Jump to content

Recommended Posts

Posted
Eo mene s kantera... Evo 'vako sa Morphyjem sam zadovoljan, al ovaj soki mora malo da se popravi :) :)

A Aces mora da počne što pre da sluša death metal. =)

Ovog wasd-a nisam baš puno zapazio... =)

Jebo te Death metal ! :_) :) :) :) :)

Salim se Bobi !

:pivopije:

Ae na sidski server !

Posted

hahahahah da pocnem da slusam Death..........................mozda ce se to desiti ali ne verujem.................(nemam nista protiv njih)......................

Kantericu PRZIM...............................(u to ste se i uverili)...............

e ljudi ae da se dogovorimo kada i gde da igramo sutra..............................

cisto da se zna...................pa igramo svi na jednom pa se zezamo................

Posted
Jebo te Death metal ! :_) :) :) :) :)

Salim se Bobi !

:pivopije:

Ae na sidski server !

Ti mali da ćutiš, kad budeš zakucavao bubnjeve kao onaj iz Nileta onda ćemo da pričamo :D

Ne znam ja ip, a i učim bre! Ne prekidaj me! :D

Ako ne slušaš brutal death metal ne možeš dobro da igraš kaner. To je naučno dokazano!!

Posted

hehehe....................

ma opustencija care...................

ae se sutra dogovorimo (SVI) kada da igramo i gde..................pa da nas vidi svet...............

Posted

Ako neko hoce da igra na nasem serveru, evo uputstva.

1. Skinite Hamachi i instalirajte ga. DOWNLOAD

2. Kad ste ga instalirali i pokrenuli kliknite na trougao u donjem desnom uglu i stavite Join an existing network.

3. Ime mreze: yumental (nije moglo yumetal jer kad sam pravio sa tim imenom nesto sam zajebo) PASS: megadeth

4 Kad ste se konektovali pokrenite kanter i dodajte u favorites sever sa ovim IP-em 5.191.185.57:27015

Cekam vas, stavio sam dust2!

Posted

alooooooooooooooo bre!!!!!!...........

sto smo prestali da igramo zajedno..............?????????

ae bre da se dogovorimo i usput sad ce vikend i taman se poklapa..........

pa se dogovorimo tacno i picimo??????............

Posted
Ja sutra imam dva kolokvijuma tako da... ;)

kk.................

Koja verzija : 1.5 , 1.6 ili source . Ja sam za neku 1.x verziju .

igra se 1.6 Non Steam

Posted

Danas sam reinstalirao komp jer sve najebao pa nek se odredi za yumental termin dnevni ili vise termina a sve to u odnosu na pipera pa ko voli nek' izvoli! :)

Posted

ај да узмемо неки клан вор сервер и пикамо лепо.без лага.могу ја да средим нешто само ми јавите кад хоћете.

Posted

cini mi se da je za 24 igraca oko 60 evra.videcu sa nekim ortacima sta treba za server i koliko se placa i onda krece rokanje :rockdevil:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...