Grob Bez Dna Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Samo sam cekao da neko spomene vaterpolo, kosarku, bridz, stoni tenis i tako to Ovde se prica o najpopularnijem sportu u Evropi i siroj okolini sto?samo je to sport, ostalo ne?daj, ne seri
.... Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 (edited) Samo sam cekao da neko spomene vaterpolo, kosarku, bridz, stoni tenis i tako to Ovde se prica o najpopularnijem sportu u Evropi i siroj okolini Pa ljudi naziv teme je Zvezda vs Partizan pa sad ono... moze i o streljastvu da se prica... uostalom, ove emisije na b92 su samo potvrdile moj stav da ne pratim domace sportove nikada... Edited March 16, 2008 by ....
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Onda promenite naslov teme pa da vas karamo sadisticki na ovoj temi
Grob Bez Dna Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Pa ljudi naziv teme je Zvezda vs Partizan pa sad ono... moze i o streljastvu da se prica... uostalom, ove emisije na b92 su samo potvrdile moj stav da ne pratim domace sportove nikada... mislis lige?
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 sto?jer nema trofeja?a i kad niste bojkotovali, o5 nije bilo vise od 2000-3000... Bojkotuju valjda zbog Kikanovica,Bakica i jos necega ne mogu da se setim.A ovo za 2-3 hiljade kad nismo bojkotovali
.... Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Onda promenite naslov teme pa da vas karamo sadisticki na ovoj temi Vas? Pa ovde ima samo jedan 'grobar' za sada... ja sam vec izrazio svoj stav... i da, malopre sam mislio na lige domace
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 Onda promenite naslov teme pa da vas karamo sadisticki na ovoj temi Tema jeste sadisticka! Nije za one sa slabim srcem.
.... Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Sad nesto kontam, bolje se raspravljajte ovde nego na utakmicama!
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Secam se 2001. godine utakmice povodom 10 godina od osvajanja kupa sampiona ... kako je lepo bilo podsetiti se te generacije i tih utakmica .... steta sto vi grobari nikad na JNA necete tako nesto doziveti, a da znate samo kako je lep osecaj .... ali sigurno su vam pricali
dark666 Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 da, i to vulkanski Jel znati vi grobari kako je jako svrsavanje kada postanes prvak Evrope? Znamo. Jbg tad je Juga bila sila i u fudbalu i u kosarci a gledaj nas sad. Ocaj. Najveci uspeh nam je sad plasman u Ligu Sampiona i Evroliga a prije osvajaci. Mislim na sveukupni sport. Ne samo na Zvezdu i Partizan. Samo sam cekao da neko spomene vaterpolo, kosarku, bridz, stoni tenis i tako to Ovde se prica o najpopularnijem sportu u Evropi i siroj okolini Zasto bi se pricalo samo o fudbalu? Zvezda i Partizan su aktivni podjednako u velikom broju sportova ne samo u fudbalu.
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 ne znate ni sami sto bojkotujete... Zeko odlazi njanjanjanjanja, Bjeko odlazi njanjanjanjanja... Nikad smesniji bojkot video nisam.
Grob Bez Dna Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Znamo. Jbg tad je Juga bila sila i u fudbalu i u kosarci a gledaj nas sad. Ocaj. Najveci uspeh nam je sad plasman u Ligu Sampiona i Evroliga a prije osvajaci. Mislim na sveukupni sport. Ne samo na Zvezdu i Partizan. sto?partizan 2 sezone za redom top 16, sad u sredu za 1/4 finale.sa ovakvim budzetom, oces da kazes da je to neuspeh?pa da imamo budzet kao 'drzavni projekat' gde bi nam bio kraj...?
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 sto?partizan 2 sezone za redom top 16, sad u sredu za 1/4 finale.sa ovakvim budzetom, oces da kazes da je to neuspeh?pa da imamo budzet kao 'drzavni projekat' gde bi nam bio kraj...? Jbt Grobare uvek zakidaju i kradu.Smrc
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Znamo. Jbg tad je Juga bila sila i u fudbalu i u kosarci a gledaj nas sad. Ocaj. Najveci uspeh nam je sad plasman u Ligu Sampiona i Evroliga a prije osvajaci. Mislim na sveukupni sport. Ne samo na Zvezdu i Partizan. Zasto bi se pricalo samo o fudbalu? Zvezda i Partizan su aktivni podjednako u velikom broju sportova ne samo u fudbalu. Pa glupo je da pricamo o drugim sportovima jer ce onda da krene smaranje u fazonu Slobe Novakovica, odnosno pozivanje na uspehe Partizana u sportovima poput saha, bagbintona, kuglanja, pikada i jos mnogih drugih ultra popularnih sportova. Inace tacno je to, nasi klubovi su 5 puta za redom osvajali ligu sampiona u kosarci (cibona, pa tri puta jugoplastika pa partizan) a danas je extra uspeh uci u top 16 ali da ne smaramo vise o kosarci ....
dark666 Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 sto?partizan 2 sezone za redom top 16, sad u sredu za 1/4 finale.sa ovakvim budzetom, oces da kazes da je to neuspeh?pa da imamo budzet kao 'drzavni projekat' gde bi nam bio kraj...? To si u pravu. Ali pogledaj reprezentaciju... Bruka. A u kosarci smo pravo dobri. Cak sta vise vrh.
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 Secam se 2001. godine utakmice povodom 10 godina od osvajanja kupa sampiona ... kako je lepo bilo podsetiti se te generacije i tih utakmica .... steta sto vi grobari nikad na JNA necete tako nesto doziveti, a da znate samo kako je lep osecaj .... ali sigurno su vam pricali JNA??? Jel' to onaj mali stadion pored Marakane?
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 JNA??? Jel' to onaj mali stadion pored Marakane? To je ono sto zovu stadionom mada lici na neki corkus sa sve onim cirkuskim stolicama A inace u Evropi je poznat jedino po tome sto se nalazi blizu stadiona Evropskog sampiona
dark666 Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 JNA??? Jel' to onaj mali stadion pored Marakane? Ne. To je onaj stadion gde se igrala LS. To nije bilo skoro na marakani. Doduse bio je Zdravko Colic. Ako je neka uteha.
Josif Visarionovič Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Navijam za Zvezdu,nisam vatreni navijac,tradicija je definitivno na strani Zvezde sto se tice pobeda u derbijima i osvajanje drugih medjunarodnih titula a sve ostalo je individualna stvar.
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 Ne. To je onaj stadion gde se igrala LS. To nije bilo skoro na marakani. Doduse bio je Zdravko Colic. Ako je neka uteha. Na Marakani se igralo polufinale LS. @Routa Jel' to onaj "stadion" sa cirkuskim stolicana?
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Na Marakani se igralo polufinale LS. @Routa Jel' to onaj "stadion" sa cirkuskim stolicana? To je ono sto oni nazivaju stadionom a stolice su previse kic cak i za rumunski cirkus
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 (edited) To je ono sto oni nazivaju stadionom a stolice su previse kic cak i za rumunski cirkus Vredjas cirkuzante.To je postena profesija. Grobari se postideli. Edited March 16, 2008 by El Karnisero
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Vredjas cirkuzante.To je postena profesija. Grobari se postideli. U pravu si, evo ovom prilikom se izvinjavam svim rumunskim cirkusantima sto sam ih uvredio poredeci njihovu satru sa stadionom JNA
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 Mene mnogi prozivaju sto navijam protiv Partizana kad igraju protiv stranaca.Kakvo je vase misljenje o tome?
Recommended Posts