dimmu1 Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 nista nece zameniti zele zeku. da li neko od vas vidja po radnjama Shock zvake? secam se da smo ko klinci to picili svaki dan,a ukusi su bili jezivi
Lord Iffy Boatrace Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 TURBO zvake sa slicicama automobila
Night's Blood Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Uuuu obozavala sam te zvake. Ima i zele zeka da se kupi. (bolje da sam njega kupila, gica ima ukus gume )
Srlandand Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 HARIBO gumene gliste!!!! Zakon! Samo skupo jbt... I Kit-Kat
Dark_Elf Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Je l' jeo nekad neko onaj vojnički dvopek iz 80-tih i početkom 90-tih kojim si mogao da najnormalnije slomiš zube? "Ko kamen tvrdo" nije bila metafora.
Talvi Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Ali definitivno, jedna jedina, neprikosnovena grickalica prema kojoj je sve ostalo bezvredno: Na kilograme bih ga jeo.
Night's Blood Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Mrtva trka. Kikiriki puter + crni hleb=
Talvi Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 (edited) Alergija na kikiriki je nesto najbrutalnije sto priroda moze da priredi coveku. Edited November 2, 2009 by Talvi
El Karnisero Posted November 2, 2009 Author Report Posted November 2, 2009 Suncokret je prava stvar,uz pistace vlada kraljevstvom grickalica.
Dark_Elf Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Ja volim kikiriki, ali ne mogu neograničeno da ga jedem. Ali zato suncokret... jaoooo... znači tone... tone pojedem dok čitam neku knjigu. To je moja nirvana. Štarkov smoki je isto neprevaziđen proizvod, ali sam ga toliko jeo, da moram malko da iskuliram, da mi se ne smuči skroz. Dobar je i onaj tanki Pizza čips... ko droga... onako ljut.
Talvi Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Sto se cipsa tice, grcka salata uber alles. 1
Kokopelli Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Čini mi se da sam jedan od rijetkih neljubitelja pistaća...
Vuk Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 (edited) ja volim pistace, ali mrzim da ih chistim, frustrirajuce je zato ni semenke ne jedem, a kikiriki samo ochishcen Edited November 3, 2009 by .Vuk
Kokopelli Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 (edited) Moja omiljena poslastica je pored što tamnije čokolade, krofna iz Krofna bara Italijanska mliječna čokolada i bademi: Punjena čokoladom sa plazmom, prelivena bijelom i plazmom: Punjena bijelom i crnom čokoladom Eurokrem: I poslednja, punjena pasiranom višnjom i prelivena crnom italijanskom čokoladom, njami: Pošto sam pobornik zdrave ishrane, ovo častim sebe jednom mjesečno Edited November 3, 2009 by Kokopelli
Recommended Posts