Mona Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Za sad mi samo kaktusi ne ginu. Imam i novogodisnju jelku u saksiji na terasi pojavili se neki izdanci a ja mislila da je mrtva. Sve mi je do sad uvenulo skroz osim drveta zivota i neceg zelenog sto je bilo veliko a sad ima samo 3 ziva lista. Preporuka - kad odete u cvecaru pitajte "sta se ovde najteze ubija" pa to kupite Sad uzeh cuvarkucu i 2 zumbula, valjda ce biti ok. Meni su oduvek rikavali svi kaktusi!!!! A ja obozavam kaktuse! Citala sam i knjige o njima, ne vredi nikako.... Zimi moras da ih stavljas na hladno mesto, a da se ne smrznu (a odakle meni taskvo mesto, na terasi mi je prosli put bilo -10, nemam pojma). Te ne smes da zalivas mnogo, te ne smes da ne zalivas, te su mi se neki napolju sprzili na suncu... Preselila sam se, mozda probam u neku zardinjeru na prozoru paradjz i bosiljak ..... Ko ne voli karanfile, ne treba ni da zivi! Beogradski davitelj ....... imam traume iz detinjstva zbog nekih lala...tako da nisam ljubitelj cveca hehehe a i da jesam, to bi pored mene crklo za 2 sata..jebi ga. Cao! Izvini sto se smejem, mogu li da znam kakve traume imas od lala? Evo, na primer, moja baba je imala prepunu bastu ruza, kad me je zveknuo bumbar iz zasede vristala sam pola sata... Ali mnogo volim sve ruze
Oak Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Evo ja da pitam, pročitah negde na netu da ima neka biljka koja uklanja buđ ili možda vlažnost iz vazduha pa ne može buđ da nastane, tako neka fora, pa ako neko zna koja je biljka u pitanju i da li može da boravi u prostoriji bez sunčeve svetlosti.
Havočka Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Zaista ne znam za biljku koja uništava budj kao takvu ADA DUVAJ GA JARE 1 1
Lou Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Evo ja da pitam, pročitah negde na netu da ima neka biljka koja uklanja buđ ili možda vlažnost iz vazduha pa ne može buđ da nastane, tako neka fora, pa ako neko zna koja je biljka u pitanju i da li može da boravi u prostoriji bez sunčeve svetlosti. Zvuči kao crna magija.
temper Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 Evo ja da pitam, pročitah negde na netu da ima neka biljka koja uklanja buđ ili možda vlažnost iz vazduha pa ne može buđ da nastane, tako neka fora, pa ako neko zna koja je biljka u pitanju i da li može da boravi u prostoriji bez sunčeve svetlosti. Brate, a da se ti preseliš? Čula sam da dracena i engleski bršljan uklanjaju razne alargene, pa i plesan iz vazduha, ali im ne verujem da mogu imati naročito čudotvorno dejstvo. Nemoj da zarasteš u korov
Oak Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 Haha neću. To je samo u jednom maloj prostoriji gde je veš mašina, pa ima neka cev neposredno iza zida pa se zato skuplja vlažnost dužinom te cevi i zimi je godišnje okupljanje malih zelenih organizama, mada otkrio sam da ih domestos ubija prilično efikasno.
Vitamin K Experience Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Ako sam nešto do sada naučio to je: cveće u kući znači da je pička u kući. 1
Vitamin K Experience Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 i jastuci Jastuci mnogo više govore. Gomila jastuka je znak da je kuja izdominirala tipa. Jer mnogo voli jastuke (možda više od njega). Samo surovo. Samo jastuci i cveće.
Zen Posted September 12, 2012 Author Report Posted September 12, 2012 jastuci pokazuju ko je alfa a cveće ko se zajebo samo zelenilo i socijalizam i kancelarijsko cveće u saksiji
Lunar Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 (edited) Ajde moderatorska me duznost zove da pocistim ovu temu. Zakljucavam je na 5 min dok ne obavim svoj posao. Evo otvaram temu. Dosta spama, za to imate random pa sirite ljubav. Ko nastavi da spamuje, dobice nagradu za trud. Edited September 12, 2012 by Lunar
vudun Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 jebeš cveće, bananu sam ja proletos zasadio u dvorištu. krasna je, ali zahteva kurva enormne količine vode. kada dođu dani studeni vadim je, pa pravac u saksiju antičku i komoru toplu, a kada se raskravi, podrazumeva se, jovo na novo...znači bez saksija i folija... i onda ti bude bolje... samo gladna deca gvatemale.
Night's Blood Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Meni je i kaktus uvenuo, zaboravila sam ga u kuci u kojoj niko nije ziveo od oktobra do decembra. :/
salebghouse Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 uspeo sam da sjebem biljku staru skoro 20 godina - bice izgleda 5 malih umesto jedne velike patrljak sa leve strane pusta koren, ali sta je ono cudo koje raste na desnom?
Demon Seed Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 Bi li nam rekao koja je biljka u pitanju, ili smatras da je slika rekla dovoljno?
salebghouse Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 detaljcic... ona najobicnija kucna, valjda se zove loza ili tako nekako. ono sto je ostalo u saksiji izgleda ovako
Генеральный Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 (edited) од кућних лоза, само тринајсти јули Edited January 28, 2013 by Генеральный 2
Demon Seed Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 detaljcic... ona najobicnija kucna, valjda se zove loza ili tako nekako. ono sto je ostalo u saksiji izgleda ovako Nisam imao pojma da to moze da prezivi 20 godina Nisam strucnjak (ocigledno), ali ono sto raste na desnom deluje kao zila, ne bih rekao da je cudno.
Machka Naopachka Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 Deder dajte predlog šta još da posadim na terasu... <3 sad su tu lepi jova, muškatli, kala, orhideja, neidentifikovani sukulent i krasuljak. i bosiljak i origano, naravno imam jednu finu široku a relativno plitku saksiju, i još jednu ukrasnu koje bih popunila... hm imam i jedan magic pot (od nekog platna) to isto mogu da iskoristim, lepo izgleda. Al nemam ideju
Генеральный Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 удри неки парадајиз, знаш колко нисам јео љуцки парадајиз има да буде оно, е'сплозија мириса и боја, пичке/матер'не
Guest HEFEST Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 Samo jabucar neprskan. Sladak ki jabuka!!! Tera i gamad.
Machka Naopachka Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 Mislila sam na cveće, ebo vas gladne... mada mi se dopada ideja urbanih bašti. Ne za paradajz, malo ga ima, ali za rukolu il tako neke salte...lukac... mislim ipak da je sad kasno
sale 3sm Larry Flynt Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 jos jedan glas za paradajz...al onaj mini paradajz, taman za terasu.A aj sto je sitan nego i miris i ukus...a i skup u picku materinu.
Machka Naopachka Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 Vala već vidim nepozvano jumetal okupljanje na terasi... a ja spremam salatu!
Recommended Posts