marebizare Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 (edited) Bend je nastao u leto 2007. godine. Formiran od strane clanova raznih beogradskih hardcore i metal bendova, svoj muzicki pravac je stvarao u skladu sa istim. U pitanju je hardcore-deathmetal sa puno melodicnih deonica. Naravno kao i svaki drugi bend, i ovaj ima svoje stavove iza kojih verno stoji. Tekstovi su uglavnom punk tematike, sa velikom dozom mrznje uperenom ka svim socio-politickim nepravdama. Deadrise se protivi svim vidovima shovinizma, klasno-drustvenim nepravdama, svakom religijskom fanatizmu, nacionalizmu kao sredstvu rasudjivanja, monopolizmu, zagadjivanju planete i svim vrstama manipulisanja ljudskom svescu i predrasudama... Jednostavno, bez nepotrebnih prevelikih ambicija, bend postoji radi cistog zadovoljstva njegovih clanova. Pet dobrih drugara se druze, sviraju muziku koju mnogo vole i iskazuje svoje stavove trudecise da na taj nacin pozitivno uticu na svest mladih. Svaki koncert je prilika da se dobro zabave, upoznaju nove ljude i nauce ponesto... ovde mozete skinuti dve pesme sa textovima: http://www.mediafire.com/?ssmmbzimjzo http://www.mediafire.com/?btkbxjjcixh vde pogledati mali klip: a za vise informacija: http://www.myspace.com/deadrisemetal Edited April 13, 2009 by Apeiron Quote
Geozee Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Auuu... koja reklama... Svuda se reklamirate... Do jaja je bend... Pozz za Zeku.. :) Quote
Chicken Little 420 Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Slusao sam pesme, super su, zaista.. Jedino kontam da ce zatvoriti ovu temu jer postoji jedna i na domacoj sceni.. Quote
necko Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 mislim da bi bilo bolje u tom slucaju ovu temu prebaciti na domacu scenu a onu obrisati... podrska bendu, pesme su veoma dobre pusa za mareta Quote
=Steamroller= Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Slusao sam pesme, super su, zaista.. Jedino kontam da ce zatvoriti ovu temu jer postoji jedna i na domacoj sceni.. i ja bih se slozhio sa nemanjom.......... :shy: mybad.. Quote
Apeiron Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Kako god hocete... Tema tamo je zatvorena, a ako hocete ovu tamo da prebacite, javite moderatorima ovde, i to je to. Pozz p.s. Dobra svirka, produkcija, i ideje Quote
marebizare Posted March 23, 2008 Author Report Posted March 23, 2008 Kako god hocete... Tema tamo je zatvorena, a ako hocete ovu tamo da prebacite, javite moderatorima ovde, i to je to. Pozz p.s. Dobra svirka, produkcija, i ideje REALNO! ps. ma nek bude ovde tema...kapiram da ovde dolaze ljudi sto slusaju takvu ziku... Quote
=Steamroller= Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 REALNO! ps. ma nek bude ovde tema...kapiram da ovde dolaze ljudi sto slusaju takvu ziku... pa da, ipak je ovo muzika za svetsku scenu a i tamo sam prolupao malo sa informacijama -.- Quote
ZheX Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 stvarno odlican domaci bend, nema shta, svaka cast. Quote
suicide Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 ko bre jos slusa domacu scenu!? vi to stvarno ?? Mosh metal ?? omg. Quote
darthmoog Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 A cemu toliko negativan stav prema domacim bendovima..skupe se ljudi za par meseci sastave ceo ep lepo sve to ispromovishu i ljudima se svidi muzika ali ono kao sto je snimana na domacoj teritoriji zato je losha ne kapiram... Quote
marebizare Posted March 26, 2008 Author Report Posted March 26, 2008 BRATE KOJ KURAC JE SAD OVO PREBACENO OVDE???? ALO MODERATORI! Vratite to u metalcore deo, mislim, Deadrise nije DEMO bend!!!! Quote
=Steamroller= Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 tako je! pobuna! bunt! nema veze to da li je demo bend ili nije, domatji bend jeste, al ipak kontam da vishe pripada u mjetalcore sekciju. Quote
marebizare Posted March 26, 2008 Author Report Posted March 26, 2008 atila, aj ti cimni tog moderatora da to prebaci molim te...ili bar nek bude u domacoj sceni, a ne u demo bendovima... jerbo ti znas ovde moderatore... Quote
Rob Swire Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 ja sam te prebacio. jel imas album? jel si strani metal band? Quote
marebizare Posted March 26, 2008 Author Report Posted March 26, 2008 ja sam te prebacio. jel imas album? jel si strani metal band? imam ep koji izlazi za 3 nedelje maximum... btw. i violent chapter su u demo, a oni definitivno nisu demo bend... Quote
Vuk Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 ja misli mda je full lenght jedini izbor ako hocesh u nedemo deo Quote
Rob Swire Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 mare, vidi ovo: u NWOAHMu su bandovi koji nisu iz srbije, zato postoji DOMACA metal scena. na osnovnoj stranici su bandovi koji imaju izbacen album, svi ostali se kotiraju kao demo. svaka cast za EP, meni je album snimljen vec 6 meseci, ali nema etiketu, prema tome, tu je gde je. ja sam bio prvi koji je bio za to da se domaci bandovi forsiraju na onom forumu, jer koji ce kurac ovde medju blekerima i powerashima, ali me niko nije uvazio. prema tome, tako je kako je. toliko. Quote
fatdzo Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 imam ep koji izlazi za 3 nedelje maximum... btw. i violent chapter su u demo, a oni definitivno nisu demo bend... Ko sto ti rece covek Mare. Kad izdamo album onda mozemo da predjemo u domcu sekciju, a do tada.... Demo Mosh!!! Quote
marebizare Posted March 26, 2008 Author Report Posted March 26, 2008 ok lex, sad kapiram... a jes vala to glupo sto je sve u istom koshu, realno...al dobro, sto kazes, tako je kako je...nista ondak-demo Quote
=Steamroller= Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 sve u svemu, jedva chekam promociju albuma (ili EP-a, kako god) bitje to luda i nezaboravna zhurka Quote
Recommended Posts