MissionVao Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Znaci ovi za mesanim povrcem... jao... pa ponekad naleti ljuto... gde su bili ceo moj zivot?
Denny Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Znam, znam. Što je iznenađujuće je da su i ti eksperimentalni (španać, šampinjoni) odlični. Probaj ih sve.
Footog Qpoos Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 waltz...cream rolls...super stvar...kao nekadasnji punjeni roler...kosta nesto malo preko 100 kinti,a super je...pakuje se u neke plasticne kutijice...i ima 250 grama...
Black Label Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 waltz...cream rolls...super stvar...kao nekadasnji punjeni roler...kosta nesto malo preko 100 kinti,a super je...pakuje se u neke plasticne kutijice...i ima 250 grama... Obozavam to!
Footog Qpoos Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 evo ja zgutao celo pakovanje...sada me boli stomak...nisam mogao da se suzdrzim...sada mi se al nema veze,isplatilo se...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 samo gricko! nasao sam ga bio u selu pored sombora i reko kupicu kada budemo krenuli i naravno krenuli smo oko pola 6,a tad radnja nije radila nesvidja mi se ovo novo pakovanje,staro je bilo bas old school Nasao sam dlaku pre neku godinu u tom cudu a takodje i u cipsu istog proizvodjaca PIK cacka.Od tada samo ratluk sa ukusom ruze deljem,batalih ostalo
jelchica Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Deco, a 'el volite da dohvatite shtarkove grisine pa da ih umachete u eurokrem? A zatim pojedete, je l' te? A? A?
Denny Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 (edited) Nisam to odavno radio, jbt. Edited June 2, 2009 by Denny
jelchica Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 (edited) Ni ja, bash bash dugo! Al' setih se sinoc, pa udri..! Edited June 2, 2009 by jelchica
Night's Blood Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Je l' se secate onih grisina sto su bile pakovane zajedno sa kremom? Inace, bile su grozne.
Denny Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Je l' se secate onih grisina sto su bile pakovane zajedno sa kremom? Inace, bile su grozne. One debele?
Footog Qpoos Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Je l' se secate onih grisina sto su bile pakovane zajedno sa kremom? Inace, bile su grozne. to bila ona varijanta "'ocu i ja da umacem"...tako neka reklama bila...
MissionVao Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Znam, znam. Što je iznenađujuće je da su i ti eksperimentalni (španać, šampinjoni) odlični. Probaj ih sve. Probala sad i pecurke i sir. Pecurke sjajne, sir je totalno samo parmezan pa mi ipak previse smrdi Sutra pizza i spanac
Black Label Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Sto se tice grickalica- Cips sa ukusom cilija... ^^ Slatkisi- Cokoladne bananice, sve vrste milke (al' bikvalno), bounty... Zlo jedno! xD
kuruz Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Одрекао сам се свега, морам да доведем изглед у ред. Сад само кевини колачи и воће...
Fapril ethereal Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 ima ovde u Dusanovoj na Dorcolu prodavnica sa nekim Nestle crnim cokoladama za 45 dinzdi ne znam otkud tako jeftino..mora da su radioaktivne..
Fapril ethereal Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 pa ne znam... ne izgledaju mi kradeno...
kuruz Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Прест'о сам да једем чипс, смоки, чоколадице и остало.
Fapril ethereal Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 ne mogu da verujem... podlegao si svoj onoj propagandi o kao nekom zdravom zivotu... moras da pobegnes u zdrav razum...
kuruz Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Пребацио сам се на воће, а и почео сам са склековима, трчањем, курац палац.... Првих недеља је било критично, а онда сам видео да је боље без чипса и Кока - Коле...
Recommended Posts