Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znam, znam. Što je iznenađujuće je da su i ti eksperimentalni (španać, šampinjoni) odlični. Probaj ih sve. :da:

Posted

waltz...cream rolls...super stvar...kao nekadasnji punjeni roler...kosta nesto malo preko 100 kinti,a super je...pakuje se u neke plasticne kutijice...i ima 250 grama...

Posted
waltz...cream rolls...super stvar...kao nekadasnji punjeni roler...kosta nesto malo preko 100 kinti,a super je...pakuje se u neke plasticne kutijice...i ima 250 grama...

Obozavam to! :D

Posted
samo gricko! nasao sam ga bio u selu pored sombora i reko kupicu kada budemo krenuli i naravno krenuli smo oko pola 6,a tad radnja nije radila :udri: nesvidja mi se ovo novo pakovanje,staro je bilo bas old school

Nasao sam dlaku pre neku godinu u tom cudu a takodje i u cipsu istog proizvodjaca PIK cacka.Od tada samo ratluk sa ukusom ruze deljem,batalih ostalo :mrgreen:

Posted
Je l' se secate onih grisina sto su bile pakovane zajedno sa kremom? :D

Inace, bile su grozne. :)

to bila ona varijanta "'ocu i ja da umacem"...tako neka reklama bila...

Posted
Znam, znam. Što je iznenađujuće je da su i ti eksperimentalni (španać, šampinjoni) odlični. Probaj ih sve. :da:

Probala sad i pecurke i sir. Pecurke sjajne, sir je totalno samo parmezan pa mi ipak previse smrdi :(

Sutra pizza i spanac :lol:

Posted

Одрекао сам се свега, морам да доведем изглед у ред. Сад само кевини колачи и воће...

• 1 month later...
Posted

Пребацио сам се на воће, а и почео сам са склековима, трчањем, курац палац....

Првих недеља је било критично, а онда сам видео да је боље без чипса и Кока - Коле...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...