Jump to content

Recommended Posts

Posted

radi i sestrina drugarica iz loznice to :D mislila sam da je zovem ali ona je sva neodgovorna, ne mogu da je cekam

super je dan i noc <3 bas volim taj cvetic.

a nema puno filozofije kod mene, dvoriste podeljeno na 3 dela, na sredini svakog je krug sa ovom pampas travom, pored staza su zadinjere sa cevecem. samo tu treba da izaberem sta cu, to je sav posao :)

Posted

Nigde ne mogu da nadjem te velike bastenske kadivice

samo ove male, zardinjerske.. bedak

btw moj macak ne voli karanfile

ili ih previse voli,cim se rascvetaju otkine ih i nosi po kuci :/

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Već dve godine muškatle mi žbunaju kao blesave, samo cveta maltene nigde. Otkrila mi jedna baba tajnu da u (recimo) februaru treba da se orežu ozgor (to svakako) ali i koren da se otfikari da ostane 3-4 cm. :o I onda se, je l' te, vrate u zemlju, a saksije u podrum sa nešto dnevnog svetla da se osveste, jedno mesec, mesec i po, i u tome već dođe i vreme da se iznesu. Probam u proleće!

• 2 years later...
Posted

posle godina gajenja ruz ana terasi, mislim da je vreme da se oprostim bar za sad od njih, nesto im ne ide

s druge strane, hibiskus mi cveta ko lud, kao i lijander

kako je lepo za promenu da nesto cveta bez da moras da obigravas oko njega  :wub:

neke preporuke za tako neko nezahtevno veliko cvece?

Posted

Kaktus. 🌵 Može i Prkos, nije zahtevan... ili možda paprat 🌿, isključivo za jaču hladovinu. Imam baš dva lijandera u saksijama na terasi. Ipak oni traže dosta vode, svako veče ih zalivam.

• Upvote 1
Posted (edited)

Liander raste kao lud cak i kod mene koi se setim da ga zaliem ednom u dva meseca 😄

Definitivno zahvalna biljcica :da:

Edited by KazimKazim
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...