.... Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Mene mnogi prozivaju sto navijam protiv Partizana kad igraju protiv stranaca.Kakvo je vase misljenje o tome? Imam ja u drustvu likove koji to rade kao i 'grobare' koji navijaju protiv zvezde kada ova igra sa strancima i nikada mi to nije bilo jasno al' ajd' sad, 'svaki uziva u po nesto'
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Mene mnogi prozivaju sto navijam protiv Partizana kad igraju protiv stranaca.Kakvo je vase misljenje o tome? Nije bilo srecnijeg coveka od mene kada je svojevremeno pukla petarda na Maximiru
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 Imam ja u drustvu likove koji to rade kao i 'grobare' koji navijaju protiv zvezde kada ova igra sa strancima i nikada mi to nije bilo jasno al' ajd' sad, 'svaki uziva u po nesto' Mrzim Partizan iz dna duse.nije realno da navijam za njih.
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Mrzim Partizan iz dna duse.nije realno da navijam za njih. Ja mrzim Partizan skoro isto kao sto mrzim radikale, znaci najvise na svetu
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 Nije bilo srecnijeg coveka od mene kada je svojevremeno pukla petarda na Maximiru Ja mrzim Partizan skoro isto kao sto mrzim radikale, znaci najvise na svetu Moj covek!!!
.... Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 (edited) Pa kapiram da Zvezdasi mrze Partizanovce i obrnuto najvise na svetu a poznato je da su navijaci isto tako nacionalisti na kvadrat! Edited March 16, 2008 by ....
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 Pobegose grobari glavom bez obzira.
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Pobegose grobari glavom bez obzira. Uplasila ih petarda sa Maximira
bokabokaboka Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Pa kapiram da Zvezdasi mrze Partizanovce i obrnuto najvise na svetu a poznato je da su navijaci isto tako nacionalisti na kvadrat! Evo, ja kao zesko ne razumem... Zasto se grobari i zvezdasi mrze medjusobno toliko? U cemu je fora sa tolikom mrznjom kad postoje toliko drugih stvari koje su ko stvorene za mrznju
.... Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Takodje imam SUPER drugare koji kada se pomene slicna tema polude! I to nikako ne mogu da shvatim, da sjebete drugarstvo i familijarne odnose sa nekim zbog citajte GLUPOG fudbala! Ljudi, ne zelim da vredjam ali uvek sam bio protiv te sportske mrznje, ja volim kad kad da pikam fudbalicu sa drustvom i to je to a ako cu vec da placam ulaznice za neki dogadjaj to ce uvek pre biti koncerti!
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Evo, ja kao zesko ne razumem... Zasto se grobari i zvezdasi mrze medjusobno toliko? U cemu je fora sa tolikom mrznjom kad postoje toliko drugih stvari koje su ko stvorene za mrznju Mislis kao ono sto sam spomenuo malopre da mrzim istim intenzitetom kao i Partizan?
bokabokaboka Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Mislis kao ono sto sam spomenuo malopre da mrzim istim intenzitetom kao i Partizan? Aha
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Aha NE brini, u meni ima dovoljno hejta za oboje
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 (edited) Evo, ja kao zesko ne razumem... Zasto se grobari i zvezdasi mrze medjusobno toliko? U cemu je fora sa tolikom mrznjom kad postoje toliko drugih stvari koje su ko stvorene za mrznju Zato sto su Grobari niza rasa i kao stvoreni su za mrznju. Ja takodje imam mrznje i za SRS i PFC. Jos preliva! Edited March 16, 2008 by El Karnisero
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Zato sto su Grobari niza rasa i kao stvoreni su za mrznju. Isto kao i oni drugi malopre pomenuti
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Po cemu su grobari niza rasa? Jer su luzeri, veciti luzeri
.... Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Po cemu su grobari niza rasa? Svi vatreni navijaci su niza rasa... DOKAZANO!
jana03 Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 ја сам партизановац али ипак тешко је ови дана бити навијач партизана
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 ја сам партизановац али ипак тешко је бити навијач партизана Hrabro od tebe sto si to priznao
El Karnisero Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 Po cemu su grobari niza rasa? Provalio sam da su grobari EMO! Pazi-stalno ih neko krade,podbada,zajebava niko ih ne voli(tj. vlast voli Zvezdu)...
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Provalio sam da su grobari EMO! Pazi-stalno ih neko krade,podbada,zajebava niko ih ne voli(tj. vlast voli Zvezdu)... A jeshic je najveci EMO, jos uvek nije priznao poraz od OFK Beograda, to jest jos uvek ga nije preboleo
.... Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Cccc, kukavci sinji... dajte ljudi, kapiram da ste svi super likovi dok vam se ne spomene fudbal
Grob Bez Dna Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 ajd necu se vise mesati.ostavljam ovoj dvojici cigana da dizu cigane u nebesa
Recommended Posts