Revan_ Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Nedavno se regovah ovde, pa mi ova tema zapade za oko medju prvima . Igram Counter odavno, vec 2 godine online i prilichno sam dobar. Poshto se ozbiljnije bavim njime ne praktikujem public servere nego samo CW sa klanom. Ponekad udjem na Terra Net Publice al' to je retkost : Terra Net Public II - 79.143.173.173:27016 Terra Net Public I - 79.143.173.173:27015. Inache nedavno sam napravio movie onoga shto sam radio zadnjih pola godine na CS sceni, pogledajte ako vas ne mrzi . http://www.youtube.com/watch?v=HJskE2vC18c
Dead Man Walking Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Svaka čast, prilično si dobar. Ja sam igrao ovu igricu još od 2002-2003 i bio sam prilično dobar. Ko zna kako bih sad igrao da sam nastavio Sad odigram po koju partiju na netu na svakih 6 meseci ili više... Nego, na kom serveru igrate? Može neki svež ip
Revan_ Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 @morphy ne smem :$ @dead man walking napisah ti ja 2 ipa
КЈО Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 (edited) О, јбт, сад' ћу ја да вам дођем чим скинем 1.6 и печеве и остала чуда... Само да разјасним једно?! Овде нико не игра 1.5?! 0_o Morphy, ево ја смем против тебе 1vs1 awp_map... Уффф...недостју ми они дани када сам играо у подвожњаку код Вука док ссу играонице тип ''Вук'', ''Mojo", ''КГБ'', ''Армагеддон'' и остале увек биле препуне... А онда је дошао WoW... И пореметио све. Сећам се само једног човека, дечк - шт је већ, ког никад у животу нисам успео да смакнем у игри. Сова. Ни у Доти ни у Cs. Недостају ми ликови ко што су били Baby Dragon, Delija, Yipi Ka Yey, Неће Пали Дачија и други.. Edited August 4, 2009 by Onime no Kyo
Morphy Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 xD Aj kad namestis sve, daj IP i vreme, pa da pikamo malo
BLAGOJE Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 ja sam veteran,igrao od 2001 klanski,uzeli cg prvenstvo 2003,ali nisam bas odavno. skinuh cs 1.6 reloaded verziju,sto se tice neta nema trika idje da se skopca,a ove portabl varijante eset nece da pusti zbog headera,a nesmijem da se zajebavam,i previse mi je stvari na kompu na poslu,a i kuci. stoga,sta da skinem da bi mogao da pikam onlajn,tj sa vama ako ima mjesta,posto kontam nece biti laga zbog lantencije,svi smo tu.
КЈО Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 (edited) Код мене је лаг био између 7-90 што значи да није било много места за висок скор :[ А и први пут сам играо 1.6 xD XD xD xD xD Одвратан је xD xD Murphy, боље ти дај IP :] односно сервер где можемо да играмо. Ја и Aces High, Ти и Revan_ :] Edited August 5, 2009 by Onime no Kyo
КЈО Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 (edited) Код мене је лаг био између 7-90 што значи да није било много места за висок скор :[ А и први пут сам играо 1.6 xD XD xD xD xD Одвратан је xD xD Murphy, боље ти дај IP :] односно сервер где можемо да играмо. Ја и Aces High, Ти и Revan_ :] EDIT: Сада сам одлучио да ћу да обришем овај Counter-Strike 1.6 ЗАУВЕК и онда ћу да форматирам HD на ком је био и наYебем му се кеве ЗАУВЕК, а мжда и бацим HD пошто је ово највеће срање које сам у животу играо!!! ЕЕЕЕЕЕЕЕЈ БРЕ када мене PWNUJE ДЕТЕ ОД 5 ГОДИНА с ЗУМАРОМ NA локалном WLAN-u!!! Дакле ко жели да игра против мене нормално, без усера и читера и остлих ствари које су RANDOM LUCK може да се опроба у 1.5 који играм веома дуго. 1.6 и остале ''графички набуџене који изгледају лоше'' нећу ни да спомињем. Одлука је пала. Говорили ми људи да је лоше, нисам веровао...уверих се. Зајеби. Edited August 5, 2009 by Onime no Kyo
КЈО Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Болес'... КО ГОД ЖЕЛИ!!! ПРОТИВ МЕНЕ!!! AWP_MAP... ТУ САМ!
Josif Visarionovič Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Na jacim serverima biva ovako A na slabijim
Dead Man Walking Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Najjači nick koji sam skoro video bio je Rafal Nadalj Inače prestajem ovo igrati zbog preteranog broja čitera koji se pojave u kasne sate kad odu svi admini. Ja ne znam koliko treba da budeš retardiran da ti je zanimljivo da par sati bez prestanka igraš sa čitom...
voodoo_ Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Zamalo da ti kažem da onda igraš na Steamu, al gledam u Games-u, CS 1 Antology je 1500 kinti, ovi su odlepili načisto... mada je i dalje 8 evra na Steamu, nije mnogo.
Dead Man Walking Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 A ne dajem ja pare na takve stvari
Dead Man Walking Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Ja se prebacim u tim gde je čiter, uzmem šatgan i drmam ga u glavu svaku rundu.
Josif Visarionovič Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Sad je izasao novi patch kako citeri ne bi mogli da udju na server. Awp zakon
voodoo_ Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 A ne dajem ja pare na takve stvari Haha, isti si ko jedan drugar, igramo sad Heroes of Newerth betu i on se tolko naprimio da priča "Ovu igru je napravio sam Bog". I kad ga pitam, "oćeš da kupiš original kad krene full i kad ne bude više džabe", a on mrtav ozbiljan "ne dajem pare na igre"
Dead Man Walking Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Tako nekako Ma, igrice su porok, a od poroka samo na alkohol ću da dam pare 1 1
vegeta Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 Dajte neki link za normalan CS 1.6 non steam, sa kojim mogu da napravim lepo server preko dedicateda i da svako moze da udje, a da su pritom normalni, originalni, neizmenjeni modeli oruzija i ostalih sranja. Hvala
Flash Of The Neon Light Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Ma seljačka igra, obični bagovani ISPRDAK od half-lifea... Bolje zaigrajte CoD 4 da vidite šta se zove igra. 1
-Mare Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 (edited) CS je napravljen mnogo ranije nego Cod4, stoga - CS>Cod. Edited August 9, 2010 by -Mare
Recommended Posts