Antikristina Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Knjige uvek uzimam, malo da razbijem monotoniju A i pošto više uglavnom nisam kod kuće, dajem joj slobodu da pravi botaničku baštu, ne zanima me
B@K@ Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Možeš i da joj uzmeš kucu ili macu, da ima o kome da brine i popuni praznu pošto joj ptić polako napušta gnjizdo.
Antikristina Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 :haha: Da zadavi i mene i mačku
Hail Metal Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 (edited) a ima i u Ruzveltovoj, kod groblja Jel si se tamo zaljubio u Tomu? Edited February 24, 2016 by Hail Metal 1 1
Machka Naopachka Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Novi Merkator. Gde u novom merkatoru, ona cvećara? Nisu oni malo poskupi?
Zen Posted February 24, 2016 Author Report Posted February 24, 2016 Jok bre, u hipermarketu, ima mali ali dobar izbor i biljke su sve zdrave i jedre
Machka Naopachka Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 Pojma nisam imala da u hipermarketu ima ista dobro
Zen Posted February 25, 2016 Author Report Posted February 25, 2016 Kupila nekoliko fikusa, mini ruze i jis kojesta Sve pohvale, narocito za ruze
Zen Posted February 29, 2016 Author Report Posted February 29, 2016 http://www.cactus-art.biz/schede/HAWORTHIA/Haworthia_cooperi/Haworthia_cooperi_obtusa/Haworthia%20cooopre_obtusa.htm sta je ovo i kako se zove kod nas?
Machka Naopachka Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 Pozivam Zen kao pejzaznog arhitektu of metal. Sta da stavim na terasu? Imam jednu veeeeliku saksiju a htela bih neko mini drvo. Moze i da ne cveta samo mi neki zelenis treba da napravi atmosferu. Nesto sto lako opstaje. Terasa mi je istocne ekspozicije znaci jako sunce pre podne pa do 13h od prilike nakon cega zadje za zgradu. Zasticena je od vetra. Imam opciju da unesem saksiju u ulaz koji ima svetlarnik za preko zime...
Grobodan Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 I obavezno da se potkrese drvo da bude u obliku obrnutog krsta.
kuruz Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 cveće u velikim saksijama treba raspoređivati po sobama, najbolje pored kauča ili fotelja da ubaciš čačkalicu kad te mrzi da ustaješ, recimo
kuruz Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 nisam baš dotle išao ali čačkalice, žvake, ostaci jabuka i koštice kajsija sam sahranjivao u saksijama sa fikusom i asparagusom 1 1
vudun Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 To je otprilike to. Ja štrcnuo jedared na obližnju palmu u saksiji.
Zen Posted April 7, 2016 Author Report Posted April 7, 2016 Macko, sta kazes na smokvu recimo? http://www.kucastil.rs/hortikultura/kako-da-gajite-smokve-u-kuci Smokve, i uopste fikusi su keva za istok i severoistok zbog sunca. Dobra opcija je i japanski javor, imas ga u crvenoj i zelenoj boji lisca
Machka Naopachka Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 Smokva deluje slatko hvala. Japanac je cool u crvenoj boji ali moja terasa je u crvenoj fasadnoj cigli pa mislim da se ne bi ni video... A gde ima smokva da se kupi?? Ja sam tu duduk. Rasadnici? Garden centar? I kad da kupujem, sad ili da cekam jos?
Zen Posted April 7, 2016 Author Report Posted April 7, 2016 Vidjala sam ih po onim sajmovima cveca sto budu po gradu, tipa u parkicu kod skca ili trg nikole pasica, rako da ono, rasadnici. Za sadnju ne znam, al verujem da mozes kadgod da je zasadis. Japanac je lep i zeleni
soul wandering Posted April 28, 2016 Report Posted April 28, 2016 e zene, dajte predlog za neko cvece fazon kadifa, dakle nisko sa puno cveta i da traje celo leto ...
Zen Posted April 28, 2016 Author Report Posted April 28, 2016 sta znam karanfil? mini ruza? bem li ga meni su kadivice zakon, tesko crkavaju
soul wandering Posted April 28, 2016 Report Posted April 28, 2016 ne volim karanfil, ruza ne moze u ove zardinjerice koje imam...a i imam ogromnu crvenu ruzu puzavicu jesu one super one ali bih da promenim :/
Zen Posted April 28, 2016 Author Report Posted April 28, 2016 bio je sajam cveca na trgu kdo nikole pasica i u parkicu kod skca, ne znam da li jos uvek treja uvek ima neka fina gospoja koja je rada da te posavetuje i uvali gomilu cveca
soul wandering Posted April 28, 2016 Report Posted April 28, 2016 imam katalog kod kuce ali sam mislila ako neko ima predlog da ne lupam glavu oko toga prosle godine sam posadila prvu roze pampas travu, bas me zanima da l ce se primiti. imam tri vec u onoj standard krem boji, tj ovu desnu http://3.bp.blogspot.com/-I27gQgFK8SQ/U_8qw-qAvZI/AAAAAAAABHs/V1DJ23gmTCQ/s1600/PAMPAS_TRAVA.jpg
Recommended Posts