
Pa naravno da je ista stoka. E gledam jednom prenos basketa na TV, znaci Gurovic iznerviran izlazi iz igre, prilazi klupi i gleda navijace koji mu skandiraju ko zna kakvu gadost, a neki budjavi lik na dva metra od Gurovica na tribinama iza ograde dere se kao lud i psuje neprekidno Gurovica i mase nesto rukama u fazonu "dodji ovamo da ti jebem mater" a Gurovic ga gleda onako kako covek i moze da gleda u jadnika jer ta pizda gore sernja iza ograde, hrabar u picku materinu, ali da sretne Gurovica napolju bezao bi kao najgora picka ili bi Gurovic ubio Boga u njemu.

Sve je to stoka, ista stoka, u rulji su svi hrabri, muskarcine, a u stvari su obicne pizde, klosarcine, besposlicari, lopovi i u ugalvnom brainless

Ovo si super rekao... :pivopije::pivopije:

Posted
Kuga ti u gaćama tongue0020.gif

не смрди толико али ипак хара,то сто ми је гаћама

а оће и да кара!

Posted

а оће и да кара!

Skinucu te sa liste prijatelja ako ovako postujes!

а оће и да кара!

Skinucu te sa liste prijatelja ako ovako postujes!

Posted
Sad sam se setio jedne zanimljive price... naime moj dobar prijatelj je nekad bio policajac i cesto je isao na obezbedjivanje utakmica. Inace voleo je Zvezdu, ali nije bio neki zaludjenik. I kaze on jednom prilikom, mislim da je cak bio 100. derbi njemu zapadne da stoji na severu ispred Delija. I kaze on jedan lik do ograde ispred njega celu utakmicu, ali celu utakmicu nije gledao u teren, vec u njega i neprestano mu vikao pusi ga pandur, keru, jebem ti majku pandursku .... a lik neki budjavi slogirani kreten koji sigorno ne bi to smeo da mu kaze u lice da izmedju njih nije zica jer moj prijatelj je grmalj i mnogo zajeban lik. I kaze on meni zapamtio sam tog kretena jer mi je bilo nenormlno i nemoguce da je neko toliki bolid da celu tekmu neprekidno tolikosere pljuje i psuje. I kaze posle nekog vremena opet on na Markani, lik na severu ceka u redu da udje ili kupi kartu ne secam se, uglavnom ovaj ga potapse po ramenu, a lik kao nisam nista uradio, sta sad hocete od mene.... i moj ti prijatelj njega lepo upita da li se seca 100. derbija i pandura kome je celu tekmu psovao majku, a ovaj u tom momentu prebledi kao lesh ...... i naravno moj prijatelj ga je odvalio od batina :D Kaze jeste da sam Delija, volim Zvezdu, ali ovoga sam sa osobitim zadovoljstvom odvalio od batina

Genijalno... :D I posle kazu da takvi takvinavijaci imaju strast prema fudbalu itd... Ma sve je to stoka.

Posted (edited)

а оће и да кара!

Kakva je to rima, kakvi su to stihovi,

Toliko su truli da izlaze mi plikovi.

U jea! Duffman scores!

Edited by Thule
Posted
Kakva je to rima, kakvi su to stihovi,

Toliko su truli da izlaze mi plikovi.

U jea! Duffman scores!

хахахахахахахахаха

и ти си се покаzао као стихоклепац:)))))))

Posted

Lepo lepo...

znate li onu foru za prosli derbi???

Kazu da je partizan hteo da tuzi rts sto nije stavio 18+ u gornji deo ekrana...

Tolko.

Posted

фора је супер 18+

хххххааааааааааааааааааааааааааааааааааааахххххххх

ххххххххаааааааааааааааа

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...