Jump to content

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Sta je sa onim domacim sajtom / forumom FMC Serbia? Vidim da im je nalog suspendovan... A nije los bio sajt, bilo je masa linkova za svakakve graficke dodatke.

• 2 weeks later...
Posted

Ne mogu da pokrenem igru nikako na Windows 7. Pre toga sam na starom lap topu na XP ga igrao kao iz picke (a mnogo losija masina bila). Stalno mi izbacuje - Error: Footbal Manager 2012 is already running...moze pomoc?

Posted

Meni radi na 7ici, ali nakon sto kliknem da se pokrene moram da sacekam jedno 10 sekundi pre nego sto igra krene. Mozda je nesto slivno kod tebe, ali ti ne sacekas da krene nego pokrenes jos jednom. Nemam pojma, lupam... :pivopije:

Posted

I na XP je malo odugovlacio, ali bi na kraju pokrenuo...ovde cekam 2-3 minuta i nista, pa error...nego - dok sam instalirao, prijavio mi je da mi treba DirectX i Microsoft Net Framework 2.0...DirectX je ucitao bez problema, a kod Frameworka je prijavio error zato sto - the product isn't supported od 64-bit operating system...da nije zbog toga?

• 4 weeks later...
Posted

Da li mi neko zna reci sta je potrebno (neki patch ili nesto slicno) da bi se, kada gledam utakmicu u 3D match engine, na dresovima igraca na ledjima pojavili njihovi odgovarajuci brojevi?

• 2 months later...
Posted (edited)

Vidis da mozes i da "otkljucas" bonuse. Nije neophodno kupiti ih. Mada svakako ne skodi. Samo da ovce daju svake godine pare za jednu istu igru. :haha:

Edited by Nightfall
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...