Axeanosilas Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Који сте ви бедници, ја да се питам, укинуо бих Звезду. Што постојите, да би се бламирали? :)
Axeanosilas Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Ваљда као фока, патке мало каке... Стварно вас треба укинути. Видим управа ККСС се поново нешто конституише. Кад се то деси бићете ККНСС, при чему је НСС - ни следеће сезоне.
Nimrod Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Ne razumem ti ja te skracenice,ali seres ko bolesna foka. Ili ko pelikan. A moze i - lupas ko muda po samaru.
Angelystor Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 BCNS eto ti i na engleskom, zvuchi josh kulje Ili BCSOS Anyway, zaboravih na hokej, gore sam samo naveo main loptashke sportove, a bolje da ne trazimo dalje, ko zna, mozda Cigani jebali keve na polju ritmichke gimnastike ove godine, though to niko ne prati jebiga.
Nimrod Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Ne znam za vas,ali ja pratim i squash. Veliki sam fan. Ali i tu ste boljsi od nas.
Angelystor Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 U rukometu je 1:1 u trofejima, tako da vam to ne izvlachi skor
Thule Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Titula je titula. Kup je ionako uvijek bio utješna nagrada.
El Karnisero Posted June 21, 2008 Author Report Posted June 21, 2008 Pa vi cete i osvojiti titulu... na vas je red... Nama je samo cilj da udjemo u ligu sampiona... uopste vise nije bitno ko ce biti sampion... tj. bitno je, jer je to jedini nacin da se igraju kvalifikacije za ligu sampiona... titula je izgubila znacaj... Valjda ce te vi jos jednu sezonu? hahaha postovi ovog el morona me svaki put oduseve some, je l bolja zvezda i ove sezone u kosarci? kako si napisao jednom prilikom Prijatelju tu si ti ispao glup.Ko ti je kriv sto si mislio da Partizan ima xy titula vise od Zvezde. Tek ste se sad izjednacili sa nama po broju titula. + хокеј + stoni tenis + bridz +zenski vaterpolo +sumo rvanje +bejzbol....
Angelystor Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Yup, pretty much ste ga ispushili na svim poljima
Routasydän Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Inace iskopah neki link na turskom, dadoh jednoj turkinji poznanici sa neta da prevede sustinu i izgleda je Zeman spremio novo pojacanje za Zvezdu http://www.webaslan.com/haberler/27963.php Nadam se samo da Hakan nije izgubio na kondiciji, motivaciji posto svi znamo da ima odlican osecaj za gol, toga mu ne nedostaje
Axeanosilas Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Сад мандови неће долазити ни на фудбал. Турчин у екипи...
Amphitritê Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Danas Diara produzio ugovor za josh 4 godine!
Feniks . Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Сад мандови неће долазити ни на фудбал. Турчин у екипи... He he, onda nisu trebali da dolaze ni 91.g kad su bili prvaci evrope, jer su imali ekipu koja je odslikavala bratstvo i jedinstvo(kao i svi drugi klubovi, da se razumemo)
Routasydän Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Sto se mene tice neka i Luka Modric dodje u Zvezdu, nemam nista protiv samo da se osvajaju titule. Onace i tada su ljudi u Zvezdi shvatili da smo mi Srbija malo trziste i da treba traziti igrace svuda, a prvenstveno u blizem okruzenju jer ima mnogo talenata koji nisu toliko skupi kao zapadni igraci. Sada je, po meni, situacija takva da je najbolje kupovati igrace po Brazilu, Argentini i Africi, ali ne uz pomoc Yputube ili DVD, nego slati skaute, i to dobre skaute, da gledaju igrace, odrede koji bi po karakteristikama odgovarao za nas klub (i mentalitet shvatanja fudbala) i za relativno male pare dovesti takvog igraca koji ce postici neke rezultate i posle lepo zaraditi na njemu. Na zalost mislim da su u Partizanu ovo shvatili pre nego u Zvezdi, ali nikad nije kasno
Mustang Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Podrzavam u potpunosti ... Ima i u celoj juznoj americi takvih igraca... Argentinci su recimo fanatici... evo npr Castillo igra vec momak dve godine i to na vrhunskom nivou, jedan od najboljih u zvezdi po mom skromnom misljenju ...
Routasydän Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 hahha, ne mogu da verujem, bio sam u pravu http://www.pressonline.rs/vest.jsp?id=39612§ionId=44 :D
El Karnisero Posted June 21, 2008 Author Report Posted June 21, 2008 Inace iskopah neki link na turskom, dadoh jednoj turkinji poznanici sa neta da prevede sustinu i izgleda je Zeman spremio novo pojacanje za Zvezdu http://www.webaslan.com/haberler/27963.php Nadam se samo da Hakan nije izgubio na kondiciji, motivaciji posto svi znamo da ima odlican osecaj za gol, toga mu ne nedostaje hahha, ne mogu da verujem, bio sam u pravu http://www.pressonline.rs/vest.jsp?id=39612§ionId=44 :D Pa ovi ce Dzaju i Piksija da vrate jbt!
Recommended Posts