jana03 Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 \\ Kad ce Zvezda da prezimi u Evropi? - Kad dodje ledeno doba! и ово је сууууупер!!!!!!!!! хахахахаааааааааааааааааааааха
Melodicus Deathus... Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Nije ni blizu smesno, koliko je tacno...
Melodicus Deathus... Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Idu Partizan i Zvezda ulicom, i u jednom trenutku, Partizan se saplete i padne. Zvezda stade da se smeje i gazi Partizana dok je dole... Malo kasnije, na isti nacin, pade Zvezda. Partizan uljudno pruzi ruku Zvezdi, da ustane... Naravoucenije: "Postuj neprijatelja, i ako je on govnar" ...
lemmy sixx Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Pffffffffff,koja patetika i prosipanje sranja.
Aces High Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Pffffffffff,koja patetika i prosipanje sranja. tacno tako.................
jana03 Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 namudjeni do kraja , cek samo da uzmemo titulu u badmintonu, fliperima istonom tenisu ONDA ZA VAS NECE OSTATI NISTA hahahahahahahahahahahaahah
Џејсон Њустед Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 E,u fliperima cete uzeti kurac dok sam ja ziv
lemmy sixx Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Ja sam svojevremeno trenirao Mortal Kombat za Crvenu Zvezdu.Bili smo prvaci Balkana u konkurenciji do 14 godina.Imali smo potencijal do jaja.ALi smo onda poceli da pijemo.Jebiga.Izlapio nam fatality.
Melodicus Deathus... Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Ja sam svojevremeno trenirao Mortal Kombat za Crvenu Zvezdu.Bili smo prvaci Balkana u konkurenciji do 14 godina.Imali smo potencijal do jaja.ALi smo onda poceli da pijemo.Jebiga.Izlapio nam fatality. Moramo jednom da igramo... Tu sam najjaci!!
lemmy sixx Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Nisi.MKK Crvena Zvezda je visestruki sampion drzave,pogotovo u mladjim kategorijama.Na Balkanijadi 1996 je cak bio i Rejden...rekao je da smo jako dobri.Isao mi na nerve njegov sesir.Sirotan,morao sam ga ispickati.Bio je flavles viktori.
Mustang Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 (edited) Idu Partizan i Zvezda ulicom, i u jednom trenutku, Partizan se saplete i padne. Zvezda stade da se smeje i gazi Partizana dok je dole... Malo kasnije, na isti nacin, pade Zvezda. Partizan uljudno pruzi ruku Zvezdi, da ustane... Naravoucenije: "Postuj neprijatelja, i ako je on govnar" ... Brate... NE SERI Padao je partizan i pre na marakani iako je bio prvi na tabeli... Svaka cast za ono prosle godine, al to je raritet i nadam se da ce tako ostati... uuuu da, i ne znam kako nisu izlomili smiljanica, govno malo... Cuo sam da su ga cigani slali po pivo ---------------------- Aj malo na nas racun: Znate u cemu je razlika izmedju delija i dizelasa????? Delije zive u 91` a dizelasi u 93` Edited March 26, 2008 by Mustang
jana03 Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 E,u fliperima cete uzeti kurac dok sam ja ziv е чича док си жив неће да ти узимамо курац!!!
vudun Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Evo, ja ću vam ukratko objasniti odakle potiče zvezdinim navijačima taj prekrasni nadimak - CIGANI. Kod mene u Nišu, ( a to i Beograd ima ) naravno postoji cigan mala. Međutim - zvaničan naziv tog ''naselja'' od '45 pa na ovamo je naselje Crvena Zvezda Ko ne veruje, može slobodno da proveri. PoZ
Melodicus Deathus... Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 dobra ona mladost iz lucana... Mnogo dobra...
Melodicus Deathus... Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 де сте сада цигани!!!!! Kad dodju, bice kao: "prodali smo utakmicu", i sl. A Mladost, uopste, nije naivna ekipa...
Grob Bez Dna Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 nece to reci, nego...4:1 i ostala sranja
Melodicus Deathus... Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 nece to reci, nego...4:1 i ostala sranja Ma, u svakom slucaju, bice to jos dva boda vise na tabeli, i jos jedan korak blize tituli...
Axeanosilas Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 За сада смо постали првави у хокеју и ватерполу, чисто да се зна.
Recommended Posts