Jump to content

Zvezda Vs Partizan  

220 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Стјепан Бобек је у компарацији са Панчевим - буквин паркет ( тај је ипак најтврђи ) :mhihi:

:pivopije:

Posted
a Dragisa binic je beli jasen ;)

Турбо Бинић ?

... ма њега је упокојени Аркан навук'о на гудро.

Posted
Ламинат ДијаРРа :) - несумњиво најбољи странац који је икада играо у нашем домаћем крш првенству!

meni je Juca daleko bolji, a Diarra je, posle duzeg vremena u nasem fudbalu, napadac sa osecajem za gol

Posted
meni je Juca daleko bolji, a Diarra je, posle duzeg vremena u nasem fudbalu, napadac sa osecajem za gol

Sva 3 stranca su na neki nacin dobra... po meni je najbolji i najkorisniji Moreira... naravno jako je korisna Zukina borbenost i Diarin osecaj za gol... i brzina naravno :da:

Posted

Пичкетине, издували сте за титулу па би да се овајдите од клаџе. 3+ прво, 7+ крај. Свака част.

Posted

Је л' било преноса? Ја сам ишао на утакмицу, био сам на истоку. Партизан се испромашивао, али и дао лепе голове.

Posted

Ah politika & sport.

Sad mi je jasno što su ga šutnuli sa državne TV, a onemogućeno mu da komentariše na svim jačim televizijama. :)

Posted
Ma, kakvi prenosi. Ko zivi u Bg, a smatra da je pravi Grobar, neka dodje na Karaburmu danas u 17 h.

Pozdrav najjacim navijacima!

Volim te! :wub::D

:pivopije:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...