Jump to content

Football Manager

Melodicus Deathus...

Recommended Posts

• 7 months later...
  • 5 weeks later...
  • 5 months later...
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 4 months later...

Nemam vise zivaca za to,necu ni ovaj igrati.Em ga drkaju,em je igre glupostina postala.Dodje vidal i sere mi da mu se ne svidja vreme u torinu....pa sta sam ja,jebeni kronos venom pa da kontrolisem vreme? Jebena storm iz x mena? Jebeni oliver mlakar? Mars nazad onda u cile i idi da dilujes krek pizda ti materina ciganska.Debilizam od igre.

o novom menadzeru...

skinuo sam CM 03-04 da igram ko covek, uzeo Partizan, doveo Mijata, 34 godine, slobodan agent. Igra iza Ilieva i Delibasica, digao im cene na po 8 miliona, slobodnjake ne masi. Plasirah se u LS, odrao Besiktas u gostima 0-4...

i dalje mi je to ubedljivo najjaci menadzer, znam da se ljudi kunu u 01-02 ali to vec nisam igrao nikad, ovaj mi je prvi

skinuo sam CM 03-04 da igram ko covek, uzeo Partizan, doveo Mijata, 34 godine, slobodan agent. Igra iza Ilieva i Delibasica, digao im cene na po 8 miliona, slobodnjake ne masi. Plasirah se u LS, odrao Besiktas u gostima 0-4...

i dalje mi je to ubedljivo najjaci menadzer, znam da se ljudi kunu u 01-02 ali to vec nisam igrao nikad, ovaj mi je prvi

ко је река, јеба ли га ћаћа, да се црна легија не враћа...

• 2 months later...
  • 9 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...