Havočka Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 Nene, nisam u tom smislu mislila, tipa kupi on meni nesto, kupim ja njemu nesto, nego kupujemo nesto uz sta cemo zajedno uzivati 1
Vitamin K Experience Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 U toj Soko Štarkovoj trafici sam kupovao one čokolade sa keksom i fensi ukusima dok su bili u test fazi. Na kilo.
WIZARD OF GORE Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 mislis na trafiku ispred fabrike? ja sam tu ostavio brdo para svojevremeno dok sam radio prekoputa
Lou Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 Nene, nisam u tom smislu mislila, tipa kupi on meni nesto, kupim ja njemu nesto, nego kupujemo nesto uz sta cemo zajedno uzivati Ni to nije naročito zanimljivo.
Havočka Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 Well, ne znam... Jos uvek volimo da provodimo vreme zajedno... Videcemo sta ce bit' dalje 1
Footog Qpoos Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 nego kupujemo nesto uz sta cemo zajedno uzivati ovo je tako drti...
Јарослав Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Ко зна зашто је ово било затворено. У сваком случају, ево опет теме. Желим да кажем да нисам љубитељ слаткиша, али на овоме бих могао да живим.
Lou Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Volim čips, ali mrzim sebe nakon što pojedem celu veliku kesu za deset minuta.
Јарослав Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Па, ако ти је много, ти зови да поделимо. Иначе, јео сам данас Тоблероне после сто година. Готово да сам заборавио колико је добро.
Night's Blood Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Jeb'o mamu, uvek su bile skupe. :/ Sam moram u prodavnicu da kupim nesto slatko.
Kendall Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Mislim da bi ove Kiki bombone mogao da žvaćem dok mi vilica ne otpadne. 1
MissionVao Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Па, ако ти је много, ти зови да поделимо. Иначе, јео сам данас Тоблероне после сто година. Готово да сам заборавио колико је добро. Taj rad. A za Crunch se iznenadis sto nije onako ludacki dobro kao sto pamtis Nesto se pokvario Cherry u Starku, ili je samo mojih 500g imalo ukus na budj Generalno Griote imaju kvalitetniju cokoladu a isto punjenje tako da su mi ukusnije.
Јарослав Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Кранч сам скоро јео, и оно уопште нема везе са оним што сам јео као клинац.
MissionVao Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Najbolje je kad sam istopis recimo Galeb ili Najlepse zelje preko gomile kornfleksa
MissionVao Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Jeste I onda sipas u pleh da se stvrdne pa napadnes to kao manijak kroz par h Nikad lepsa cokolada... Naravno mozes da dodas i suvo grozdje, ekspandirani pirinac...
Lou Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Da... da! Elem, ima trenutaka kada bih da pojedem nešto zdravo ujutru, a kontam da mi musli neće leći. Onda pomešam to sa mlekom na uobičajen način i preko sunem "Nesquik". Pobeda.
El Karnisero Posted February 7, 2012 Author Report Posted February 7, 2012 Најновије откриће. Много добра ствар,само је скупо. Иначе данас доминирам. Литар чоколадног млека,плех кремпита,један Барни,два Севен Дејса,литар Кокте и сунцокрет.
Fapril ethereal Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 polako sustizes Kuruza..samo ti jos fali Rum kasato
El Karnisero Posted February 7, 2012 Author Report Posted February 7, 2012 Не волим,тако да изгледа ипак нећу достићи те висине.
B@K@ Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 E jebi se, Karnisero! Pio sam , jeo i i lepo bio miran, i sad si mi "izmislio" da mi je jedu i semenke i sulja...
Lou Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Najeo sam se pice i napio koooole, nema mesta za slatkiše, stomak je do brade. http://www.youtube.com/watch?v=wQbF1mxYEVY
jelchica Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Leleeee.. Sto grama medenoga srceta u Svislajon slatkoj kući cca 35 din. Jedva primetno lošije u odnosu na Pionirovo. Oh well, vedžbamo samodiCiplinu.
kuruz Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 polako sustizes Kuruza..samo ti jos fali Rum kasato Песак уваљан у чоколаду. Боље да не причам шта све једем ових дана.
Recommended Posts