mara! Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 ja imam veliki bendzamin <3 i aloju <3 i tako jos nekih cvecki kojima ne znam ime, keva zaludjenik...
ket Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 gajim dracene u sobi, prva me je već prerasla to su mi kućni ljubimci. osim mačke. i ribica. najlepša sobna biljka
Face Of Melinda Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Gajim alal veru iliti aloja veru, biljka je super moze da prezivi sve moje zaboravnosti kao i bambus
Machka Naopachka Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Rale je i dalje ok. Volela bih da zapatim sobne orhideje... zna neko?
Machka Naopachka Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Sanjala sam biljku mesozderku i jela je cips. A bila je kamuflirana u neke bele cvetice Jednom sam pokusala da zapatim to, inace. Jako su mi zanimljive, ali nsiam bila uspesna crkla je. Al to je glupost, sve sto su moji doneli iz Holadnije je umrlo na nasoj terasi.
amy_mccoy Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Ja sam jedno od retkih zenskih bica koje ne vole cvece... ali uopste. Zato moja mama gaji sta stigne, evo skoro smo dovlacile neke begonije
amy_mccoy Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 (edited) лако сте га довукли ако бег'оније A zemlja za cvece? A saksije? A tecno djubrivo? Zene su to, ne ide se nikad samo po cvece... Edited April 16, 2008 by amy_mccoy
Axeanosilas Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 "бег'o није" - није бјеж'о, мила Лидијо...
Axeanosilas Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Ја то због тебе, знам да волиш. Него, тренутно се бринем о некаквој палми, нешто је била оболела али је сад ОК, храним је и поливам.
MissionVao Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Meni uvenula sumska biljka Ej, sumska. Sve sto joj treba je mrak i vlaga a dobila je oba antitalenat sam... Zato mi novogodisnja jelka pusta nove grane na terasi
Bejbe Kompajler Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Gajs... aj nid help... Imam ono sranjce, onu lucky piramidicu od baNbusa, koja sad počinje da se suši... na neku foru joj, pored svakodnevnog kevinog zalivanja, žute jedan po jedan onaj štapić.. Šta da radim?
Милица Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Meni uvenula sumska biljka Ej, sumska. Sve sto joj treba je mrak i vlaga a dobila je oba antitalenat sam... Sta ja da kazem na temu antitalenta - OSUSIO mi se kaktus... Ne znam sta sam pogresno uradila. Ovaj koji sad imam se ne susi, ali je sav iskrivljen, jadnicak... Ne znam sta da mu radim, sam se vremenom tako nakrivio, u pocetku je bio normalan, i stalno ga okrecem prema svetlu (tj. od svetla) da ga povuce, ali nema sanse.
Novaliis Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Pustajte im klasicnu muziku i mislite samo pozitivno.
Novaliis Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Pa, ova gore je napisala dai ma neko ''sranjce'', to je prilicno negativno razmisljanje, drage moje. Da, vredi.
Милица Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Ja volim moj iskrivljeni kaktus, i ne govorim ruzne reci o njemu - ne znam zasto mu se ono dogadja. Koji savet imas za mene? Ne ide mi ministarsko mesto sa krivim kaktusom
Novaliis Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Pustaj Vivaldija i citaj neke romanticare Npr. njihove bajke, posebno od Georg Philipp Friedrich Freiherr von Hardenberg-a, poznatijeg kao Novalis, jer su jako zivopisne.
Милица Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 U sebi ili naglas, da me i on cuje? A jel mogu nekog francuskog romanticara? Dve muve jednim udarcem - i ucim za faks i ispravljam kaktus. A za Vivaldija nece biti problema.
Novaliis Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 U sebi ili naglas, da me i on cuje? A jel mogu nekog francuskog romanticara? Dve muve jednim udarcem - i ucim za faks i ispravljam kaktus. A za Vivaldija nece biti problema. moze i francuska naravno. A mozes da citas i u sebi ako imas sposobnost da se i tako obratis bicu kao sto je biljka.
Novaliis Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Nema na cemu, draga moja. gay mode: locked.
Recommended Posts