Jump to content

Zvezda Vs Partizan  

220 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Наравно да ће нас добити у дербију, али баш ме заболе... Титула.

Мој коментар тек на осмом месту :( :(

Дође Јавор и ували блавор! :) :)

(Mилош, 31. avgust 2008 19:10)

Posted

jebote, ladno ste i vi u fazonu da cete (i u ovakvoj situaciji!) izgubiti derbi, cak ste sigurniji u to od nas :)

zabavno mi je to, moram priznati :)

prica se da ovi indijanci namerno gube tj. da namerno bojkotuju zemana, ali ne znam bas sta bi moglo da stoji iza toga...

Posted

Trebalo je njega vise isamarati nakon utakmice sa Kipranima.

Ova generacija i ovaj tim je ocajan,ne moraju oni bojkotovati da bi pusili.Ali ako bojkotuju,sve bi ja njih pod suspenziju,nekima i otkaz,i dovidjenja.Pa makar igrali sa petlicima i ispali iz lige.Ko su bre oni da ucenjuju najveci klub u ovom delu Evrope?

Posted

Делије, идемо даље, јер нам ништа друго не преостаје. Морамо бити јачи него икад у овим, најтежим временима по клуб, од његовог оснивања.

Јасно је данашњом паролом свима стављено до знања какав је наш став:

"Сви играчи пролазе, и тренери и чланови управе, само север остаје, Звезду чува, нема никад издаје". Није ово порука само онима који су у клубу или у оставци, него и онима који само вребају како да заузму упражњена места.

О навијању. Почело је иронилним "Храбро Звездо против Јавора", наставило реалним "Звезда има невероватан тим" и скандирањем "Здењек Земан" па "А сад адио". Касније смо скандирали и "Земан vafanculo".

Настављено је скандирањем "Север је Звезда" и песмом "Маракана да л` је пуна" - прави избор у том тренутку.

До полувремена смо углавном увежбавали нову песму:

"Сваке ноћи сањам ја

Маракана препуна

певају ти сви

ко полудели

напред Звездо ле о ле

идемо до победе

але але ооо

увек заједно".

После примљених голова, крећемо са исмевањем, звиждимо играчима Јавора, а сваки пас наших поздрављамо са "Оле". Пред сам крај спустили смо се до доње шипке одакле смо посматрали финиш сусрета. Неко је протумачио то као претњу па је на стазу изашао велики број припадника жандармерије. Играчи су у тунел испраћени звиждуцима и бакљама.

На конференцији за штампу тренер Земан је објавио како играчи нимало не следе његова упутства, да играју потпуно другачије него на тренингу и да му није јасно зашто то раде. Уколико је то истина, а има и других индција осим његове изјаве да јесте, онда можда и није требало да га сад "ставимо на тапет".

Posted
jebote, ladno ste i vi u fazonu da cete (i u ovakvoj situaciji!) izgubiti derbi, cak ste sigurniji u to od nas :)

zabavno mi je to, moram priznati :)

Ја бих волео да никад не добијемо у дербију, а да увек освајамо титуле јер вас карају тимови који имају буџет вредности дуплекса на Чубури. Не капирате ви то...

Забавно је што Жлезда НИЈЕ ДАЛА ГОЛ у три текме.

prica se da ovi indijanci namerno gube tj. da namerno bojkotuju zemana, ali ne znam bas sta bi moglo da stoji iza toga...

Да, да, Мишковић, Короман, Џаја, Бари, Токио...

:)

Posted
Ја бих волео да никад не добијемо у дербију, а да увек освајамо титуле јер вас карају тимови који имају буџет вредности дуплекса на Чубури. Не капирате ви то...

Забавно је што Жлезда НИЈЕ ДАЛА ГОЛ у три текме.

u srbiji ce uvek biti tako da zvezda osvoji dve titule pa partizan dve itd., dakle naizmenicno. trenutno ste vi bolji, pre toga smo mi uzeli dve duple krune zaredom. u medjuvremenu veliku (ili bar relativnu) vecinu derbija dobijamo mi. u opisanoj situaciji pobeda u derbiju znaci i vredi mnogo vise nego sto vi pokusavate da predstavite.

Posted
u srbiji ce uvek biti tako da zvezda osvoji dve titule pa partizan dve itd., dakle naizmenicno. trenutno ste vi bolji, pre toga smo mi uzeli dve duple krune zaredom.

Ja и причам о тренутној ситуацији, а ти поново о прошлости. Дакле, да допуним...

бари, Токио, Фљамуртари, Динамо, дупла круна, 25 титула...

u medjuvremenu veliku (ili bar relativnu) vecinu derbija dobijamo mi. u opisanoj situaciji pobeda u derbiju znaci i vredi mnogo vise nego sto vi pokusavate da predstavite.

Аха, као кад приведеш неописиво добру рибу и једино што урадиш је да је пипнеш за сисе, а сутра чујеш да је покупио неко други и звекнуо...

Posted

Slikovito...

recimo da mozemo da budemo poslednji jos par sezona, ili da odemo na odmor 4 - 5 godina...

Da ugasimo klub na odr, vreme

Prodje pet godina, e opet smo bolji jer biste i pored toliko prvenstava ubili manje kupova...

Ne ide racunica...

Zao mi je sto se srpski fudbal ovako cerupa bez ikakvog blama i sto ne moze jedna vosa ili jedan ofk da osvoji titulu

Zvezda i partizan nisu jedini i trebalo bi malo decentralizovati ligu, kao i drzavu

Ne kaze se dzabe kakav fudbal, takva i drzava.

Slika je jasna - jadni smo...

Posted

Evo zanimljivog posta s tog smrdljivog b92 foruma...

Najbolji post

Hvala ti Zemane za sve.Sto si dosao u ovu zemlju i radio onako kako jedino umes.Maksimalno predano i profesionalno.Sto si od gxxxx hteo da napravis pitu.Sto si se ponasao kao da si u normalnom klubu i kao da imas podrsku svih u klubu.Sto nisi odustajao od svojih principa i sto si izdrazao bljuvotine po novinama,pijanstva igraca,kasnjenje prve plate,bata Djorine prozivke oko licence,Zivkoviceve netacne prevode,ulagivanje Pizonu u lozi pred Apoel i davanje informacija igracima da je pitanje trenutka kada ces otici.Hvala ti sto nijednu losu rec nisi rekao o ljudima koji su dovodili balvane umesto igraca,sto o Zvezdi kao klubu imas isto misljenje kao 91' kada si je gledao u Bariju iako ona vise nije ni bleda senka.Hvala ti unapred sto nista lose o Zvezdi neces reci ni kada te oteraju bez da ispostuju i jednu stavku iz ugovora i isplate obestecenje.Sto ces ostati gospodin i neces svoje kolege i igrace odgovarati od odlaska u Srbiju.Sto im neces reci da ovde postoje ljudi kao sto su Djoric,Karadzic,D.Savic,Toplica ,Bunjevcevic,novine kao Kurir,televizije kao Fox,igraci kao Koroman,pijanci kao Mijailovic,zgarista kao upravna zgrada,prevodioci kao Zivkovic,navijaci koji samaraju i menjaju uprave a ne menjaju ukrive.Hvala ti i srecno!Veliki ljudi i velike ideje ne uspevaju ovde!

Posted (edited)

ovaj je isto do jaja

Mislim da bi Zvezda trebala odigrati celu sezonu ovako kako bi svi njeni protivnici postigli najbolje rezultate u istoriji kluba. Takvim postupkom bi pokazala da je klub širokog srca :)

OVAJ TEK

Postoji jedna stara izreka : Na mrtvom kurjaku i zec k... ostri. Otvorena je sezona lova na Zvezdu. Grogiranu, dezorjentisanu, neorganizovanu, posvadjanu lako je udariti busna je na sve strane.Vidim da sad krece kamenje koje pogadja ne samo sadasnje katastrofalno stanje vec i pokusava da ubode i deo svetle Zvezdine istorije. Kazu neki komentatori ovde kako cak i nismo najtrofejniji srpski klub vec navodno novinari tako kazu, koliko me pamcenje sluzi imamo i vise titula i vise kupova od komsija i ostalih, pride taj kup sampiona. Pominju se i Levadija i Apoel i Rendzers(slobodno dodajte i Ksamaks, Liberec i jos neke koje sene mogu setiti) i treba da se pominu, ali ti sramni porazi ne mogu izbrisati sve one sjajne meceve kada smo recimo gazili Real na Marakani sa 4:2, kada smo golom Dula Savica eliminisali Arsenal, kada smo tukli Bajern na Olimpijskom stadionu u Minhenu, kada nam je u finalu kupa uefa nemacka publika protiv Borusije skandirala Roter shtern, Roter shtern, kada smo na njenu polovinu sabili Barsu sa sve Ronaldom i Figom, kada smo oladili Romu sa 3:1, kada smo Dinamu iz Berlina dali 4 a Karl Cajc Jeni 5 komada u revans mecevima, kad smo tukli Benfiku 78. zatim West Bromvich Albion, kada smo zahvaljujuci sjajnom Olju Petrovicu na penale izbacili jedan Real Madrid i da ne nabrajam vise. Nije bitno da li nam se stadion zove Marakana ili stadion Crvene Zvezde, vaznije od toga je da se na njemu mnogo puta okupljalo oko 100.000 ljudi, protiv Karlcajc Jene i celih 110 hiljada, da je prva bakljada sa zapaljenim novinama delo tadasnjih zvazdinih navijaca, da su baklje oko celog terena paljene samo jednom u ovoj zemlji, da su se najlepse koreografije vidjale na Marakani ili u rupi zovite kako hocete taj hram fudbala.

To sto Zvezdin dres sad nose Blazici, Jakovici, Devici, Ninkovi, Edgari i slicni ne moze obrisati trag koji su u ovom klubu ostavili Dragan Dzajic, Rajko Mitic, Vladimir Beara, Dragoslav Sekularac, Vladimir Petrovic Pizon, Dragan Stojkovic Piksi, Bora Kostic, Robert Prosinecki, Milos Sestic, Sinisa Mihajlovic, Vladimir Jugovic, Dusan Savic, Dejan Savicevic, Bogicevic, Belodedic, Vasovic,Mrkela,Rambo Petkovic Vidic, Mrkusic i mnogi drugi asovi. Mnogo je lepih trenutaka svojim navijacima donela Zvezda da bi smo se uplasili zbog ovog stanja u kome je trenutno klub sada, penal koji je Pancev ne bas sigurno izveo u Bariju kao i sve ono sto sam malopre pobrojao napravili su od nas najveci klub na Balkanu, i dugo ce vremena proci dok nas neko ne smeni sa prestola. Mozda to sada ne izgleda tako ali vrlo brzo ce se na "Marakani" klicati nekim novim Sekularcima jer veliki se uvek vracaju, a Zvezda je bez sumnje veliki klub.

Edited by Mustang
Posted
... Касније смо скандирали и "Земан vafanculo".

Шта то значи ''vafanculo?''

Претпостављам да се ради о некој погрдној италијанској речи ...

А што се тиче његове изјаве да га наводно бојкотују играчи - ЛАЖЕ!

У Италији је такође био познат по својим лажима, нарочито када се окомио својевремено на Дел Пјера.

Осим што је лош тренер и лажов ... уз то је и неауторитативна личност.

Ваљало би да се пензионише, али гледа да ућари још коју парицу - док може.

Posted

da, vrhunski postovi.

Mnogo je lepih trenutaka svojim navijacima donela Zvezda da bi smo se uplasili zbog ovog stanja u kome je trenutno klub sada, penal koji je Pancev ne bas sigurno izveo u Bariju kao i sve ono sto sam malopre pobrojao napravili su od nas najveci klub na Balkanu, i dugo ce vremena proci dok nas neko ne smeni sa prestola. Mozda to sada ne izgleda tako ali vrlo brzo ce se na "Marakani" klicati nekim novim Sekularcima jer veliki se uvek vracaju, a Zvezda je bez sumnje veliki klub.

to je to.

zato se ja uopste ne nerviram i ne plasim.

Posted (edited)

Најбоље би било да по дамо један велики ку*ац и Звезди и Партизану, па нек` се играју!

И сви срећни и задовољ(е)ни! :D

Edited by Селектор
Posted (edited)

Greota ziva... Otisho si Dragane, ostala je tuga... Uvek ce te voleti grobari sa juga... :cry:

Da odrzimo tradiciju, evo ga jedan mali dokumentarni film o Draganu Manceu... :cry:

Edited by Geozee
Posted

Ja ne mogu da se secam. Bio sam star samo nedelju dana...

Mada to je velika steta za fudbal, a i bio je dobar covek izgleda...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...