lemmy sixx Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Hehe,upravo sam krenuo da ostavim link. Sjajan clanak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 (edited) какве култаџије додао бих само једног од најубагованијих нападача икада у Менаџеру, Јулиуса Агахову едит: аха, видим сада да су га споменули на дну Edited November 1, 2013 by Јарослав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 На голу Акинфејев. Одрана Де Ла Куеста, Леонардињо. Везњаци Басаран Ирфан (14 год, Турчин), Толедо, Кристијансен, Матијас Фернандез. Напад Ронкато, Тодоров и Какалов. Победили би дрим тим свих менаџера без проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Тодоров, јеботе, на њега сам заборавио какав је то мајстор био Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Баал је правио чуда са Ронкатом. Забадао преко 100 голова по сезони. Показивао ми све, црно на бело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 ја сам за одбрану увек доводио култаџију Гамару. јесте био матор, али није постојао поузданији штопер, а увек је могао да изгура 4-5 сезона на врхунском нивоу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Kakav je ovo ubica bio na 2011 Menadžeru čini mi se, za smiješne pare se dovodio u maltene bilo koji klub iz Spartaka Moskva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 http://www.skidrowgames.net/football-manager-2014-cracked.html јебено срање се појавило и изгледа да ради тако бар пишу на ПЕС Сербиа форуму. сад ћу да ставим да се скида, па да проверим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Je li moguće? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 ни ја нисам веровао, али изгеледа да није фејк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Јављај чим то средиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Radi!Upravo sam stavio i sve je ok.Jedino sam citao da ako pocnete sezonu u julu,krajem septembra igra ubaguje,pa je preporucljivo da na prelazu izmedju septembra i oktobra izaberete opciju holiday.ne znam da li je to tacno,proverice se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Испробај да ли може без тога. Мајку му, како су ме осакатили ти последњи менаџери. Изгубим вољу за игром због таквих ствари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Mene izbaci odmah nakon biranja tima, još na onim uvodnim porukama. Možda ovaj update fajl nisam instalirao kako treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 То су та срања која ме терају да отерам менаџер у курац. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Mene izbaci odmah nakon biranja tima, još na onim uvodnim porukama. Možda ovaj update fajl nisam instalirao kako treba. Meni radi bez problema.Za sada.Update samo prekopiras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 I dalje me izbacuje. Ja kad skinem fix sa ovog linka: http://ncrypt.in/link-9NiBvkkY3nozr3mXzu8ODzayyltzgxBsXIfemYnnxps= dobijem neko .exe sranje od 300 KB a ne 19 MB kao što piše, je li u tome problem? I to se može raspakovati 7-zipom, kopiram to što je raspakovano tamo gdje je igra ali opet isto sranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Ma taj link ne radi,a ono sto ti klikces je neko exe sranje koje nema veze sa update-om. Skini odavde: http://kickass.to/football-manager-2014-v14-1-2-44833-update-and-crack-fixed-v2-3dm-t8103813.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Sad radi, fala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Nakon dva dana igranja,shift+delete.Pa ovo je postalo neopevano govno od igre.Prosli nisam igrao,ali ovaj kurcu ne valja.Zakomplikovali su ga u picku materinu.Jebote,trebas imati trenersku licencu da bi ovo mogao igrati.Cemu toliko komplikovanja i detalja?Interfejs je ocajan takodje,konfuzan i nepregledan.Katastrofa. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Људи, дајте тачно одакле сте скинули (а да ради како ваља), па да пробам то чудо. Немам снаге да скидам нешто што не шљака, јурим крекове и остала срања. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Sa ovog Skid Row linka što je postavio Jaroslav plus ovaj Lemijev link za fix. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Жив био! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Nakon dva dana igranja,shift+delete.Pa ovo je postalo neopevano govno od igre.Prosli nisam igrao,ali ovaj kurcu ne valja.Zakomplikovali su ga u picku materinu.Jebote,trebas imati trenersku licencu da bi ovo mogao igrati.Cemu toliko komplikovanja i detalja?Interfejs je ocajan takodje,konfuzan i nepregledan.Katastrofa. Имаш Класик опцију при старту, ако те новије ствари смарају. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Opet problem, 5 dana prije 3. utakmice u prvenstvu jednostavno zaštopa, ne krešuje, samo se zamrzne ekran i jedini lijek je ctrl+alt+del. Nekoliko puta zaredom se to dešava, obrisao sam sranje, vraćam se na prethodni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts