El Karnisero Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Ja ne mogu da zivim bez slatkisa i grickalica. Volim sve grickalice a od slatkisa ne volim vocne cokolade,torte itd. Omiljeni su mi pistaci,bademi i tulumbe. Najbolje cokolade-Milka sa jogurtom,Nestle stracatela,Dorina sa keksom. Kolac-tulumba definitivno. Grickalice-bademi,pistaci i tako to. Od voca breskve i lubenice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Zvučiš k'o žena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Kako krenem da ucim jedem gricka A inace kikiriki, badem, pistaci, indijski orah, lesnih, orah, sa medom, bez mede mnogo volim. I alvu, tulumbe, TULUMBE, covece i urmasice i baklave ali ne toliko. A ove ne- orijentalne kolace: sve sa cokoladom. Volim mnogo i slatkise i grickalice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Droga najteza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Jbt,ovo je ziva zaraza.Juce sam sam pozdrao celu onu kesu pereca i ribica uz 2.5 litre pepsija.idiot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 au ja obozavam da mesam npr omiljeno cips i cokolada u jednom ko nije probao bolje da ne zivi i isto Njamb i onaj cips sa ukusom kecapa to je neverovatna kombinacija au evo balim inace ovako sve sa cokoladom jedem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Ne volim slatkiše... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Za novu godinu kod ortaka smorili se do jaja i njemu padne na pamet da naroka tucane paprike u one najvece cipseve.jbt ja sam plakao i zdrao,bilo je nenormalno ljuto i ukusno.zato me je sutradan zeludac pekao da ceo da nista nisam mogao da jedem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 manje vise svemu mogu da odolim sem pistacjima..... Mislim da bih mogla opusteno dzak da pojedem samo da imam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Mmmmmmmmm, choko-biskviti......... rocky bombone.......... mmmmmmmmm....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 puding. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightTrain Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 kikiriki? kokice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Svaki dan skoro rutina, veliki njamb crveni, smoki veliki ili rebrasti čips i fanta. Kad dojem na kiosk prekoputa čim me vide kreću da uzimaju sa police. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Odakle da pocnem??? Grisine (Stark, Pardon) Perece, ribice, smoki,kreker, cips manje, ali moze... UUUU Vip starkov je sad opasan, jer su shvatili da treba da im lici na cuvene napolitanke.. Njamb dobar, jaffa, toto, coko smoki, cokolade, jedno 90% njih... Guarana, Koka kola, jelen pivo, Holsten ,Pepsi, ma sve, skoro sve gotivim, bas ne biram... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 ALEA čokoladne vafl kocke - e to je teška droga, mogu da ih gutam dok se ne userem. Od grickalica ako nešto obožavam onda je to stari dobri smoki ... slatkiše danas retko konzumiram, naspram detinjstva kada sam se nekontrolisano ''radio'' svačim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 (edited) Slatkisi: 1. Najlepse zelje cokolada- preferiram sa keksom i belu 2. Mars, Snickers - mada ne toliko 3. Kidy 4. Cokoladna bananica 5. jaffa 6. Soko starkove napolitanke 7. karamel bonbone na meru 8. Crnuch cokolada grickalice: cips konza.. ona grcka salata, smoki... edit: zamalo da zaboravim Krasove bajadere koje su nesto najlepse Edited March 25, 2008 by enclave Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Od grickalica samo chips.Od slatkisa SVE,svakog dana i u velikim kolicinama,dok mi muka ne pripadne.Najvise cokolada i kolaci koje sama pravim,od najprostijih do najnabudzenijih.Ma ne biram,bre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 1. Najlepse zelje cokolada- preferiram sa keksom i belu Najlepša čokolada na kugli zemaljskoj! A ovu krašovu bajaderu što gu u edit metnu, sam verovao ili ne, probao po prvi put tek pre 3-4 dana dok sam pratio Šešeljevo suđenje. Nisu mi nimalo prijale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Jak je slatkis strasno ali ja pojedem jednu i zasladi me dosta zato je i volim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 manje vise svemu mogu da odolim sem pistacjima..... Mislim da bih mogla opusteno dzak da pojedem samo da imam Uze mi rechi iz usta. Sem pistaca, jos one indijske (tj brazilske) lesnike koje stavljaju u Milku.. retko ih ima da se nabave solo ali super su. Sto se slatkisa tice, nisam veliki ljubitelj (sem pomenute milke sa lesnicima i ferrero rochera). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 kikiriki? kokice? дај фишек кикирикија. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rüzgar /değişik/ Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Mislim da je sve osim cipsa sa ukusom grcke salate. Sve cokoladno (Milka & Dorina ), a i vecina slanih grickalica.. Rafaelo, Mocart kuglice, bajadera, a 'svakodnevno' - kokice, smoki, chipsy light, ribice sa susamom .. I ovo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 (edited) дај фишек кикирикија. Slan i onako....jos mlak. Danas pecen...Mljac...Beki, nas ortak iz skole, prodavao svako vece kikiriki ispred bioskopa Jugoslavija (kod starog Merkatora, onog oridjinale, tu smo odrasli) uredno. Svako vece odem do bionje da overim sta igra i pazarim 3-4 fiseka. To-die-for. Deset godina kasnije pocela keva da pravi na gajbi. Caskom. SveCko prvenstvo, Olimpijade, keva nosi taze kikiriki iz kujne. Mlak. "Susam, seme, eeevo susam, seme, sport za zube." Kad smo mi bili klinci, najjaci lik na Severu nam je bio tip sto je prodavao sportove za zube. Edited March 25, 2008 by Odliveni Mozak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Zvučiš k'o žena. Ne volim slatkiše... Ala ti kenjoses... Super tema Karnisero. Ajd priznaj koliko kila imas?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts