Geozee Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 (edited) Procitaj Kuruzov post,slepce. Razmisli ko je slepac... ja sam svoj post napisao, pre nego sto je on svoj editovao... Ps. Ne mozes po krovu reci za nesto dal je stadion il nije... vec po uslovima koje taj stadion daje... trava, grejanje, topla voda... Govorimo o lepoti oba stadiona, koja ne postoji kod istih... Mozete vi imati krov, ako je vama donji deo stadiona krater od neke komete... A i semafori na oba stadiona su "sjajni"... oba iz '70-ih godina... klupe su ukradene iz neke tamo osnovne skole, a ograde su dotrajale... kao sto rekoh, oba stadiona su jadna, samo je "Stadion Crvene Zvezde" veci... i ostajem pri tome... Edited May 27, 2008 by Geozee
sabre Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 :) hahaha sta je smesno? kakav glup post. smeje se covek necemu sto je tacno. samo zato sto ima veze sa zvezdom pa kao 'hahaha'.
Џејсон Њустед Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Stadioni su kurac,smrt stolicama na navijackim tribinama. Kako tu izvesti evri go?
Feniks . Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Kako tu izvesti evri go? Kako je to bilo ludo devedesetih, do uvodjenja stolica, he he...secam se jednog derbija na marakani, gubimo 2-0, a jug poludeo, pola sata samo sutka! Smanjimo na 2-1, jos vece ludilo, posle par minuta damo gol ali ga sudija ponisti....jedno od najboljih nasih izdanja na marakani...A ja pre tekme izvrnuo zglob trceci za tramvajem, pa sam na jednoj nozi skakao kao blesav
vudun Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Da nije jedan od strelaca za Partizan u tom derbiju bio Bata Mirković, a ekipa nastupila u belim šortsevima i crnim čarapama?
Feniks . Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Nije... Izgubili smo 3-2... Bio sam na prvoj utakmici kad su na jugu postavljene stolice, revans kup uefa protiv Njukastla 97.g.dobili smo 1-0(Rasovic iz penala) i prosli dalje...posle utakmice je jedan lik usao u teren, uzeo dres od igraca, par pandura pocne bez razloga da ga bije, onda nastao haos, lete stolice prema muriji....
vudun Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Ja sam bio samo na jednom derbiju, kada sam maltene vene sek'o za Partizan. Kao klinja daleke '94 godine, Pandurović primao bedne golove iz penale, izgubismo 2-0.
Srle8 Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Zvezda naravno Ko jos normalan navija za Pakistan.
El Karnisero Posted June 2, 2008 Author Report Posted June 2, 2008 pricao toplica Svasta oni pricaju...
Nimrod Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Marakana je samo VECA od JNA... i nista vise... Ma daaj,bio sam na oba stadiona i po pljuskovima i po jakom suncu,nemoj zezati... JNa je simpatican,ali nemas gde da se sklonis,pokisnes do kostiju,ili rizikujes suncanicu na kraju sezone... Uostalom zar vi ne gradite neki spejs stadion,bar Zeka tako govorashe...
El Karnisero Posted June 2, 2008 Author Report Posted June 2, 2008 Uostalom zar vi ne gradite neki spejs stadion,bar Zeka tako govorashe... Citiram samog sebe! Svasta oni pricaju...
Geozee Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Name: New Partizan Stadium Club: FC Partizan Inauguration: 2009 Capacity: 36,000 seats Ovako bi to trebalo da izgleda... tako makar pise na sajtu neke svajcarske firme za arhitekturu... Na ovom sajtu isto nesto pise, al malo drugacije... About JNA... Chini mi se da kenjaju, al ostaje da se nadamo...
jana03 Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 ma jebale vas priče o stadionima uzeli smo duplu krunu cigani u mišiju rupu grobari do tokija
vudun Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Au: http://www.youtube.com/watch?v=8G_GxMWiNLQ&NR=1
Andrija Smith Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Gazenje u kosarci, po ko zna koji put... Ali mislim da to nije nikakvo iznenadjenje.
Geozee Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Bice gusto sutra... 100%... igrace grubo i cvrsto...
El Karnisero Posted June 11, 2008 Author Report Posted June 11, 2008 Najzese je kad doju kod Grobara a Grobari tamo kao vade utoke,smrcu,piju... Kakva smejurija...
Mustang Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Grobari ispozirase za sve pare... Kod Delija je trebao da ide, al oni nisu hteli da ga ugoste jer je hteo da im nalepi etiketu `Arkanove delije`, jer se zna koja je najsrpskija grupa i kolko englezi to vole mamu im jebem posred p*cke...
Axeanosilas Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Оно је стварно био блам, срамота ме било да гледам.
Amphitritê Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Ma, Cigani su stoka! Najveca! Sutnuse Jankovica danas, bez imalo grize savesti. Danima ga ponizavaju, kojekakvim tajnim pregovorima sa potencijalnim trenerima, a ovako lazu da "Jankovic ostaje trener". I, sta? Oterase ga danas. Bruka i sramota Zivotinje. Boli me za Jankovica ali mrzim kada se neko poigrava necijim emocijama, licnoscu... napravise od decka kretena, a to uopste nije zasluzio. Ciganska posla.
Recommended Posts