lemmy sixx Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Ocigledno da ga programeri SI ne vole. Meni nije igra legla...dosadno je.Jeste da su dobri ovi noviteti,ali u globalu smara igra do panja.Plus ove nebuloze sa povredama i kartonima (eto sada sam jos dve tekme odigrao,i jedan crveni mom Eliji,i jedan protivnicima).Cim Skyrim izadje,leti ovo u zaborav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Не знам, мени је супер игра. Можда и најбољи менаџер до сада. Много ми се свиђа интерфејс, и чини ми се да је доста тога поједностављено иако има много нових ствари. То што се теби дешава је можда неки баг у креирању игре. Него, дајте препоруке за неке младе играче. Требају ми леви бек, штопер, нападач и голман. Голмана сам нашао, неки Марк-Андер тер Стеген из М'гладбаха, али неће да га дају испод 25 милиона. Јесте да има одличне оцене и само 20 година, али ми је превише то да плаћам. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Mene kod interfejsa strasno iritira to sto ne mogu da se vratim na prethodni ekran (tj prethodni tip ekrana npr sa igraca na vesti) samo jednim pritiskom na back, vec se to sada cini ya svaki tab pojedninacno (dakle ako gledate vesti pa igraca pa njegov ugovor, morate dvaput kliknuti na back a ne jednom da bi dosli nayad do vesti). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Окачио је човек пре пар постова како да се то скине, тј да се не враћа таб по таб, већ одмах на страницу на којој си био пре играча. Нађеш у опцијама "enable full player browsing" и само одштиклираш то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Избацује ми ово после крековања. Зна ли ко о чему се ради? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Окачио је човек пре пар постова како да се то скине, тј да се не враћа таб по таб, већ одмах на страницу на којој си био пре играча. Нађеш у опцијама "enable full player browsing" и само одштиклираш то. Ma setio sam se toga dva minuta posto sam napisao hejt post DAnke u svakom slucaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Статистика = Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Dovodis Kolarova? On bi legao Barsi samo tako... To im je najslabija tacka u ekipi, a Kolarov je jedan od najboljih na svetu na poziciji levog beka u ovom trenutku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Њега доводим. Нема ни један млађи да баш ваља. Морам и једног нападача. Виља ми је једини крштен у тиму (Меси ми игра АМЦ-а, иако може и напад). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Иначе, налетео сам на први, да тако кажем, баг. Наиме, светско првенство за тимове (тј, онај светски куп), треба регистровати 23 играча за такмичење, али је фора што у полуфиналу можеш да користиш само тих 23, док у финалу можеш цео тим (чак и оне нерегистроване) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Коначно кући. Креће страховлада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Након пар сати играња без блама се може рећи да је ово најбољи менаџер до сада. Какав приказ утакмице, прегледност..јебали су милу мајку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Управо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Ладно, Никон Ел Маестро. Мораћу да га доведем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Ладно, Никон Ел Маестро. Мораћу да га доведем. Доведи му и ћаћу да ти тренира екипу Јесте ли приметили како играчи "не воле" фер плеј? Када се противнички играч повреди, нико не избацује лопту у аут, него `ладно настављају напад, дају голове...Чобани Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 E, ja sam bas primetio obrnuto! Takodje sam primetio neobicno veliki broj autogolova na obe strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Свима нешто чудно, а код мене нормално. Аутоголова има, али ништа претерано, већ сасвим реално. Једино ми смета што када се играч повреди у току утакмице, избаци ти оно да можеш да извршиш брзинску измену (што је свакако плус), али када је брзина меча на максимуму нема се времена за то, него те баци на тактику са поруком да твој играч може да се јебе јер си га оставио у игри. Ту су требали да ставе да се аутоматски паузира утакмица, па да ти бираш да ли га мењаш или наставља са игром. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Свима нешто чудно, а код мене нормално. Аутоголова има, али ништа претерано, већ сасвим реално. Једино ми смета што када се играч повреди у току утакмице, избаци ти оно да можеш да извршиш брзинску измену (што је свакако плус), али када је брзина меча на максимуму нема се времена за то, него те баци на тактику са поруком да твој играч може да се јебе јер си га оставио у игри. Ту су требали да ставе да се аутоматски паузира утакмица, па да ти бираш да ли га мењаш или наставља са игром. Слажем се, и мене је исти догађај ујебао неколико пута - једноставно нисам стигао да одреагујем пре него што се повредио потпуно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Управо. Тако ми се Афелај повредио на 3 месеца, а капирам да би било подоста мање да сам на време извршио измену. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Готова прва сезона. Освојио сам све живо Довео сам оног голмана из М'гладбаха (на крају га дали за 13 милиона), Витсела из Бенфике, Хумелса, Хосе Анхела и Нејмара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Иначе, ортак је нашао ово: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Povrede su česte i to se igrađi obavezno povređuju na nekoliko sedmica, čak i mjeseci. Da nije to do treninga nešto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Ладно, Никон Ел Маестро. Мораћу да га доведем. И у претходном менаџеру је тако писао,ортак га довео у Смедерево. Готова прва сезона. Освојио сам све живо Довео сам оног голмана из М'гладбаха (на крају га дали за 13 милиона), Витсела из Бенфике, Хумелса, Хосе Анхела и Нејмара Како ти бре није досадно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Код мене нема Никона Хаха, па није, јбг. Довео сам неких 5, 6 клинаца од по 15, 16 година сада, па ћу од њих да правим звери. Један од разлога што ми није досадно Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 @Jaroslav I ja sam presao prvi nivo u Super Mariu na Easy Modu.... dva puta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts