Jump to content

Recommended Posts

Posted

gajim dracene u sobi, prva me je već prerasla :mrgreen:

to su mi kućni ljubimci. osim mačke. i ribica.

najlepša sobna biljka

Posted

Sanjala sam biljku mesozderku i jela je cips. A bila je kamuflirana u neke bele cvetice :)

Jednom sam pokusala da zapatim to, inace. Jako su mi zanimljive, ali nsiam bila uspesna crkla je. Al to je glupost, sve sto su moji doneli iz Holadnije je umrlo na nasoj terasi.

Posted

Ja sam jedno od retkih zenskih bica koje ne vole cvece... ali uopste. Zato moja mama gaji sta stigne, evo skoro smo dovlacile neke begonije :rolleyes:

Posted (edited)
лако сте га довукли ако бег'оније

A zemlja za cvece? A saksije? A tecno djubrivo? Zene su to, ne ide se nikad samo po cvece... :)

Edited by amy_mccoy
Posted

Ја то због тебе, знам да волиш. ;)

Него, тренутно се бринем о некаквој палми, нешто је била оболела али је сад ОК, храним је и поливам.

Posted

Meni uvenula sumska biljka :( Ej, sumska. Sve sto joj treba je mrak i vlaga a dobila je oba :) antitalenat sam...

Zato mi novogodisnja jelka pusta nove grane na terasi :zuba:

• 9 months later...
Posted

Gajs... aj nid help...

Imam ono sranjce, onu lucky piramidicu od baNbusa, koja sad počinje da se suši... na neku foru joj, pored svakodnevnog kevinog zalivanja, žute jedan po jedan onaj štapić..

Šta da radim? :(

Posted
Meni uvenula sumska biljka :( Ej, sumska. Sve sto joj treba je mrak i vlaga a dobila je oba :) antitalenat sam...

Sta ja da kazem na temu antitalenta - OSUSIO mi se kaktus... Ne znam sta sam pogresno uradila.

Ovaj koji sad imam se ne susi, ali je sav iskrivljen, jadnicak... :sad:

153tc1s.jpg

Ne znam sta da mu radim, sam se vremenom tako nakrivio, u pocetku je bio normalan, i stalno ga okrecem prema svetlu (tj. od svetla) da ga povuce, ali nema sanse. :cry:

Posted

Ja volim moj iskrivljeni kaktus, i ne govorim ruzne reci o njemu - ne znam zasto mu se ono dogadja.

Koji savet imas za mene?

:zeleni:

Ne ide mi ministarsko mesto sa krivim kaktusom :)

Posted

Pustaj Vivaldija i citaj neke romanticare :da:

Npr. njihove bajke, posebno od Georg Philipp Friedrich Freiherr von Hardenberg-a, poznatijeg kao Novalis, jer su jako zivopisne.

Posted

U sebi ili naglas, da me i on cuje? :) A jel mogu nekog francuskog romanticara? Dve muve jednim udarcem - i ucim za faks i ispravljam kaktus. A za Vivaldija nece biti problema. :da:

Posted
U sebi ili naglas, da me i on cuje? :) A jel mogu nekog francuskog romanticara? Dve muve jednim udarcem - i ucim za faks i ispravljam kaktus. A za Vivaldija nece biti problema. :da:

moze i francuska naravno. A mozes da citas i u sebi ako imas sposobnost da se i tako obratis bicu kao sto je biljka.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...