sale 3sm Larry Flynt Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 Sad kad je terasa napokon funkcionalna, mogu da kupum japanski crveni javor uzni si japansko drvo novca, krasula, kako li.
Сталкер Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 (edited) Jebem ti forum kad ne mere edit. Svako sranje što pronađem ja posadim Limun Razno sranje što ne ište vode često Lunaria ( ono što babe imaju po stanovima, kad se osuši izgleda kao da je od papirusa ) Lavande koliko ti duša ište, a još ću da je množim Bosiljak Ovo mi je bilo zimsko klijalište za persimmon, ono što zovu japanska jabuka. Usput, ako neko voli palme, i još voli da jede datulje ( urmice ), seme klija za par meseci. Ja sam posadio 10, i zaboravio ih, evo sad vidim ima 8 komada koji već puštaju i drugi list. Edited August 20, 2013 by Сталкер 2
Zen Posted August 20, 2013 Author Report Posted August 20, 2013 @sale Imam to @macka Ma da, al bice stiropor izgleda xD Stalkeru, super su ti biljcice kako funkcionise lavanda? Jel to visegodisnja biljka? Treba joj puno sunca?
Сталкер Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 @sale Imam to @macka Ma da, al bice stiropor izgleda xD Stalkeru, super su ti biljcice kako funkcionise lavanda? Jel to visegodisnja biljka? Treba joj puno sunca? Mnogogodišnja biljka, može i u šareni hlad, može i da je prži sunce, i ne zalivam je. ne treba joj puno vode. Sad bih do kraja septembra trebao da posečem pelcere, samo da kupim gel za ožilavanje i da rasadim. Lako se rasađuje, odsečes grančicu s malo lišća, može i bez gela, napraviš mix od kamenja i nekog treseta, voli krš više nego zemlju. Lepo raste, miriši, i hrani mi pčele Naručio sam i pre nekog vremena semenke od gunnera manicata, tj. dinosaur food, nijsu još proklijale, samo da im nađem mesto gde da ih uglavim
Zen Posted August 20, 2013 Author Report Posted August 20, 2013 Imas pcele!!!! To u kad odem u penziju Imas paprat? Imam taj deciji trip, hocu veliku saksiju sa paprati i unjoj gumene dinosauruse
sale 3sm Larry Flynt Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 Sto kaze jedan cica u mojoj zgradi, ko nema cvece u kuci ili barem ljubimca, tom nesto debelo fali.
Antikristina Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 Ja imam cveće, al' da se ja pitam ne bi ga bilo Doduše, lavandu bih gajila, ali sam mislila da joj treba mnogo sunca, sad sam se baš obradovala 1
kuruz Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 ko nema cvece u kuci ili barem ljubimca, tom nesto debelo fali.
Machka Naopachka Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 Nego, što je dobar onaj dinosaurus list A sad, pitanje za fanove eko-living koncepta... Da li mogu nekako da "ozelenim" spoljni zid terase, kako bi se terasa manje grejala? Sunce je prepodne do 1-2h, direkt, ubi sve biljke na simsu sem muškatla. Može li to izdržati neki bršljen? Preko zime bih ga makla u hodnik zgrade (svetlarnik).
sale 3sm Larry Flynt Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 Pustio si suze uz Foresta, pitacu ga dal' se to racuna majku mu
Сталкер Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 Imas pcele!!!! To u kad odem u penziju Imas paprat? Imam taj deciji trip, hocu veliku saksiju sa paprati i unjoj gumene dinosauruse Paprat imam ali moram da je krijem od sunca jer traži dosta vlage. Tako da je pod jelama i bambusima, trskom, pod koječim. U stanu bi joj bilo lakše da diše. Ja planiram da me pčele dovedu do penzije One japanse jabuke iz zimskog klijališta Otrov Urmina palma Kameno čudo 1 Kameno čudo 2 Kameno čudo 3 Hipsterske čuvarkuće @Мačka: Pa baš bršljan bi trebao da izdrži, barem neke vrste, a i zimzelen je. No, on će služiti kao kuća još gomili bića pa ako ne voliš bube... http://www.lepo-polje.rs/katalog/12_puzavice.html 1
sale 3sm Larry Flynt Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 Stalker Ferdinand of metal. e papricice imam, jebu majku koliko su ljute 1
Сталкер Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 Stalker Ferdinand of metal. e papricice imam, jebu majku koliko su ljute Ja sam posadio one papričice, čekam plodove. Što su onog nesrećnika naterale da plače...
kuruz Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 Pustio si suze uz Foresta, pitacu ga dal' se to racuna majku mu imam medveda, doduše vodi se kao mlađi brat, ali može da prođe i kao grizli
sale 3sm Larry Flynt Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 meni loza spaja visece u kujni.
Machka Naopachka Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 Loza je kul al se secam loze iz dvorista i osa... Probacu brsljen. Nesto mi se cini da je to ok...
sale 3sm Larry Flynt Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 a imam i tu lozu al u visecoj.
Сталкер Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 a imam i tu lozu al u visecoj. Visećoj ili burećoj varijanti
sale 3sm Larry Flynt Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 ona je u staklecoj varijanti.
Сталкер Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Nema me deset dana i niko da postuje? Ne može to tako. Odem ja na more i vratim se sa oko 30 kila raznih kaktusa, agava i ostalih kamenih biljaka što sam ili ukrao ( čupno iz dvorišta ) ili ubrao sa neke litice... Mislio sam da će me apse na carini
Recommended Posts