Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

какве култаџије :rockdevil:

додао бих само једног од најубагованијих нападача икада у Менаџеру, Јулиуса Агахову

едит: аха, видим сада да су га споменули на дну

Edited by Јарослав
Posted

На голу Акинфејев.

Одрана Де Ла Куеста, Леонардињо.

Везњаци Басаран Ирфан (14 год, Турчин), Толедо, Кристијансен, Матијас Фернандез.

Напад Ронкато, Тодоров и Какалов.

Победили би дрим тим свих менаџера без проблема.

Posted

ја сам за одбрану увек доводио култаџију Гамару. јесте био матор, али није постојао поузданији штопер, а увек је могао да изгура 4-5 сезона на врхунском нивоу.

Posted

Radi!Upravo sam stavio i sve je ok.Jedino sam citao da ako pocnete sezonu u julu,krajem septembra igra ubaguje,pa je preporucljivo da na prelazu izmedju septembra i oktobra izaberete opciju holiday.ne znam da li je to tacno,proverice se.

Posted

Mene izbaci odmah nakon biranja tima, još na onim uvodnim porukama. Možda ovaj update fajl nisam instalirao kako treba.

Meni radi bez problema.Za sada.Update samo prekopiras.

Posted

Nakon dva dana igranja,shift+delete.Pa ovo je postalo neopevano govno od igre.Prosli nisam igrao,ali ovaj kurcu ne valja.Zakomplikovali su ga u picku materinu.Jebote,trebas imati trenersku licencu da bi ovo mogao igrati.Cemu toliko komplikovanja i detalja?Interfejs je ocajan takodje,konfuzan i nepregledan.Katastrofa.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Људи, дајте тачно одакле сте скинули (а да ради како ваља), па да пробам то чудо.

Немам снаге да скидам нешто што не шљака, јурим крекове и остала срања.

Posted

Nakon dva dana igranja,shift+delete.Pa ovo je postalo neopevano govno od igre.Prosli nisam igrao,ali ovaj kurcu ne valja.Zakomplikovali su ga u picku materinu.Jebote,trebas imati trenersku licencu da bi ovo mogao igrati.Cemu toliko komplikovanja i detalja?Interfejs je ocajan takodje,konfuzan i nepregledan.Katastrofa.

Имаш Класик опцију при старту, ако те новије ствари смарају.

Posted

Opet problem, 5 dana prije 3. utakmice u prvenstvu jednostavno zaštopa, ne krešuje, samo se zamrzne ekran i jedini lijek je ctrl+alt+del. Nekoliko puta zaredom se to dešava, obrisao sam sranje, vraćam se na prethodni.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...