Jump to content

Recommended Posts

Posted

https://www.skidrow-...cracked-fckdrm/

pa da vidimo kakav je

Radi li nekome ovo? Ja sve izaberem, menadžera, tim, database, i kad sve to treba da potvrdim, dođe do ekrana "do you want to add a new manager or start playing", i nema nikakve opcije za yes ili no, samo se može na escape izaći iz tog pop-upa, i nema šanse da se nastavi igra odatle. Vidio sam i na RuTrackeru da imaju ljudi isti problem.

Posted

aCQc9Er.png

Kokir posle mesec i po dana, igrao je malo prijateljske

a tog Stulica izgleda nema

klasika takodje su besni Sveta i Djerlek, za Djerleka vec pitaju Porto i Benfika.

i da, teram levog Miletica iz kluba :haha: em je guzva em je Sehovic isto dobar, pa cu i njega da pustam povremeno

• Upvote 1
Posted

pa na 18 vec u drugoj sezoni bude mislim 2m budzet od uprave, ja sam odma sad prodao jankelu u francusku za 1.5m sa bonusima do 2.5 i cini mi se cak 40%, zajebah ih maksimalno. moz se prezivi uz dobar skauting :D

ja i nisam hteo odmah, al on zapeo pa zapeo, mislim se putuj igumane

e da dobio sam sve pare, ne ide pola oliju kao sto hoce irl

Posted

ne dovoljno dobri izgleda :bigblue: prva utakmica u SL i odma derbi

qrqjn0x.png

a nisu ni previse pametni, prodali mi Joveljica za 500k, a on vec daje golove, i njima isto :D za masne pare cu ga uvaljam kad dodje vreme

odma presao mali lepo sve, nema ono klasicno da nece zbog rivalstva

Posted

pa obicno nece, al izgleda da nije bas sentimentalan :D ne da Kent minute jbg

nema ni tog Stanojlovica.. a large database sam uzeo

glavni potencijali pored onih gore nabrojanih iz mladjih kategorija su Ivan Tejic, Lazar Pavlovic, Strahinja Pavlovic, Ivan Balaz, golman Trnic, dalje Bosnjaka cekam sa pozajmice, kao i Strahinju Jovanovica, i oni su dobro sredjeni

mora overim i Njegosa Petrovica iz Rada, on mi je obavezna akvizicija na poslednja 2 FMa

inace verovatno ste videli ali sad su bas prosirili opcije sto se tice biranja postavki kad je lopta u posedu, kad se ekipa brani i kad je u tranziciji, kukam godinama za time

Posted

meni radi, ali ne secam se sa kojeg sam od ovih linkova skidao. samo znam da nije torent. jesi krekovao?

Skinuh opet sa RuTrackera i radi, trebalo je samo enter pritisnuti kod tog momenta. :D

• 2 months later...
Posted

Ja sam hteo da dovedem tog Pavlovica, klub pristao ali on nije hteo zbog navijaca. Inace igram 4-2-3-1, guram Melega maksimalno i vec kida, levo Marin u retkim situacijama kad nije povredjen, ostatak Ben, desno Srnic koji iz nekog razloga rastura iako mu nije pozicija. Kupio sam nekog crnca na sredini i vec je bolji od svih, upario ga sa Jovancom i razbijaju. Joveljic na pozajmici u Bohumu, Pavkov i Boaci tu i tamo ubodu ponesto. Odvalio me BATE borisov u kvalifikacijama pa igram LE, u ligi na 10 utakmica primio jedan gol, dobio u gostima Partizan, Vosu i Napredak. Mislim da me mega sere jer ja ovo pojma nemam da igram i nadam se da cu uzeti pare na zimu jer sam trazio 2 miliona za akademiju za mlade igrace, Dajem minute Aleksi ali mi se cini da nista ne radi pametno, videcemo sta cu uraditi sa ostalim onim klincima

• 8 months later...
Posted

Nisam dugo bio na ovoj temi, drago mi je da vidim da Skid Row i dalje krekuje nova izdanja i sudeći po vašim postovima od prošle godine rekao bih da se manje-više normalno mogu naći i skinuti nova izdanja. 

Ja i dalje igram FM12, prije par godina sam kupio FM15 i tu sam se žestoko zajebao, jer džabe unaprijeđen gameplay i grafika i milion opcija, kad se utakmica odvija previše brzo i golovi lako padaju, pa na kraju meča imaš vaterpolo rezultat.

Vidim da za FM2020 najavljuju dosta nekih novih opcija, pa sam se zagrijao da ga čak možda i kupim, ali reko' da prvo vidim može li se i dalje naći piratska verzija i da li neko od stare garde još prati i igra ovo, pa sam zato svratio ovde.    

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...