Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nene, nisam u tom smislu mislila, tipa kupi on meni nesto, kupim ja njemu nesto, nego kupujemo nesto uz sta cemo zajedno uzivati :)

Ni to nije naročito zanimljivo.

• 1 month later...
Posted

Ко зна зашто је ово било затворено. У сваком случају, ево опет теме.

Желим да кажем да нисам љубитељ слаткиша, али на овоме бих могао да живим. :wub:

Posted

Па, ако ти је много, ти зови да поделимо. :wub:

Иначе, јео сам данас Тоблероне после сто година. Готово да сам заборавио колико је добро.

Posted

Па, ако ти је много, ти зови да поделимо. :wub:

Иначе, јео сам данас Тоблероне после сто година. Готово да сам заборавио колико је добро.

Taj rad. A za Crunch se iznenadis sto nije onako ludacki dobro kao sto pamtis :no:

Nesto se pokvario Cherry u Starku, ili je samo mojih 500g imalo ukus na budj :haha: Generalno Griote imaju kvalitetniju cokoladu a isto punjenje tako da su mi ukusnije.

Posted

Jeste :D I onda sipas u pleh da se stvrdne pa napadnes to kao manijak kroz par h :D Nikad lepsa cokolada...

Naravno mozes da dodas i suvo grozdje, ekspandirani pirinac...

Posted

Da... da!

Elem, ima trenutaka kada bih da pojedem nešto zdravo ujutru, a kontam da mi musli neće leći. Onda pomešam to sa mlekom na uobičajen način i preko sunem "Nesquik". Pobeda.

Posted

Barni-c1.png

Најновије откриће. Много добра ствар,само је скупо.

Иначе данас доминирам. Литар чоколадног млека,плех кремпита,један Барни,два Севен Дејса,литар Кокте и сунцокрет. :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Posted

E jebi se, Karnisero! Pio sam NQB_Interact_Logo_reasonably_small.jpg, jeo default.gif i images.gif i lepo bio miran, i sad si mi "izmislio" da mi je jedu i semenke i sulja... smurf_grouchy.jpg

Posted

Leleeee.. Sto grama medenoga srceta u Svislajon slatkoj kući cca 35 din. Jedva primetno lošije u odnosu na Pionirovo.

Oh well, vedžbamo samodiCiplinu.

Posted

polako sustizes Kuruza..samo ti jos fali Rum kasato

Песак уваљан у чоколаду.

Боље да не причам шта све једем ових дана.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...