Мајор Гашпар Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Па иста фора као и са сличицама или стриповима. То је зајебанција за нас маторе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 И ја сам баталио ове нове. 2011 је задњи који сам играо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 ja ne verujem da sad iko ima vremena za te zajebancije klincima je sve na klik, od Fleksbuksa do bezbroj prenosa, novih igara, kladionica na Netu i sto drugih kuraca, baš će oni da se drkaju mesecima sa svim ovim glupostima Itekako imaju vremena. Pa FM je jedna od najpopularnijih pc igara, to dovoljno govori koliko je sibaju ljudi svih uzrasta. Ja za to vise nemam zivaca a ni vremena. Оматорели смо Леми. И треба да буде што реалније. Jesmo brate. Ali ne treba da bude sto realnije, jer realnost ponekada ubija igrivost. A ovo je igra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 nije to više ona popularnost od pre, kad su ljudi provodili noći i noći uz menadžer Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Jebem li ga,to ne znam. U mome slucaju nije, jer ja sam ranije znao bukvalno jednu polu sezonu odigrati za jedno vece, a sada sam ga batalio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Ali ne treba da bude sto realnije, jer realnost ponekada ubija igrivost. A ovo je igra. Imaš Klasik opciju kad počinješ igru, sa svedenim "realizmom", a.k.a. sa manje cimanja oko The Sims elemenata u igri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Ja još pičim 2005. i zaboli me za njihov hiperrealizam, ništa mi ne fali. A i njega sam počeo da igram prije recimo 3-4 godine, do tada 2003. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Ma menadžer je i dalje sjajna stvar, i svaki je sve bolji. Čekam dan kada će se moći uzeti džojstik i igrati sa svojim timom u vrhunskoj grafici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Мени није то то од 2011, као и у случају ПЕС-а убили су игрицу покушавајући да је направе што реалнијом. Што се мене тиче 2005 и 2007 су класици и најбоља издања. Чак није ни питање времена, просто ми се не играју нови менаџери, постала је то претерана зајебанција. Рецимо 2К је сваке године све реалнији и то је супер, боља је и игрица, али ПЕС и Менаџер просто нису. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Tako je, 2007 je najbolji menadzer ikada. Čekam dan kada će se moći uzeti džojstik i igrati sa svojim timom u vrhunskoj grafici. A zasto? Pa tako igra gubi poentu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Људи, не знате шта је 00/01. За џ Хелдер Поштига, Хуго Вијана, Илија Столица, Владан Лукић, Марко Пантелић. Сви доктори фудбала и машине. Не могу да га инсталирам на новим машинама, иначе дана ови менаџери после њега не би видели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Tako je, 2007 je najbolji menadzer ikada. A zasto? Pa tako igra gubi poentu. Pa to da bude opciono. Ja bih sigurno probao. Što više dodaju novih mogućnosti u igru, to bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Људи, не знате шта је 00/01. За џ Хелдер Поштига, Хуго Вијана, Илија Столица, Владан Лукић, Марко Пантелић. Сви доктори фудбала и машине. Не могу да га инсталирам на новим машинама, иначе дана ови менаџери после њега не би видели. Ovo, meni jedan od.omiljenih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Jebiga, nisam ga igrao nikada. Pa to da bude opciono. Ja bih sigurno probao. Što više dodaju novih mogućnosti u igru, to bolje. Kao opciono ok. Samo ne vidim sto bi to nekome bilo zanimljivo, menadzerisanje tada gubi svaki smisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 (edited) Ovo, meni jedan od.omiljenih. Пази ко је све играо за Ривер: Бонано, Јепес, Сарабиа, Пласенте, Беризо, Аимар, Д'Алесандро, Ескудеро, Ледесма, Хуан Пабло Анхел, Ортега, Савиола, Кавенаги, Кардети. За Боку: Оскар Кордоба, Бурдизо, Хуго Ибара, Матељан што је играо за Шалке, Скелето, Батаља, Валтер Гаитан, Рикелме, Колумбијац Серна, Марсело Делгадо, Палермо итд. Највећи доживљај је било играње МЛС-а. Нема нерешених резултата. Оба продужетка, па пенали. У МЛС-у тада рокали Валдерама, Христо Бугарин, Матеус, Адолфо Валенсија, Преки Радосављевић, Марко Ечевери, Кампос итд. Плус сви они легендарни Амери - Меола, Коби Џонс, Лалас, Балбоа, Таб Рамос, Ерик Виналда, Еди Поуп, Edited November 16, 2014 by Мајор Гашпар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Čekam dan kada će se moći uzeti džojstik i igrati sa svojim timom u vrhunskoj grafici. Smislenije je da uvedu više ''menadžerskih'' opcija u PES, kad se igra Master liga i ostalo, pa da imaš u tom smislu više kontrole, nego ovde da naprave jednim potezom PES od Managera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 https://kickass.so/football-manager-2015-v15-1-3-cracked-3dm-t9865444.html#main Kažu radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 radi bez problema sviđa mi se igra skroz, dodali su neke detalje koji su, bar meni, falili, obogatili igru, deluje mi i dosta realnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Svaki je sve bolji. Samo mi se opet povrijeđuju igrači previše, ne znam da li je do treninga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Многи се жале на те повреде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Venger najvise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 heheh, zanimljiv clanak: http://blog.thomascooksport.com/sport/50-things-football-manager-never-happen-real-life/ Citam vase komentare sa prethodnih par stranica. Ja i dalje picim FM12 i to polako, igram samo onda kada imam pred sobom puno slobodnog vremena, sto ce reci petak vece ili subota vece uglavnom (ili praznicima ) Verzije nakon FM12 nisam ni skidao, a cini mi se da je to bila i posljednja verzija ciji se funkcionalan rip pojavio u neku pristojno vrijeme, tipa kraj novembra. Gledao sam na netu 3D gameplay inserte iz FM15. Dopada mi se ono sto sam vidio, dotjerali su neke finese, dodali su golmanima neke manevre koje ranije nisu imali itd. Mislim cak da bih bio spreman izdvojiti tih 50 Eura za original, pod uslovom da ne moram kasnije da se zajebavam sa tim steamom i takvim nekim update forama, jer nemam pojma kako to radi, a i pod uslovom da ovaj moj komp moze ispratiti tu igricu normalno. Graficka mi je dugo vremena problematicna za tako neke ultra nove igrice. A sto se tice ove price sa dzojstikom, to nikako ne bih volio, jer kao sto neko rece izgubila bi se smisao menadzerisanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 što se tiče performansi, igra je sjajno optimizovana i bez problema radi i na slabijim mašinama plus, ima krekovana verzija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Браћо, игра ми се CM 00/01. Скинем верзију где нема инсталације него се одмах игра покреће, али ми јавља грешку да немам довољно меморије. Постоји ту нека цака око подешавања, па ако неко зна, нека подели брату напаћеном. Хоћу да играм са Бобаном као некад. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 koji win imaš? ako je sedmica, ideš na desni klik -> properties -> compatibility i staviš tamo da ga tera kao na XP-u ili devedesetosmici nego, dajte neki valjan link za ovaj novi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts