Jump to content

Recommended Posts

Posted

Skinuo sam onu stream verziju i dva puta kliknem na fm12.exe i ono nece da mi radi prijavlje da nema nekog sranjeta?

sta koji kurac?

Posted

Јеб'о те торент. Цео дан ти стоје линкови, могао си 15 пута све да их скинеш и после само сачекаш јебени крек од 30 мегабајта.

Posted

Jebo heroin,droga za klosare.Bolje kupi 2-3 grama kokaina i rokni se ko covek.

Valjda ce lek danas izaci,nabijem ih na kurac.

Јеб'о те торент. Цео дан ти стоје линкови, могао си 15 пута све да их скинеш и после само сачекаш јебени крек од 30 мегабајта.

:da:

Bosanac je to bre,ne kapira on.

Posted

Свака част на линковима, али боље да не скида док не изиђе крек. Ја сам се покајао што сам скинуо, чекам крек као најгори наркоман.

• Upvote 1
Posted

ovaj lik je sve rekao:

jebatebog at 2011-10-22 13:44 CET:

jebo ti bog mater više i kreku i menađeru i meni koji idiot sjedim već dva jebena dana pred ekranom

Posted

Jebiga,po forumima se prica da nece biti par dana kreka.Izgleda da je Sports Interactive platio hakerima da nekoliko dana kuliraju da bi im prodaja isla bolje.Ili su neku zajebanu steam zastitu stavili.

Posted (edited)

На сајту стоји да је 30 фунти. Фора је што може да се поручи само из Енглеске, Холандије, Финске, Шведске, Норвешке и Данске :haha:

Edited by Јарослав
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...