wirus Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 axaxaxaxaxa.. videh na pocetku neki lik pominjao domaci bend alisa.. pa sam i ja pomeshao kao i on.. 1 2 Quote
Guest sarakocen Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 Ево да са вама поделим нешто знања које поседујем о овој групи. Оснивач,певач и вођа групе је Константин Кинчјов,основана је давне 1982. године у Москви, иначе у Русије третирају више као панк групу, мада се може рећи да је то само делимично тачно, јер је група пролазила кроз разне фазе и сваку је карактерисао "тврђи" звук.Група је једно време била без свог оснивача и и фронтмена Константина Кинчјова.У Србији смо имали прилике да је слушамо пре три године, за Видовдан свирали су бесплатан концерт на тргу Републике у Београду у организацији омладине ДСС-а.Иначе, су велики пријатељи српског народа,1999. године били су спрчени да дођу, али су имали жељу да свирају за српску публику и то реализовало тек скоријег датума,још да додам да су гостовали у Београдској хроници на првом програму РТС-а, уочи концерта.Том приликом су изразили жељу да поново посете Београд.Поред Арије и ДДТ-а,Наутилус Помпилиуса,Епидемије;Сектора Газе,Кипелов-бенда,Харизме,Оргије Праведников она спада у једну од највећих звезда руске рок-сцене. Године 2010. објављују њихов најактуелнији албум "ъ-твердиј знак",ево омота како изгледа: http://i1.imageban.r...1811ce8c9ad.jpg И на крају да дам линк, за једну, по мени, од њихових најбољих или бар најпознатијих песама: "Њеба Славјан" или небо Словена по српском НЕБО СЛАВЯН - патриотическая песня Константина Кин... Quote
Saša Grbić Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 E da, kad sam vidjeo naslov teme, pomislio sam i ja na domaći bend Alisa. Inače, ovi rusi su stvarno sjajni. Imam cijelu diskografiju i stvarno je odličan bend. Quote
Sreta Posted July 15, 2011 Author Report Posted July 15, 2011 Jel imas neki link za diskografiju ? Ja nisam naleteo ko covek na ceo opus na netu . Quote
Runner Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Gledao sam ovaj bend kad su imali onaj koncert na Trgu republike 2008. godine. Jednim dijelom koncerta su me podsjecali na Grave Digger na ruski nacin. Quote
Recommended Posts